Дата и час: Чет Юни 19, 2025 9:04 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете 

Къде да се проведе празничната вечеря/купон?
Анкетата свършва на Чет Апр 13, 2006 12:24 pm
Ресторант "Златна Котва" 11%  11%  [ 3 ]
Ресторанта на комплекс "Роза" 89%  89%  [ 24 ]
Общо гласове : 27

Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Да пращам ли копие от бележката за превода?

Съб Апр 22, 2006 1:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
Skip написа:
Да пращам ли копие от бележката за превода?

Ако си пуснал превода от Ямбол значи си ти. Сумата е 20лв.

Съб Апр 22, 2006 8:29 pm
UNREAD_POST 
Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Радвам се ,че всички, които заявихте,че ще дойдете преведохте парите на време. Във вторник ще се преведът капаротата за х-л Салтъково, х-л Роза и за ресторанта :wink: Теза дни очаквайте да ви опътя кой в коя стая е :wink:

Съб Апр 22, 2006 9:28 pm
UNREAD_POST 
И аз си платих... :punk: ...и пак напомням, с празна кола съм, мога да взема още 4-ма човека. ....

Съб Апр 22, 2006 11:20 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
правилно ли да разбирам, че в събота 29-ти Април - вечерта е ресторанта, а неделя 30-ти Април ще си гледаме возилата ? ... щото искам да дойда без резервации и се чудя как да си направя плановете ...

(извинявам се за забележката към старото поколение ама ако музиката е предимно Ролинг Стоунс - да знам да не идвам без собствена музика. /2pac feat. Nas & Obie Trice - 3 Messages, LL Cool J feat Jennifer Lopez - Control Myself, Nelly ft. Paul Wall, Grillz, Chingo Bling - Grills, Chris_Brown_-_Run_It ... ТАКИВА ДАЛИ ЩЕ ИМА ИЛИ НАШИЯ DJ НЕ Е чак толкова в крак - щото искам нова музика ... а и да не забравяме за: Устата и Софи Маринова - Буря, Малина и Азис - Черните очи, ... примерно/)

Пон Апр 24, 2006 4:05 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Я донеси донеси! Все пак на маса ще сме вечерта! :beer:

Пон Апр 24, 2006 3:03 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
niko_ymn написа:
правилно ли да разбирам, че в събота 29-ти Април - вечерта е ресторанта, а неделя 30-ти Април ще си гледаме возилата ? ... щото искам да дойда без резервации и се чудя как да си направя плановете ...

(извинявам се за забележката към старото поколение ама ако музиката е предимно Ролинг Стоунс - да знам да не идвам без собствена музика. /2pac feat. Nas & Obie Trice - 3 Messages, LL Cool J feat Jennifer Lopez - Control Myself, Nelly ft. Paul Wall, Grillz, Chingo Bling - Grills, Chris_Brown_-_Run_It ... ТАКИВА ДАЛИ ЩЕ ИМА ИЛИ НАШИЯ DJ НЕ Е чак толкова в крак - щото искам нова музика ... а и да не забравяме за: Устата и Софи Маринова - Буря, Малина и Азис - Черните очи, ... примерно/)

Идвай де :wink:

Пон Апр 24, 2006 3:40 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
ideqta e super.jivot i zdrave sam tam.tuk sam ot dva dena i sam mnogo priqtno vpe4atlen,4e se pravqt sbirki.bezkraino se radvam 4e otkrih tozi forum.ako ima drugi ot burgas koito 6te patuvat da mi pi6at na gaginev@abv.bg da patuvame kervan. :P :D :beer: iskam da popitam za rezervaciite kak stava.koi e organizatora i t.n.

идеята е супер.живот и здраве сам там.тук сам от два дена и сам много приятно впечатлен,че се правят сбирки.безкрайно се радвам че открих този форум.ако има други от бургас които ще пътуват да ми пишат на gaginev@abv.bg да пътуваме керван. :P :D :beer: искам да попитам за резервациите как става.кой е организатора и т.н.

Kирилицата във форума е задължителна!
Митко

Пон Апр 24, 2006 5:24 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Колега прочети внимателно темата - там е описано всичко.
Има и банкова сметка, на която трябва да се преведе капарото, мисля че може и утре до обяд.

Пон Апр 24, 2006 6:01 pm
UNREAD_POST 
niko_ymn написа:

е, ама няма да се обиждаме на поколения сега де...LLCoolJ се слушаше още когато си бил в детската градина... например албума "Walking with a panther" 1989 година... и ние "старците" знаем това-онова...

Пон Апр 24, 2006 9:57 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Immortal написа:
е, ама няма да се обиждаме на поколения сега де...LLCoolJ се слушаше още когато си бил в детската градина... например албума "Walking with a panther" 1989 година... и ние "старците" знаем това-онова...

извинявам се за предявените предразсъдъци и претенции ... аз самия също слушам Биитълс например ... пожелавам весело изкарване на всички - оказа се, че дори вероятноста да дойда е още по малка - и само ви занимавам ... тук в Русе - Събота и Неделя ще има Рали ... а и други ангажименти

Вто Апр 25, 2006 3:35 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
аз най-искрено ви пожелавам да си изкарате много хубаво ... и после да разкажете Изображение

Вто Апр 25, 2006 10:45 pm
Профил
UNREAD_POST Разпределение
За резервациите в хотел " Златна Котва" :
1. vesko.t - 103 стая
2. stenli - 102 стая
3. hit-ko - 104 стая
4. Nino - 106 стая
5. zgabrovski - 204 ап.
6. me_to_u -

За резервациите в хотел " Салтъково":
1. Kiro_of_the_day - 4 стая
2.Bluestorm - 7 стая
3.Atos - 2 стая
4.BBorisoff - 6 стая
5. Логан - 8 стая

За резервациите в хотел " Роза":
1. Borimir - 205 стая
2. Immortal - 206 стая
3. Mindzu - 208 стая и 215 стая
4. Svist - 217 стая
5. Peho - 216 стая
6. Kluchar - бунгало №2

Вто Апр 25, 2006 11:27 pm
UNREAD_POST 
В колко часа ще се събираме на Копринка ,???? за да си направим сметка кога да тръгнем?????

Сря Апр 26, 2006 4:36 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST за пътуването
Ако има някой да пътува на 29 сутрента нека пише ,може да пятуваме заедно . Решил съм през Подбалканския като бяхме на морето минахме през там и стегнахме бързо.Ремонтиран е .

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Сря Апр 26, 2006 7:00 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща