Дата и час: Сря Юни 18, 2025 2:36 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Да помислим за пролетна среща. 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Можем да помислим и за Копривщица. Там има страхотни хотелчета и нощувките са от порядъка на 30-тина лева. ДАже имам и нещо конкретно в предвид - Козлековата къща. Перфектна за около 30 човека. Ако има навитаци мога да се свържа с тях за някакви отстъпки.

Пет Яну 25, 2008 12:53 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Да попитам и двата клуба ли ще са на едно място :?

Нед Яну 27, 2008 2:01 pm
Профил
UNREAD_POST 
r3p71l3 написа:
Да попитам и двата клуба ли ще са на едно място :?

Колега клуба юридически е един, и има един председател, това е колегата Ferrari. А това че има и други форуми, си е отделна тема. Срещата която се опитваме да организираме се отнася за форума ни, пък ако дойде и още някои това е в бонус. :cool:

Нед Яну 27, 2008 6:25 pm
UNREAD_POST 
Crusible написа:
Можем да помислим и за Копривщица. Там има страхотни хотелчета и нощувките са от порядъка на 30-тина лева. ДАже имам и нещо конкретно в предвид - Козлековата къща. Перфектна за около 30 човека. Ако има навитаци мога да се свържа с тях за някакви отстъпки.

В Копривщица няма къде да се паркират колоната италиански коли....там са едни тесни улици, хотелите нямат паркинги, а събота и неделя пък става адски оживено

Иначе и аз съм за събиране ...стига нещо да не съм в командировка към конкретната дата

Нед Яну 27, 2008 7:42 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Crusible написа:

В Копривщица няма къде да се паркират колоната италиански коли....там са едни тесни улици, хотелите нямат паркинги, а събота и неделя пък става адски оживено

Иначе и аз съм за събиране ...стига нещо да не съм в командировка към конкретната дата

Да, за паркиране става малко сложно, но може да се намери решение на площада. Друг вариант е Троян.

Пон Яну 28, 2008 1:47 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Хаиде мероприятието да се проведе на място, до което да водят хубави пътища, за да не си трошим колите по някакви дупки и пресечени местности. И също така да има достатачно равна площ за паркиране. Не ми се катери по бордюри, кални патеки и други такива :-)
Иначе ми е е все тая как ще се казва мястото ако горепосочените условия са съобразени. :naughty:

Пон Яну 28, 2008 3:13 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Да обобщя досега. Предложенията са:
1. Велико Търново
2. Габрово
3. Панагюрище
4. Троян

Ако няма нови предложения утре пускам анкетата за тези, тук ще продължим да си говорим за евентуалната дата. Моята идея е това да стане края на Март или началото на Април. Края на Април и началото на Май предполагам много хора вече ще са направили планове за многото почивни дни. Аз самия може да съм зад граница.

Вто Яну 29, 2008 4:00 pm
Профил ICQ YIM
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Подкрепям предложението си за В.Търново и Арбанаси със снимки.

Арбанаси - http://www.bulgariaphotos.net/?pit=78&pt=525&it=676
Велико Търново - http://www.bulgariaphotos.net/?pit=78&pt=525&it=526 и http://www.bulgariaphotos.net/?pit=78&pt=525&it=673

Вто Яну 29, 2008 4:20 pm
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ето го и моето предложение с материали :)
http://www.maragidik.com/

Изображение
АвтоСервиз
бул.Европа 4
ремонти от А до Я на всякакви автомобили
тел.0895454505
http://bgmaps.com/map.asp?sid=c6dd74745 ... x=10&iy=18

Вто Яну 29, 2008 4:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
Марагидик ще побере ли всички? Като гледам 16 двойни стаи...ако всеки си докара по някой...16 човека от клуба. Другото са семейни къщички в комплекса - няма смисъл.

Поне гледайте да е хотел или комплекс, където има места за колите. Тоест да не е на пъпа на някой град и да се хвърляме по тротоарите и съседните улици

Как е хавата за Рибарица?

Вто Яну 29, 2008 4:48 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
в марагидик има голям паркинг
можем много хубаво да си се наредим
а вече трябва да се гледа каква е леговата база и колко ще сме ние :)
има и еднофамилни и двуфамилни къщички
в двуфамилните са две стаи с по 2 легла!

Изображение
АвтоСервиз
бул.Европа 4
ремонти от А до Я на всякакви автомобили
тел.0895454505
http://bgmaps.com/map.asp?sid=c6dd74745 ... x=10&iy=18

Вто Яну 29, 2008 4:57 pm
Профил
UNREAD_POST 
Жакузита, вани с мляко, кифтета има ли на Марагидик?

Преценете си по колко човека се събират на такива мероприятия...аз не съм присъствала, нито знам колко са сериозните навитаци в клуба

Вто Яну 29, 2008 5:34 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Жакузита, вани с мляко, кифтета има ли на Марагидик?

Преценете си по колко човека се събират на такива мероприятия...аз не съм присъствала, нито знам колко са сериозните навитаци в клуба

Ми ако се осланяме на предишната сбирка в Пловдив, спокойно можем да се съберем в средно голяма палатка :D :D :D Това в кръга на шегата разбира се :D . Мисля си, че този път е реално да се съберем около 20тина човека само от София.

По отношение на датата, можем да го направим последните два уикенда на март или първия на април.

Вто Яну 29, 2008 6:47 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Crusible написа:
Tuzarka написа:
Crusible написа:

Да, за паркиране става малко сложно, но може да се намери решение на площада. Друг вариант е Троян.

Мдаааа Троян, за мен поне звучи Изключително добре :36_2_41:

Вто Яну 29, 2008 7:23 pm
Профил
UNREAD_POST 
аз съм за:
1. Велико Търново
2. Габрово
4. Троян

ако се организира среща по тея места съм 100% там ще падне Изображение

Вто Яну 29, 2008 7:44 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща