|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете
Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете
Автор |
Съобщение |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
За посещението на Голямата косматка и аз ще участвам с удоволствие.А после може да се водим и до Габрово.Между другото поради изключително лошото състояние на прохода Шипка от към южната му страна,препоръчвам на колегите които ще минават от там,да използват от южната страна пътя към връх Бузлуджа,няма изобщо място за сравнение в състоянието между двата пътя.Ако искат колегите които ще пътуват през този проход и незнаят предложеният вариянт,можем да се съберем в събота някъде в Габрово и да се водим до Копринка.Очаквам предложения за час и място,където да се съберем(за мен ще е по-лесно да намеря мястото което вие знаете в Габрово,отколкото аз да предложа място което е възможно да не е познато за всички колеги,които биха изявили желание да пътуваме така)
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Чет Апр 27, 2006 9:29 am |
|
 |
Логан
|
Мдааа...тук има още един габровец, който с радост ще присъства на габровските срещи..... 
|
Чет Апр 27, 2006 10:24 am |
|
 |
stivst
Член на клуба
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 2:55 pm Мнения: 120 Местоположение: Ловеч
|
kiro_of_the_day написа: ...На третият ден предвиждам да посетя местността Крошуна и Крошунските водопади - близо до гр. Ловеч и към вкъщи.
Това не е местност, а село недалеч от Ловеч. Характерно е не само с водопада си, а и с многобройните пещери и минералната вода. За съжаление все още е почти неизвестно, защото нищо не е направено за привличане на туристи.
Ето малко по-подробно: http://krushuna.hit.bg/index_bg.html
_________________ FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г.
|
Чет Апр 27, 2006 2:43 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
За любителите на водопади и тем подобни неща мога да препоръчам Хотнишкия водопад и Еменския канйон и водопад на 10 - 15 км отклонение са от пътя Търново-Севлиево. По-късничко може да ви пусна снимки от там ;)
|
Чет Апр 27, 2006 6:57 pm |
|
 |
atos
|
Ако някой от присъстващите на Копринка , има в повече стикери за вътрешно залепване , нека ги донесе . Искам да купя 2 бр .
|
Чет Апр 27, 2006 7:06 pm |
|
 |
phoenix
|
някой ще идва ли откъм Варна?
|
Чет Апр 27, 2006 10:45 pm |
|
 |
stivst
Член на клуба
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 2:55 pm Мнения: 120 Местоположение: Ловеч
|
atos написа: Ако някой от присъстващите на Копринка , има в повече стикери за вътрешно залепване , нека ги донесе . Искам да купя 2 бр .
И аз искам! 
_________________ FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г.
|
Пет Апр 28, 2006 7:33 am |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
 Прогноза време-"Копринка"
Прогноза време-"Копринка"-за датите на срещата...и малко след това
Както виждате, валежа не е нещо сериозно като количество...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна vesko.t на Нед Апр 30, 2006 8:00 pm, променена общо 1 път
|
Пет Апр 28, 2006 1:52 pm |
|
 |
source
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 7:22 pm Мнения: 58 Местоположение: Кърджали
|
Ейййй, той вече заминахте, ама искаме снимкии еййй
Колите, моАбетите всичко всичко документирайте... Тези, които не можахме да дойдем поне да погледаме, как Вие сте изкарали  Айде всичко най-най!
_________________ Brava 1.4 12V
|
Съб Апр 29, 2006 9:33 pm |
|
 |
Immortal
|
Ето какво изпуснахте снощи. Чакаме ви днес !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Апр 30, 2006 8:58 am |
|
 |
Immortal
|
Повече и по-качествени снимки - като се приберем (че тука Глобул яко взима пари за интернет  )
Все още има време да присъствате на официалната среща, която започва след 2 часа (11:00)...
х
|
Нед Апр 30, 2006 9:04 am |
|
 |
gaginev
Член на клуба
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:46 am Мнения: 118 Местоположение: Бургас
|
Колеги и колежки.Извинявам се,че на 30-ти,тръгнах така неочаквано от Копринка и не присъствах на тестовете за което адски съжелявам.Дано не съм оставил впечатление,че съм дошъл само за софрата.Нахална възрастна роднина реши да се възползва от добрината ми,с което ме вкара в грях към вас.Готов съм да поднеса извинения и в по-течна форма  ,още при първия сгоден случай.
|
Пон Май 01, 2006 6:16 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
gaginev написа: Колеги и колежки.Извинявам се,че на 30-ти,тръгнах така неочаквано от Копринка и не присъствах на тестовете за което адски съжелявам.Дано не съм оставил впечатление,че съм дошъл само за софрата.Нахална възрастна роднина реши да се възползва от добрината ми,с което ме вкара в грях към вас.Готов съм да поднеса извинения и в по-течна форма  ,още при първия сгоден случай.
Ами, предполагам, още тази седмица ще имаш тази възможност! 
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Май 01, 2006 8:48 pm |
|
 |
gaginev
Член на клуба
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:46 am Мнения: 118 Местоположение: Бургас
|
Винаги готов 
|
Пон Май 01, 2006 10:30 pm |
|
 |
NGD
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Апр 18, 2006 9:39 pm Мнения: 98 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
gad3n : и аз съжалявам че дойдох само за 1 час и почти не се видяхме с колегите ... запознахме се само с hit-ko и zgabrovski :(
опс забравих да сменя ника
_________________ Drive Like HeLL To See HaveN
|
Пон Май 01, 2006 11:19 pm |
|
|