Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
СРЕЩА СОФИЯ 21.10 (НЕДЕЛЯ) О'ШИПКА в Люлин - Проведена! 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
sok1 написа:
Веднъж и аз да се навия да дойда на тази среща и да вземе да ми падне гърнето вчера. Още като купувах колата ми направи впечетление, че попърпорва отдолу, но си казвах, че не е болка за умиране. И вчера, около 18,00 часа, на връщане от Метро, в задръстването към София (от Метро към околовръстното), чух как нещо започна да дере в асвалта. Аварийни на средата на платното, слизам, клякам, свалям гърнето (беше се скъсала тръбата на една педяот задното към средното) и продължих. Интересното беше, че шумът на колата почти не се промени (значи бая си е пърпорила колицата). Другото интересно беше, че нито един шоф6ор не наду клаксона, не изпсува и т.н. Такова спокойствие на софийски шоф6ори в такова задръстване не бях виждал скоро.

Както и да е.

Днес отидох на един майстор Карта и срещу 30 лв ми смени тръбата между гърнетата. Даде ми и 1 година гаранция. Цялата операция беше за около 30 мин.
Така че и аз най-вероятно ще дойда на срещата.

ПП: Майстора кара едно син6о Браво, т.е. от наште е

Пишеш, че си от Надежда. Ако има проблеми мога и аз да те взема с моята кола. Някъде към 11:30 тръгвам към О'Шипка. За тези дето са за първи път и не познават никого моя телефон е 0888242096 (Митко)

Нед Окт 21, 2007 1:24 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ferrari написа:

Пишеш, че си от Надежда. Ако има проблеми мога и аз да те взема с моята кола. Някъде към 11:30 тръгвам към О'Шипка. За тези дето са за първи път и не познават никого моя телефон е 0888242096 (Митко)

Благодаря! Но мисля и аз да дойда с моята кола. Все пак за първи път ми е. А и имам един два въпроса по колата... Но телефона ти ще го запиша задължително!

Нед Окт 21, 2007 11:16 am
UNREAD_POST 
Колеги аз ще закъснея мъничко, но не повече от една бира време.

Нед Окт 21, 2007 11:23 am
UNREAD_POST 
Колеги, този път се предсатвихме малко по-добре от последните няколко срещи. Както винаги, имаше и подранили и закъсняли, като подранилите бяха A1 i Ferrari, а съответно в закъснялите беше и моя милост :mrgreen: , както и Crusible(но той пътуваше от Пазарджик). Имаше и второ поколение Фиат-аджия с "Темпра", и млада дама, чакаща баща си да смени "Типо"-то с "Купе", за да стане семейната любов към "Фиат" пълна. Присъстваха още sok1(като гледам аватара с "Мареа"-та, той трябва да е бил), m1t3t0 и предполагам trojaneca с HGT-то. Явно дамите интересуващи се от срещата са се поуспали :wink: Изкарахме до 15ч в приказки и истории. :D

Нед Окт 21, 2007 10:46 pm
UNREAD_POST 
Цитат:
trojaneca с HGT-то

Аз не бях..за което адски ме е яд...но следващата среща..жив или мъртъв - там съм :D Снимки има ли :D ?

Пон Окт 22, 2007 1:04 am
UNREAD_POST 
Trojaneca написа:
Цитат:
trojaneca с HGT-то

Аз не бях..за което адски ме е яд...но следващата среща..жив или мъртъв - там съм :D Снимки има ли :D ?

Ами не, не направихме...Значи друг е бил пича с HGT-to Съжалявам че съм го объркал. Дайте малко по-сериозно, това че се събираме, не значи че живеем заради колите си. Буквално сме обединени от една обща страст, пък и бирата на приказка ни се отразява добре. :)

Пон Окт 22, 2007 1:09 am
UNREAD_POST 
Trojaneca написа:
Снимки има ли :D ?

Няма снимки, яко несериозна работа, като не съм там аз да снимам...снимки никс, колега явно Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Окт 22, 2007 1:26 am
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Trojaneca написа:
Снимки има ли :D ?

Няма снимки, яко несериозна работа, като не съм там аз да снимам...снимки никс, колега явно Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Абе и ти като беше, не че не изпусна едно бяло Типо ама... :mrgreen: Ние и фотоапарати носехме, ама се събирахме с часове. Но другия път...ще стане серизона среща...а и всъщност на 4.11 има рожден ден "Клуб Фиат България" аз вече поех ангажимент за тортата, ще бъде уникална. Всички там, ще я правя на етажи ако трябва!

Пон Окт 22, 2007 1:31 am
UNREAD_POST 
Абе знам, че ви е страх да не ви разконспираме кои сте били там, че половината сте в графа "Издирвани" на службите :mrgreen: :mrgreen:

Пон Окт 22, 2007 3:52 am
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Аз изпуснах срещата, защото както и предполагах станах по- късно от очакваното:)

Пон Окт 22, 2007 7:58 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Dessy написа:
И аз много искам да дойда,ще се опитам,но си е под въпрос :?

Е хайде де, ти от кога се каниш, хайде най-после да видим какво е това чудо жена+купе :mrgreen:

Е то се очакваше,че точно защото се каня много,няма да се получи.Бях на гости в Горна баня и на обяд като се събудих бяха паднали клони от дърветата по уличката и не смеех да мръдна.Но се радвам ,че е имало повечко хора,това предвещава за всеки идващ път-все повече и повече :)

Fiat Barchetta 1.8 16V -now

Изображение

Пон Окт 22, 2007 8:39 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Мен ме изкефи, че след срещата, отидохме до онзи сервиз и там продължихме лафчето. Много полезно беше , а и пича дет прави колите (Стефчо) е супер фен :)

Пон Окт 22, 2007 10:48 am
Профил
UNREAD_POST 
Crusible написа:
Мен ме изкефи, че след срещата, отидохме до онзи сервиз и там продължихме лафчето. Много полезно беше , а и пича дет прави колите (Стефчо) е супер фен :)

Да, да той е от нашите, дори присъства на една среща. А и ние бяхме като международна делегация докато карахме в пакетнатам :D

Пон Окт 22, 2007 1:38 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Crusible написа:

Да, да той е от нашите, дори присъства на една среща. А и ние бяхме като международна делегация докато карахме в пакетнатам :D

Аз си го спомням от първата среща, на която присъствах. А за колоната дето я сформирах, я си представи примерно 20тина коли в пакет, по направление София-Пловдив :D Кеффффф! :D

Пон Окт 22, 2007 4:26 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз пак не успях да дойда заради колата "мамка му и прасе"
но рано или кусно ше доида

Пон Окт 22, 2007 5:55 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща