|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 12:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Заплащане на капарото за Вонеща вода(срещата във В. Търново)
Автор |
Съобщение |
Lord Mordor
|
Преди 2 мин. направих превода за капарото, 40 лв. за двама души.
|
Вто Мар 18, 2008 4:46 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Вто Мар 18, 2008 4:48 pm |
|
 |
Paparac
|
Ами може онлайн банкиране да е ползвал
Превели капаро досега: Ferrari - 2 души sok1 - 2-ма възрастни и 1 дете Rokambol - 1 Tuzarka - 2 души (20лв.) Zozo - 2 души Arsenov - 2 души Trojaneca - 4 души LEVSKI - 1 hit-ko - 4 души Аiris - 2 души grigor_i - 2 души Lord Mordor - 2
Общо: 27, в това число НЕ ВЛИЗАТ хората, които няма да спят във Вонеща вода.
|
Вто Мар 18, 2008 7:19 pm |
|
 |
Lord Mordor
|
Еми не точно в банка, имах срив днеска и абонатите, включително и аз останахме без интернет, че ходих до офиса, а банката е до офиса. Но идеята е брилянтна така лесно ще ограбим банката  .
|
Вто Мар 18, 2008 8:27 pm |
|
 |
dimo_J85
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Дек 15, 2007 2:11 pm Мнения: 75 Местоположение: Бургас
|
абе аз тая тема много не я следя ама ако реша нещо до 2 дни дали ще е проблем да преведа парите.... защото не съм сигурен още дали ще идвам и с кои(дали с мойта лимузина или с на брат ми скейборда) 
_________________ Fiat Brava 1.9TD 100
|
Чет Мар 20, 2008 3:11 pm |
|
 |
LEVSKI
|
dimo_J85 написа: абе аз тая тема много не я следя ама ако реша нещо до 2 дни дали ще е проблем да преведа парите.... защото не съм сигурен още дали ще идвам и с кои(дали с мойта лимузина или с на брат ми скейборда) 
Когато имаш яснота пиши тук, и ще ти отговорим дали има как да се направи резервация, и ако има възможност, тогава ще преведеш парите.
|
Чет Мар 20, 2008 3:13 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
dimo_J85 написа: абе аз тая тема много не я следя ама ако реша нещо до 2 дни дали ще е проблем да преведа парите.... защото не съм сигурен още дали ще идвам и с кои(дали с мойта лимузина или с на брат ми скейборда) 
Ха ха много смешно! Ще ти взема тройно за бензин 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пет Мар 21, 2008 10:54 am |
|
 |
dimo_J85
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Дек 15, 2007 2:11 pm Мнения: 75 Местоположение: Бургас
|
хехе че да не си само ти от Бургас дет ше ходиш 
_________________ Fiat Brava 1.9TD 100
|
Пет Мар 21, 2008 8:46 pm |
|
 |
BBorisoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:21 pm Мнения: 102 Местоположение: Свищов
|
Здравейте !
Да питам - късно ли е да се "запиша" да срещата ? Има ли свободни места - в ресторанта и за нощувка ?
Ако има място - да преведа парите по съответната сметка в понеделник ?
Благодаря !
Поздрави, Б.Б.
_________________ Fiat Tipo 1.6 AGT
|
Съб Мар 22, 2008 12:43 am |
|
 |
LEVSKI
|
BBorisoff написа: Здравейте ! Да питам - късно ли е да се "запиша" да срещата ? Има ли свободни места - в ресторанта и за нощувка ? Ако има място - да преведа парите по съответната сметка в понеделник ?
Благодаря !
Поздрави, Б.Б.
Колега утре ще ти отговоря със сигурност, но се надявам да се намери още някое свободно местенце в хотела.
|
Съб Мар 22, 2008 9:50 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колеги мисля, че още не е късно да се включат в резервацията допълнителни нощувки, така че който има желание може да заяви и съответно да изпрати капаро на посочената банкова сметка. За тези които няма да нощуват в хотела заедно с основната група, капаро не се налага да изпращат, единствено могат да следят темата за сборни пунктове и пътуването на автомобилната колона.
|
Пон Мар 24, 2008 11:09 am |
|
 |
BBorisoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:21 pm Мнения: 102 Местоположение: Свищов
|
LEVSKI написа: Колеги мисля, че още не е късно да се включат в резервацията допълнителни нощувки....
Здравейте !
Sorry, но от горния пост не разбрах има или няма свободни стаи ? Как да тълкувам "мисля, че още не е късно" ?
Поздрави, Б.Б.
_________________ Fiat Tipo 1.6 AGT
|
Пон Мар 24, 2008 4:34 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Има
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Мар 24, 2008 4:37 pm |
|
 |
dani_1881
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Ное 16, 2007 1:45 pm Мнения: 6 Местоположение: Русе
|
Здравейте, извинявам се, че чак сега се включвам в темата, но дали има още свободни места и кога е крайния срок, щото ние от Русе сме много сериозни и не можахме да се организираме до сега.
|
Вто Мар 25, 2008 2:42 am |
|
 |
LEVSKI
|
Все още не е късно. Но нека не е след края на тази работна седмица.
|
Вто Мар 25, 2008 10:28 am |
|
|