|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
НОВА СРЕЩА НЕДЕЛЯ 02.12 СОФИЯ О'Шипка в Люлин - проведена
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Спраскана броня всеки е виждал
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Ное 30, 2007 10:38 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ferrari написа: Спраскана броня всеки е виждал
Да не си си спретнал някакво рали тия дни
Иначе по темата, още съм въпросен за срещата. Между другото понеже виждам, че има доста запалянковци, дет се вика можем мача да го гледаме и в О'Шипката. Само преди това трябва всеки един от нас да мине през метален детектор за оръжия щото .... за по сигурно :twisted:
|
Пет Ное 30, 2007 10:49 am |
|
 |
m1t3t0
|
Това за мача е добро. Аз в момента съм в Смолян. Не знам кога ще тръгна в неделя, но успея ли да стана в 8 да знаете че ще дойда на срещата. Но няма да обещавам, защото не знам на 100%.
|
Пет Ное 30, 2007 11:12 am |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
и аз няма да дойда защото поради крайния резултат на мача един човек със синя кола  ще иска да ме бие :roll:
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Пет Ное 30, 2007 7:59 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Made1nFIAT написа: и аз няма да дойда защото поради крайния резултат на мача един човек със синя кола  ще иска да ме бие :roll:
Хахаха, ама ние ще се виждаме преди мача, след мача няма да сме заедно.  А след това който е загубил, ще се заканва за пролетната среща между двата отбора 
|
Пет Ное 30, 2007 8:09 pm |
|
 |
Thea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 10, 2007 7:01 pm Мнения: 115 Местоположение: София Дружба 1
|
Мисля да си взема и фотоапарата, че четох из форума за календар за новата година, мислея да направя някоя и друга снимка и да ги кача после във форума, който иска да ги ползва за целата. Много съм добра в снимките (не че си правя реклама, ама циганката дето ме хвалеше се спомина  )
|
Съб Дек 01, 2007 12:10 am |
|
 |
Paparac
|
m1t3t0 написа: Това за мача е добро. Аз в момента съм в Смолян. Не знам кога ще тръгна в неделя, но успея ли да стана в 8 да знаете че ще дойда на срещата. Но няма да обещавам, защото не знам на 100%.
Няма да дойдеш, знам аз, няма и да ти е за първи път 
|
Съб Дек 01, 2007 12:11 am |
|
 |
LEVSKI
|
Thea написа: Мисля да си взема и фотоапарата, че четох из форума за календар за новата година, мислея да направя някоя и друга снимка и да ги кача после във форума, който иска да ги ползва за целата. Много съм добра в снимките (не че си правя реклама, ама циганката дето ме хвалеше се спомина  )
Ами супер значи вече си имаме във форума Paparac-чка, или както и да е там  Началниииик те ся ша та видим и теб :twisted:
|
Съб Дек 01, 2007 12:13 am |
|
 |
m1t3t0
|
Папарак да те е яд!!! Вече съм си в София и Неделя съм на линия 8-) , само че трябва да ходя на стадиона че имам билет за мача. Може с колегата Левски да ходим заедно и да оставим колите пред нас в Красно село. После ще си я прибере, за да не му я преебат пияните фенове.
|
Съб Дек 01, 2007 1:24 am |
|
 |
LEVSKI
|
m1t3t0 написа: Папарак да те е яд!!! Вече съм си в София и Неделя съм на линия 8-) , само че трябва да ходя на стадиона че имам билет за мача. Може с колегата Левски да ходим заедно и да оставим колите пред нас в Красно село. После ще си я прибере, за да не му я преебат пияните фенове.
Аааа аз съм с пропуск паркирам си пред стадиона. До стадиона може да стигнем заедно, но незнам за къде ще ти е билета аз съм с карта под козирката в ложите. Важното е да присъстваш, аз пръв реших че пак ще се скатаеш и споделих с началника :twisted: хайде ела най-после, всяка поредна среща се превръща в малко тържество за нас.
|
Съб Дек 01, 2007 1:33 am |
|
 |
m1t3t0
|
МИ какво да направя че имам все някаква работа или не ставам на време. В неделя навивам всички часовници за да мога да стана. Иначе аз съм си при хулиганите в сектор "Б". Но ти ще ме оставиш на опашката за сектора аз ще си влезна. Аз не знаех че си баровец. Винаги съм се чудил кои са тези дето все влизат с колите си там, а то какво било...
|
Съб Дек 01, 2007 1:38 am |
|
 |
LEVSKI
|
Аре батка да си направим поредната готина среща, ако беше след мача, щях да донеса 3-4 бутилки уиски по случая. Но преди товя няма да дърпам дявола за опашката, важното е:
1. Левски да бие(като гледам коефициенти те на букмейкърите, няма как да не стане :mrgreen: )
2. Да си направим поредната качествена среща.
|
Съб Дек 01, 2007 1:50 am |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: Аре батка да си направим поредната готина среща, ако беше след мача, щях да донеса 3-4 бутилки уиски по случая. Но преди товя няма да дърпам дявола за опашката, важното е: 1. Левски да бие(като гледам коефициенти те на букмейкърите, няма как да не стане :mrgreen: ) 2. Да си направим поредната качествена среща.
За второто съм сигурен, че ще се справим, ама първото ... е като ученическа мокра мечта, насочена към класната ръководителка.
|
Съб Дек 01, 2007 1:57 am |
|
 |
Trojaneca
|
sok1 написа: като ученическа мокра мечта, насочена към класната ръководителка.
Ъъ...аз имах много секси госпожица по Биология в 7ми и 8ми клас...знам какво е 
|
Съб Дек 01, 2007 2:04 am |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: LEVSKI написа: Аре батка да си направим поредната готина среща, ако беше след мача, щях да донеса 3-4 бутилки уиски по случая. Но преди товя няма да дърпам дявола за опашката, важното е: 1. Левски да бие(като гледам коефициенти те на букмейкърите, няма как да не стане :mrgreen: ) 2. Да си направим поредната качествена среща. За второто съм сигурен, че ще се справим, ама първото ... е като ученическа мокра мечта, насочена към класната ръководителка.
Ах ти магаре такова, ще си говорим съвсем скоро, ще взема утре да те зарежа някъде насред полето, може и да ти дойде акъл. Мача е в Неделя от 15.30, не случайно е вечното дерби и мега сблъсък на българския футбол, в който винаги победителят е един :mrgreen: Ако на някой не му е ясно, да чете статистика!
|
Съб Дек 01, 2007 2:04 am |
|
|