|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 2:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Да помислим за пролетна среща.
Автор |
Съобщение |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Можем да помислим и за Копривщица. Там има страхотни хотелчета и нощувките са от порядъка на 30-тина лева. ДАже имам и нещо конкретно в предвид - Козлековата къща. Перфектна за около 30 човека. Ако има навитаци мога да се свържа с тях за някакви отстъпки.
|
Пет Яну 25, 2008 12:53 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
Да попитам и двата клуба ли ще са на едно място :?
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Нед Яну 27, 2008 2:01 pm |
|
 |
LEVSKI
|
r3p71l3 написа: Да попитам и двата клуба ли ще са на едно място :?
Колега клуба юридически е един, и има един председател, това е колегата Ferrari. А това че има и други форуми, си е отделна тема. Срещата която се опитваме да организираме се отнася за форума ни, пък ако дойде и още някои това е в бонус. 
|
Нед Яну 27, 2008 6:25 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Crusible написа: Можем да помислим и за Копривщица. Там има страхотни хотелчета и нощувките са от порядъка на 30-тина лева. ДАже имам и нещо конкретно в предвид - Козлековата къща. Перфектна за около 30 човека. Ако има навитаци мога да се свържа с тях за някакви отстъпки.
В Копривщица няма къде да се паркират колоната италиански коли....там са едни тесни улици, хотелите нямат паркинги, а събота и неделя пък става адски оживено
Иначе и аз съм за събиране ...стига нещо да не съм в командировка към конкретната дата
|
Нед Яну 27, 2008 7:42 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Tuzarka написа: Crusible написа: Можем да помислим и за Копривщица. Там има страхотни хотелчета и нощувките са от порядъка на 30-тина лева. ДАже имам и нещо конкретно в предвид - Козлековата къща. Перфектна за около 30 човека. Ако има навитаци мога да се свържа с тях за някакви отстъпки. В Копривщица няма къде да се паркират колоната италиански коли....там са едни тесни улици, хотелите нямат паркинги, а събота и неделя пък става адски оживено Иначе и аз съм за събиране ...стига нещо да не съм в командировка към конкретната дата
Да, за паркиране става малко сложно, но може да се намери решение на площада. Друг вариант е Троян.
|
Пон Яну 28, 2008 1:47 pm |
|
 |
Bratchedda
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 28, 2005 3:40 am Мнения: 109 Местоположение: София
|
Хаиде мероприятието да се проведе на място, до което да водят хубави пътища, за да не си трошим колите по някакви дупки и пресечени местности. И също така да има достатачно равна площ за паркиране. Не ми се катери по бордюри, кални патеки и други такива :-)
Иначе ми е е все тая как ще се казва мястото ако горепосочените условия са съобразени. 
Пон Яну 28, 2008 3:13 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Да обобщя досега. Предложенията са:
1. Велико Търново
2. Габрово
3. Панагюрище
4. Троян
Ако няма нови предложения утре пускам анкетата за тези, тук ще продължим да си говорим за евентуалната дата. Моята идея е това да стане края на Март или началото на Април. Края на Април и началото на Май предполагам много хора вече ще са направили планове за многото почивни дни. Аз самия може да съм зад граница.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Яну 29, 2008 4:00 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Яну 29, 2008 4:20 pm |
|
 |
panchev_bravo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 30, 2007 6:18 pm Мнения: 165 Местоположение: София 12 Св. Тройца
|
ето го и моето предложение с материали
http://www.maragidik.com/
_________________ Fiat Bravo HGT СА 3933 MT
0878977066
АвтоСервиз
бул.Европа 4
ремонти от А до Я на всякакви автомобили
тел.0895454505
http://bgmaps.com/map.asp?sid=c6dd74745 ... x=10&iy=18
|
Вто Яну 29, 2008 4:37 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Марагидик ще побере ли всички? Като гледам 16 двойни стаи...ако всеки си докара по някой...16 човека от клуба. Другото са семейни къщички в комплекса - няма смисъл.
Поне гледайте да е хотел или комплекс, където има места за колите. Тоест да не е на пъпа на някой град и да се хвърляме по тротоарите и съседните улици
Как е хавата за Рибарица?
|
Вто Яну 29, 2008 4:48 pm |
|
 |
panchev_bravo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 30, 2007 6:18 pm Мнения: 165 Местоположение: София 12 Св. Тройца
|
в марагидик има голям паркинг
можем много хубаво да си се наредим
а вече трябва да се гледа каква е леговата база и колко ще сме ние
има и еднофамилни и двуфамилни къщички
в двуфамилните са две стаи с по 2 легла!
_________________ Fiat Bravo HGT СА 3933 MT
0878977066
АвтоСервиз
бул.Европа 4
ремонти от А до Я на всякакви автомобили
тел.0895454505
http://bgmaps.com/map.asp?sid=c6dd74745 ... x=10&iy=18
|
Вто Яну 29, 2008 4:57 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Жакузита, вани с мляко, кифтета има ли на Марагидик?
Преценете си по колко човека се събират на такива мероприятия...аз не съм присъствала, нито знам колко са сериозните навитаци в клуба
|
Вто Яну 29, 2008 5:34 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
|
Tuzarka написа: Жакузита, вани с мляко, кифтета има ли на Марагидик?
Преценете си по колко човека се събират на такива мероприятия...аз не съм присъствала, нито знам колко са сериозните навитаци в клуба
Ми ако се осланяме на предишната сбирка в Пловдив, спокойно можем да се съберем в средно голяма палатка  Това в кръга на шегата разбира се  . Мисля си, че този път е реално да се съберем около 20тина човека само от София.
По отношение на датата, можем да го направим последните два уикенда на март или първия на април.
|
Вто Яну 29, 2008 6:47 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Crusible написа: Tuzarka написа: Crusible написа: Можем да помислим и за Копривщица. Там има страхотни хотелчета и нощувките са от порядъка на 30-тина лева. ДАже имам и нещо конкретно в предвид - Козлековата къща. Перфектна за около 30 човека. Ако има навитаци мога да се свържа с тях за някакви отстъпки. В Копривщица няма къде да се паркират колоната италиански коли....там са едни тесни улици, хотелите нямат паркинги, а събота и неделя пък става адски оживено Иначе и аз съм за събиране ...стига нещо да не съм в командировка към конкретната дата Да, за паркиране става малко сложно, но може да се намери решение на площада. Друг вариант е Троян.
Мдаааа Троян, за мен поне звучи Изключително добре 
|
Вто Яну 29, 2008 7:23 pm |
|
 |
CHILIEV
|
аз съм за:
1. Велико Търново
2. Габрово
4. Троян
ако се организира среща по тея места съм 100% там ще падне