|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 11:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Бургас, Ямбол и Сливен ... срещи
Автор |
Съобщение |
street_vagabont
Кара Симсонка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 10:23 am Мнения: 57 Местоположение: Карнобат
|
 30-и
Живи сме и Ви чакаме :!: Не се притеснявай, на жена ти , няма да и кажем с какви пички сме те запознали из Карнобат. Нищо не се променя, събирането си остава за 30-и :!:
_________________ Fiat 132 ie, 1982г,
|
Сря Яну 26, 2005 10:30 pm |
|
 |
Immortal
|
Това дето го предлагаш за общия сбор по принцип е добре, но и за двата града мястото не е удобно. От Сливен ако тръгна по ямболския път и от там на детелината и за Бургас, пътя ми се удължава поне с 10 км. За Ямболлии пък направо си е удвояване на пътя да идват до Сливен, че тогава за Карнобат - пътят е през с.Веселиново - Петолъчката - Карнобат. Аз (ако идвам) мога да почакам на изхода на Сливен за Бургас до с.Тополчане от 10:15 до 10:25 да речем. Ще познаете колата (от аватара). А ямболлии (ако има други) или да чакат на петолъчката, или направо да отиват.
Пък то и разстоянието не е чак толкова голямо - за 30-40 мин се стига от Сливен до Карнобат, мисля че ще загубим повече време да се изчакваме, отколкото направо да вървим в Карнобат.
Последна промяна Immortal на Нед Яну 30, 2005 12:37 am, променена общо 1 път
|
Пет Яну 28, 2005 12:01 pm |
|
 |
Alfa_user
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Яну 06, 2005 12:56 am Мнения: 34 Местоположение: Плевен, Ямбол
|
ОК - чакай ме на изхода за Бургас - ако не се появя до 1025 - потегляй. Ако искаш, можем да направим малка пауза на Петолъчката, ако има още някой - да се съберем - има там едно удобно заведение срещу бензиностанцията на OMV от страната на пътя от Ямбол. Примерно да сме там към 1030-1040, за да не бързаме после много към Карнобат - че като гледам времето пак се сговнясва... :(
_________________ After driving an Alfa Romeo everything else is just basic transportation...
|
Съб Яну 29, 2005 12:19 am |
|
 |
Immortal
|
ОК ако сутринта като стана няма много сняг  щото като гледам какъв дъжд вали сега... ще чакам според уговорката. За Петолъчката - може, хем да пием по едни кафе. Сега уговарям комшията от Ямбол, в момента чакам да ми отговори дали и той ще идва, евентуално там ще го изчакаме и него.
Ако ме няма до 10:25, не ме чакайте.
|
Съб Яну 29, 2005 8:06 pm |
|
 |
Alfa_user
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Яну 06, 2005 12:56 am Мнения: 34 Местоположение: Плевен, Ямбол
|
Колега, идването ми до Сливен се отложи, защото другото момче няма да идва. Ще те чакам направо на Петолъчката в диапазона 1030 - 1050. Надявам се все пак времето да не се влоши повече, че ще стане интересно...
_________________ After driving an Alfa Romeo everything else is just basic transportation...
|
Съб Яну 29, 2005 9:46 pm |
|
 |
street_vagabont
Кара Симсонка
|
 30-и
Сега в Карнобат вали дъжд и температурата е 4 градуса. :lol:
Дано да не замръзне утре сутрин и да ни провали дългоочакваната среща.
В краен случай и само карнобатлии да сме, пак ще я направим срещата :roll:
|
Съб Яну 29, 2005 9:49 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
 Re:30-среща...
Засега от Бургас сме 2 /+1 /...
По текущата прогноза времето не би трябвало да е чак толкова лошо-утре сутринта валежите спират и около обяд Т слиза под нулата...
До утре! 
Съб Яну 29, 2005 10:05 pm |
|
 |
street_vagabont
Кара Симсонка
|
 30-и
От Бургас сте само 2 +/- 1 само с Фиат ли? Обади се един познат с Ланча.
|
Съб Яну 29, 2005 10:14 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
|
 30...
Двамата сме с ФИАТ-за +1 не зная с какво- той ще дойде евентуално с нас-за Ланчата-добре дошла!
Съб Яну 29, 2005 10:20 pm |
|
 |
Immortal
|
Времето май ще ни обърка работата, а?
Гледам отвън вече побеля и продължава да вали сняг...
Май както е тръгнало ще ми се размине идването. Комшията от Ямбол с Ланчата в момента пътува от София към Ямбол и каза че имало много сняг и едвам пъплел, за утре се отказва. Оставам сам от Сливен, даже и жената не иска да дойде.
I have an ex-girlfriend in Karnobat, but even she will not be there tommorow...my wife doesn't know english...  I hope you know...
Ще видим последно утре сутринта, ама както е трънало май няма да дойда и аз... :cry:
|
Съб Яну 29, 2005 11:21 pm |
|
 |
Alfa_user
Кара ролкови кънки
|
Of course we know English. Както казах - ако искаш да дойдеш - ще те взема с мен - пращам ти GSM-a си на ЛС - обади ми се за да знам дали да идвам да те взема.
|
Съб Яну 29, 2005 11:40 pm |
|
 |
street_vagabont
Кара Симсонка
|
 сняг
В момента сняг в Карнобат не вали, но е понатрупало около 5-6 см от през ноща. Излизах за малко извън града на по 10км от двете страни, пътя е поръсен с пясък и луга. Кара се нормално с 50-60 км/ч, с летни гуми с каквито съм аз. Всеки сам да си реши и прецени своите и възможностите на колата си. 
|
Нед Яну 30, 2005 9:24 am |
|
 |
Immortal
|
Добре де, идваме...
Слагайте масите :lol:
|
Нед Яну 30, 2005 9:59 am |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
|
 30-Бургас-Сливен-Ямбол-Карнобат-среща...
Как се прибрахте? Надявам се нормално!!!
Ние от Бургас се прибрахме нормално-много по добре от сутринта !!!
Поздрави !
До скоро виждане! :lol:
Нед Яну 30, 2005 6:53 pm |
|
 |
Immortal
|
До Петолъчката беше като сутринта - навявания и лед, но след нея до Сливен беше сухо като през лятото, даже слънце препече...
|
Нед Яну 30, 2005 7:33 pm |
|
|