|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 12:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
от "Срещи за варненските почитатели"
Автор |
Съобщение |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
Браво братя варненци, в това време..... юнаци  Я ако е възможно me_to_u да каже кое гадж му подари тия джанти :mrgreen: (малко информация ако може)
|
Нед Фев 26, 2006 9:10 pm |
|
 |
ALFA CORSE
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Яну 16, 2005 6:11 pm Мнения: 14 Местоположение: Варна
|
_________________ Alfa Romeo 155 1.8TS
|
Нед Фев 26, 2006 9:14 pm |
|
 |
me_to_u
|
ALFA CORSE отново овековечи нашата поредна сбирка! Благодарско!!
Ех на кого е това Уно с яките 15" :mrgreen:
|
Нед Фев 26, 2006 9:21 pm |
|
 |
me_to_u
|
NIGHT^WALKER написа: Много добра среща. Неможах да видя колко коли се събрахме ама май бихме рекордите тоя път  . Следващата среща май ще трябва да бъде на широко, че почна да ни става тясно и тука  . И трябва да почваме да мислим кога и къде ще се съберем с Русенци да си направим един малък италфест 
Точно, с ivo и компания ще трябва да се организираме! А пък и софиянци ако се напънат да дофтасат... :mrgreen:
|
Нед Фев 26, 2006 9:26 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
me_to_u написа: NIGHT^WALKER написа: Много добра среща. Неможах да видя колко коли се събрахме ама май бихме рекордите тоя път  . Следващата среща май ще трябва да бъде на широко, че почна да ни става тясно и тука  . И трябва да почваме да мислим кога и къде ще се съберем с Русенци да си направим един малък италфест  Точно, с ivo и компания ще трябва да се организираме! А пък и софиянци ако се напънат да дофтасат... :mrgreen:
Много добра идея !!! Но нека малко да се стопли и пооправи временцето .... края на март - средата на април ... че да можем да се видим и навън ... около колите имам предвид .. несамо в заведението ... а и беба да поотрасне още малко че не е ходила на толкова дълък път ... за сега само на 60 км. от Русе ...  а идеята ще я обсъдим още този четвъртък с момчетата и момичетата .... и ще пиша за резултата ...
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Пон Фев 27, 2006 9:34 am |
|
 |
me_to_u
|
ivo написа: Много добра идея !!! Но нека малко да се стопли и пооправи временцето .... края на март - средата на април ... че да можем да се видим и навън ... около колите имам предвид .. несамо в заведението ... а и беба да поотрасне още малко че не е ходила на толкова дълък път ... за сега само на 60 км. от Русе ...  а идеята ще я обсъдим още този четвъртък с момчетата и момичетата .... и ще пиша за резултата ...
Точно това време имам предвид и аз  Ще маправим организацията! :mrgreen:
|
Пон Фев 27, 2006 11:03 am |
|
 |
boian
Кара балканче
Регистриран на: Пет Окт 14, 2005 12:05 am Мнения: 40 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
А Night Walker откак сложи лятата джанта кара кат рацер и хич не забелязва колегата с Алфа-та особено до 2-ри корпус на ВИНС-а :twisted:
_________________ ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
АLFA ROMEO 146 1.4TS
FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/
|
Пон Фев 27, 2006 2:52 pm |
|
 |
me_to_u
|
boian написа: А Night Walker откак сложи лятата джанта кара кат рацер и хич не забелязва колегата с Алфа-та особено до 2-ри корпус на ВИНС-а :twisted:
:mrgreen: Той отдавна е така! Всеки път едвааам взема завоите  Затуй само нафта под 100 коня за него!! :mrgreen:
|
Пон Фев 27, 2006 3:25 pm |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
boian написа: А Night Walker откак сложи лятата джанта кара кат рацер и хич не забелязва колегата с Алфа-та особено до 2-ри корпус на ВИНС-а :twisted:
Сега е добре...виж какво ще стане като я накипри с новите пружини...малееееее 
_________________ forza forever
|
Пон Фев 27, 2006 3:58 pm |
|
 |
NIGHT^WALKER
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 29, 2005 12:08 pm Мнения: 167 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Ех че ме нахранихте амаааа  . А Боянски тебе те видях много касно. Аз по принцип като видя италянка и гледам кой е зад волана ама те видях в последния момент, но все пак махнах  . А аз откакто съм се качил на кола се рацерската си карам за това не ме винете  .
Най голямата пародия е че преди 2-3 часа един приятел влезе в една дупка на околоврасното и остана там. Няма да ви кажа кои 15-ки го дърпаха от там  . Полицията неще да пише протоколи, едни задраствания направо ужас. Хубава работа ама българска.

[Skype - FIAT_FREAK
|
Пон Фев 27, 2006 4:06 pm |
|
 |
TabE-Marea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 18, 2005 1:31 pm Мнения: 137 Местоположение: Варна
|
NIGHT^WALKER полицията не пише протоколи защото може да съдиш общината за нанесени щети. :36_2_10: Ама както сам каза в България сме. 
Сря Мар 01, 2006 2:12 am |
|
 |
NIGHT^WALKER
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 29, 2005 12:08 pm Мнения: 167 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Точно така е ама накрая написаха протокол и сега може и да се стигне до съд защото това е нелепо. Преди 6-7 години пътищата не бяха така. С всяка изминала година става зле и по-зле. Трябва да има малко правосъдие. Не са ни купили колите от общината за да не ни пука. Ще видим какво ще стане. Но със сигурност дупката беше запушена с чакъл вечерта понеже баща ми минал от там и каза че сложили чакъл.

[Skype - FIAT_FREAK
|
Сря Мар 01, 2006 2:54 pm |
|
 |
boian
Кара балканче
Регистриран на: Пет Окт 14, 2005 12:05 am Мнения: 40 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Те че сложиха чакъл вярно, ама докога след всеки дъжд ще зейват тия ями :evil: . Аз затова ползвам предимно бул."Левски", малко обикалям, ама това Околовръстно го мразя много откак един камион ми смаза Панда-та и едвам оживях. Така че съд до дупка заради дупка :twisted:
_________________ ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
АLFA ROMEO 146 1.4TS
FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/
|
Сря Мар 01, 2006 5:45 pm |
|
 |
NIGHT^WALKER
Кара Фиатче 126
|

[Skype - FIAT_FREAK
|
Сря Мар 01, 2006 8:10 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
Моито мнение е, че е краино време някой да откачи, да влезне с един АК в общината и да направи едно масово клана!  В понеделник един колега пропадна в една дупка по околовръстния в Ямбол и срязя и двете десни гуми. Викна полиция, а ония му викат, че ше му нопишат портокол, ама ше му пишат и акт за несъобраена със пътната обстановка скорос... направо нямам думи!
Ше им плащам на ония идиоти по 160 лв данък и 60 лб винетка ли ...  дано да паднат в някоя дупка кат се напият с наште пари и там да си останат!!!
|
Сря Мар 01, 2006 9:24 pm |
|
|