|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 2:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
16.12.2007г. О'Шипка Люлин 13:00 часа.
Автор |
Съобщение |
Trojaneca
|
Аз ще намина също 
|
Чет Дек 13, 2007 8:32 pm |
|
 |
Thea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 10, 2007 7:01 pm Мнения: 115 Местоположение: София Дружба 1
|
и аз мисля, че ще мога да мина.
Относно темата за колите и жените......да си кажа честно предпочитам разговор за коли от колкото за маникюр и фризьор и кво са пуснали в МОЛА
Разказах на мъжа ми за срещите на форума, той много се изкефи (каза че като има възможност ще мине и той) и веднага ми изпрати снимки как кара фиат стило 1.6 (като текста под снимката беше виждаш ли прекасвача  каквото и да значи това)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Дек 13, 2007 10:22 pm |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 16, 2007 9:18 am Мнения: 160 Местоположение: София
|
И аз ще доида ! Само да олекота колата в Събота и да махна и последното пречещо ми гърне! Абе аз исках да вида мацката с купето ама миналия път не разбрах коя е? Нали закаснях на миналата среща! Иначе Троянец нали знаеш Неделя 
_________________ Fiat Bravo 2.0 20V HGT 160 кс.
|
Чет Дек 13, 2007 11:23 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Утре и "Синята лавина", излиза от бокса  , срещу скромите 950лв(може и повече да се окажат, не съм смятал още), така че в Неделя, ако всичко е нормално и аз се пускам...Колеги каращи Пунто, особено дизел, мислете му! :mrgreen:
|
Чет Дек 13, 2007 11:31 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Цитат: Иначе Троянец нали знаеш Неделя
Дано времето да е хубаво тогава, да дойдат ония със "вървежните" астри 
|
Пет Дек 14, 2007 1:23 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Аз имам едно пътуване извън София. Дано да успея да се върна до обяд.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Дек 14, 2007 9:15 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
LEVSKI написа: Утре и "Синята лавина", излиза от бокса  , срещу скромите 950лв(може и повече да се окажат, не съм смятал още), така че в Неделя, ако всичко е нормално и аз се пускам...Колеги каращи Пунто, особено дизел, мислете му! :mrgreen:
Хехех  много си свалил мерника нещо! Аз трябваше да те начешам едно хубаво миналата неделя, когато не ти вървеше колата, ама ей го на.... пропуснах
Иначе ще се опитам да дойда на срещата.
|
Пет Дек 14, 2007 10:18 am |
|
 |
arsenov
|
Здравейте на всички ! Oбъркаха ми се плановете и няма да мога да мина . Ще трябва да мина и да си взема едно цифрово фото , че ще ми трябва за празниците и за срещите . Приятно изкарване на празниците ще се видиме чак след нова година .
|
Съб Дек 15, 2007 7:22 pm |
|
 |
yamaha/fiat
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Окт 07, 2007 1:16 pm Мнения: 7 Местоположение: USA
|
какво стана със скоростите на 'купето" бе Ангел4о?
|
Съб Дек 15, 2007 9:13 pm |
|
 |
Paparac
|
Оправени са, колега, не видя ли това няколко поста по-нагоре?
LEVSKI написа: Утре и "Синята лавина", излиза от бокса  , срещу скромите 950лв(може и повече да се окажат, не съм смятал още), така че в Неделя, ако всичко е нормално и аз се пускам...Колеги каращи Пунто, особено дизел, мислете му! :mrgreen:
|
Съб Дек 15, 2007 9:25 pm |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
 ---
Ако съм се наспал сигурно и аз ще дойда С мойто Реше( а ве градушка ко да прайш?!), че тия нощни смени мамата си "ДЖЕЙС"... А за Бояна, ако се ходи независмо към колко.... Аз съм навит само кажете към колко на кой да звънна, дайте некакъв ГСМ на лични!
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
Последна промяна ZDRAVIO на Нед Дек 16, 2007 2:10 am, променена общо 2 пъти
|
Нед Дек 16, 2007 1:45 am |
|
 |
Fre3_man
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Апр 30, 2007 10:32 am Мнения: 85 Местоположение: София Обеля 2
|
Колеги аз не знам дали ще успея да дойда че нещо зимата ме хвана бая неподготвен , уж гумите ми бяха добри и в следваштия момент се вкарах в егати пруключението докато се прибера от работа . И ако времето е пак като вчера едва ли ще дойда просто неми се рискува с тези гуми 
_________________ Fiat Bravo 2.0 20V HGT /154PS/
|
Нед Дек 16, 2007 1:56 am |
|
 |
Trojaneca
|
Много добра среща, като че ли бяхме малко по-малко, но пак беше много весело.
|
Нед Дек 16, 2007 9:41 pm |
|
 |
sok1
|
Trojaneca написа: Много добра среща, като че ли бяхме малко по-малко, но пак беше много весело.
Наближават празници и ангажиментите на хората започват да се увеличават. Нормално е да има срещи с по-малко хора. Но затова пък имаше и такива (Thea), които поради проблеми с автомобилите дойдоха с метрото. Това ако не е зависимост към удоволствието от тези срещи - здраве му кажи! 
|
Нед Дек 16, 2007 10:52 pm |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: Наближават празници и ангажиментите на хората започват да се увеличават. Нормално е да има срещи с по-малко хора. Но затова пък имаше и такива (Thea), които поради проблеми с автомобилите дойдоха с метрото. Това ако не е зависимост към удоволствието от тези срещи - здраве му кажи! 
Колеги срещата си беше на ниво, просто бяхме пръснати из заведението отначало, а когато се събрахме, една част от нас си бяха отишли. Бяхме над 20 форумци, и поне 15 Фиат-а. А иначе колежката Thea, въпреки че беше дошла с метрото, се прибра подобаващо с Фиат(Купе). 
|
Нед Дек 16, 2007 10:59 pm |
|
|