Дата и час: Чет Юни 19, 2025 12:55 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
от "Срещи за варненските почитатели" 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Браво братя варненци, в това време..... юнаци :dweeba: Я ако е възможно me_to_u да каже кое гадж му подари тия джанти :mrgreen: (малко информация ако може)

Нед Фев 26, 2006 9:10 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение

Извинявам се за качеството на последните две, но съм взел фотото с незаредени батерии... :roll:

Нед Фев 26, 2006 9:14 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
ALFA CORSE отново овековечи нашата поредна сбирка! Благодарско!!
Ех на кого е това Уно с яките 15" :mrgreen:

Нед Фев 26, 2006 9:21 pm
UNREAD_POST 
NIGHT^WALKER написа:
Много добра среща. Неможах да видя колко коли се събрахме ама май бихме рекордите тоя път :36_2_25: . Следващата среща май ще трябва да бъде на широко, че почна да ни става тясно и тука :). И трябва да почваме да мислим кога и къде ще се съберем с Русенци да си направим един малък италфест :D

Точно, с ivo и компания ще трябва да се организираме! А пък и софиянци ако се напънат да дофтасат... :mrgreen:

Нед Фев 26, 2006 9:26 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
me_to_u написа:
NIGHT^WALKER написа:
Много добра среща. Неможах да видя колко коли се събрахме ама май бихме рекордите тоя път :36_2_25: . Следващата среща май ще трябва да бъде на широко, че почна да ни става тясно и тука :). И трябва да почваме да мислим кога и къде ще се съберем с Русенци да си направим един малък италфест :D

Точно, с ivo и компания ще трябва да се организираме! А пък и софиянци ако се напънат да дофтасат... :mrgreen:

Много добра идея !!! Но нека малко да се стопли и пооправи временцето .... края на март - средата на април ... че да можем да се видим и навън ... около колите имам предвид .. несамо в заведението ... а и беба да поотрасне още малко че не е ходила на толкова дълък път ... за сега само на 60 км. от Русе ... :wink: а идеята ще я обсъдим още този четвъртък с момчетата и момичетата .... и ще пиша за резултата ...

Пон Фев 27, 2006 9:34 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
ivo написа:

Много добра идея !!! Но нека малко да се стопли и пооправи временцето .... края на март - средата на април ... че да можем да се видим и навън ... около колите имам предвид .. несамо в заведението ... а и беба да поотрасне още малко че не е ходила на толкова дълък път ... за сега само на 60 км. от Русе ... :wink: а идеята ще я обсъдим още този четвъртък с момчетата и момичетата .... и ще пиша за резултата ...

Точно това време имам предвид и аз :wink: Ще маправим организацията! :mrgreen:

Пон Фев 27, 2006 11:03 am
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
А Night Walker откак сложи лятата джанта кара кат рацер и хич не забелязва колегата с Алфа-та особено до 2-ри корпус на ВИНС-а :twisted:

Пон Фев 27, 2006 2:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
boian написа:
А Night Walker откак сложи лятата джанта кара кат рацер и хич не забелязва колегата с Алфа-та особено до 2-ри корпус на ВИНС-а :twisted:

:mrgreen: Той отдавна е така! Всеки път едвааам взема завоите :36_2_33: Затуй само нафта под 100 коня за него!! :mrgreen:

Пон Фев 27, 2006 3:25 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
boian написа:

Сега е добре...виж какво ще стане като я накипри с новите пружини...малееееее :36_2_29:

Пон Фев 27, 2006 3:58 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ех че ме нахранихте амаааа :). А Боянски тебе те видях много касно. Аз по принцип като видя италянка и гледам кой е зад волана ама те видях в последния момент, но все пак махнах :). А аз откакто съм се качил на кола се рацерската си карам за това не ме винете :).
Най голямата пародия е че преди 2-3 часа един приятел влезе в една дупка на околоврасното и остана там. Няма да ви кажа кои 15-ки го дърпаха от там :36_2_29: . Полицията неще да пише протоколи, едни задраствания направо ужас. Хубава работа ама българска.

Пон Фев 27, 2006 4:06 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
NIGHT^WALKER полицията не пише протоколи защото може да съдиш общината за нанесени щети. :36_2_10: Ама както сам каза в България сме.:36_2_52:

Сря Мар 01, 2006 2:12 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Точно така е ама накрая написаха протокол и сега може и да се стигне до съд защото това е нелепо. Преди 6-7 години пътищата не бяха така. С всяка изминала година става зле и по-зле. Трябва да има малко правосъдие. Не са ни купили колите от общината за да не ни пука. Ще видим какво ще стане. Но със сигурност дупката беше запушена с чакъл вечерта понеже баща ми минал от там и каза че сложили чакъл.

Сря Мар 01, 2006 2:54 pm
Профил ICQ
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Те че сложиха чакъл вярно, ама докога след всеки дъжд ще зейват тия ями :evil: . Аз затова ползвам предимно бул."Левски", малко обикалям, ама това Околовръстно го мразя много откак един камион ми смаза Панда-та и едвам оживях. Така че съд до дупка заради дупка :twisted:

Сря Мар 01, 2006 5:45 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
:36_2_25:

Сря Мар 01, 2006 8:10 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Моито мнение е, че е краино време някой да откачи, да влезне с един АК в общината и да направи едно масово клана! :paddle: В понеделник един колега пропадна в една дупка по околовръстния в Ямбол и срязя и двете десни гуми. Викна полиция, а ония му викат, че ше му нопишат портокол, ама ше му пишат и акт за несъобраена със пътната обстановка скорос... направо нямам думи!

Ше им плащам на ония идиоти по 160 лв данък и 60 лб винетка ли ... :ranting2: дано да паднат в някоя дупка кат се напият с наште пари и там да си останат!!!

Сря Мар 01, 2006 9:24 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща