Дата и час: Сря Юни 18, 2025 1:33 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 285 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Следваща
Среща на Хотнишкия водопад - 26-27 юли !!! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Понеже ще водя Принца на Персия(синът ми) със себе си, Нейно Височество Кралицата(жена ми), ме накара да обещая, че ако е студено, малкото височество ще бъде приютено в топла и суха стая, щото ако го върна с течащ нос, ще бъда обезглавен Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Та, въпроса ми, ако случим наистина на гадно и студено време, има ли възможност да се настаним (поне за през ноща) в хотел?

Чет Юли 24, 2008 7:42 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Арбанаси, Горна или Търново?

Чет Юли 24, 2008 9:18 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Понеже ще водя Принца на Персия(синът ми) със себе си, Нейно Височество Кралицата(жена ми), ме накара да обещая, че ако е студено, малкото височество ще бъде приютено в топла и суха стая, щото ако го върна с течащ нос, ще бъда обезглавен Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Та, въпроса ми, ако случим наистина на гадно и студено време, има ли възможност да се настаним (поне за през ноща) в хотел?

това е въпроса, който ме приреснява от няколко дни, а както гледам и прогнозите за времето...
по принцип има хотели, това не е проблем, но ще се постарая да направя нещо друго...
от вчера звъня насам натам и търся някоя хижа, която да е на близо, да има легла за всички и да има механа, където можем да си изядем вече донесените пържоли и да си изпием алкохолеца.... и това в случай че е лошо времето и/или вали дъжд...
плаща се за цялата хижа и се използват механата, с прилежащата и камина или барбекю или каквото има, спални, бани и т.н.... хубавото е че ще сме на топло и сухо и ще си изядем и изпием нещата...
лошото обаче е че засега има само 1-2 места, които отговарят на условията и те са в Боженци...
колегата georgian_ обеща да провери покрай Г.О. дали има подходящи места, където да се отседне...
днес ще се обадя да проверя как стоят нещата и около Трявна...

надявам се нямате против резервния план, ако имате по-добра идея, моля... :)
според мен не си струва да се отменя срещата...
през главата ми минава идея и за отлагане за следващата събота и неделя, но не съм много За...

вие кажете :cool:

Чет Юли 24, 2008 9:19 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Aaaa тръгнали сме вече. Просто ще се настаним по стаи.

Чет Юли 24, 2008 9:43 am
Профил ICQ YIM
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
по принцип.... съм ЗА хижа, вила, хотел, мотел, бунгало, Мунгало или квото и да е ако вали или е студено. Би било доста неудобно да седим по колите и дъждът да гаси барбекюто и скарите. А и като гледам каква изтръпнала палатка си купих.... мани бегай! Където и да се отвори възможност за отсядане, съгласен съм. На моята ЗОЯ (змия с особена ярост... жена ми де) и минават идеи през главата ако вали да не идваме. Ама НЕ Е ПОЗНАЛА! Сам ще дойда, все ще се намерят 2 квадрата земя за мен :) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 с нетърпение очаквам предложенията и самата среща :cool:

www.bgestates.com www.bgimoti.com

Чет Юли 24, 2008 9:52 am
Профил
UNREAD_POST 
Никакво отказване! Синът ми от два месеца брои дните. Вчера цял ден прави списък и оправя въдиците Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Още нещо - надявам се, че нямате нищо против да дойде още един пич, от Ст. Загора, но с Опел?

Чет Юли 24, 2008 10:08 am
UNREAD_POST 
grigor_j написа:
п....минават идеи през главата ако вали да не идваме. Ама НЕ Е ПОЗНАЛА! Сам ще дойда, все ще се намерят 2 квадрата земя за мен :) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 с нетърпение очаквам предложенията и самата среща :cool:

Ти само имай късмет да не дойдеш :paddle:

Чет Юли 24, 2008 10:10 am
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Никакво отказване! Синът ми от два месеца брои дните. Вчера цял ден прави списък и оправя въдиците Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Още нещо - надявам се, че нямате нищо против да дойде още един пич, от Ст. Загора, но с Опел?

Давай го.. :-D

Чет Юли 24, 2008 10:10 am
UNREAD_POST 
RuSo_PoNy написа:
Rokambol написа:

Давай го.. :-D

Няма проблем, вече се разбрахме къде да дойде :cool:

Чет Юли 24, 2008 10:12 am
UNREAD_POST 
Rokambol написа:

:cool:

Rokambol написа:

няма никакъв проблем.. ще му се посмеем малко, пък после ще седнем да хапнем и да пийнем :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
шегувам се Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Последна промяна CHILIEV на Чет Юли 24, 2008 10:29 am, променена общо 2 пъти

Чет Юли 24, 2008 10:22 am
UNREAD_POST 
Според тази прогноза(лошото е, че е само тази) времето ще е хубаво.

Чет Юли 24, 2008 10:23 am
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
няма никакъв проблем.. ще му се посмеем малко, пък после ще седнем да хапнем и да пийнем :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Той е голям пич, носи на майтап, а освен това е много голям специалист по битова (и авто) електроника, така че ако имате телевизори (Рубин 714), може да ги донесете да ги оправи Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Юли 24, 2008 10:28 am
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV написа:

ееее ама ти пък и ти!! аз мислех с Нивата (лада) да идвам ако вали ама щом се смеете..... :-(

www.bgestates.com www.bgimoti.com

Чет Юли 24, 2008 10:29 am
Профил
UNREAD_POST 
ако не се разминат нещата ще имаме представител и на Alfa Romeo... 147 - 1.9 JTD; 115 к.с... ако не се лъжа, не съм много сигурен :cool:

Чет Юли 24, 2008 10:30 am
UNREAD_POST 
апък времето на повечето места, където съм проверявал го дават с леки заоблачвания и евентуално краткотрайни превалявания... :dontknow:

Последна промяна CHILIEV на Чет Юли 24, 2008 10:32 am, променена общо 1 път

Чет Юли 24, 2008 10:31 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 285 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Следваща