|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 6:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Четвъртък 17.08 отново сме в Поли
Автор |
Съобщение |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Срещата беше супер!!! Много хора се събрахме хапнахме пийнахме минахме по дневния ред приехме някои важни проектозакони както каза колегата Логан да смениме мястото на срещите с О'Шипка през улицата от Поли пицарията.
Хубави хора с хубави коли само така мога да се изразя най-точно!!!
Снимките ще ги кача по някое време днес или утре че апарата ми не е в мен! А има и филмче - панорама  със здраве!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Авг 18, 2006 8:29 am |
|
 |
doofiat
|
Супер беше. Хареса ми. Когато имам възможност ще идвам задължително. С колегата rustson не си премерихме фаровете, но някога на път за Русе ще премерим и сили въпреки,че май аз нямам голям шанс срещу него. Бравото му си го бива.
|
Пет Авг 18, 2006 2:45 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
Хехе за фаровете трябва да го направим, вчера ме е яд малко че не си поприказвахме по темата ама бяхме малко далеч, днес ще сложа новите ламби и ще се похваля, а за това да се примерим до Русе аз викам като стгнем в Русе да оставим колите, да седнем и тогава да се премерим,мерим,мерим :mrgreen:
бръм -м
|
Пет Авг 18, 2006 2:50 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
Всички бяхте страхотни вчера 
_________________ 146E e 188 e 350 https://www.fiat-uno.org/
|
Пет Авг 18, 2006 7:33 pm |
|
 |
Логан
|
Нещо снимки така.....  ...то бяха камери, то фотоапарати..........а де... 
|
Пет Авг 18, 2006 9:32 pm |
|
 |
doofiat
|
rustson написа: Хехе за фаровете трябва да го направим, вчера ме е яд малко че не си поприказвахме по темата ама бяхме малко далеч, днес ще сложа новите ламби и ще се похваля, а за това да се примерим до Русе аз викам като стгнем в Русе да оставим колите, да седнем и тогава да се премерим,мерим,мерим :mrgreen:
Дадено! Затова нямаш грижи. 
|
Пет Авг 18, 2006 11:23 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
Логан написа: Нещо снимки така.....  ...то бяха камери, то фотоапарати..........а де... 
Колеги съжалявам за закъснението, но събота и неделя компютъра ми е забранен! ПОЗДРАВИ
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
бръм -м
|
Нед Авг 20, 2006 8:50 pm |
|
 |
Логан
|
Така.....за непросветените...  ...гледайте втората снимка.....от ляво надясно.........дамата в синьо - съпругата на "Ключар" /карам на кирилица, защото не мога да изнамеря на всички никовете..../, до нея - очарователната Тикле, до нея - господина с доволният поглед е Пешо /Pesho/, до него - Fire 999, следва младежа с очилата - Сашо /sandeto-май така беше/; след него .....а познайте.....  ; срещу мен е Илианка /Blondi.../; до нея е Миро - /Kilar/ ; главният ни админ - Митко; следва приятелката /съпругата...  .../ на /rustson/, а самият него.....погледнете назад и ще го видите зад фотоапарата........
Поздрави на всички....
|
Нед Авг 20, 2006 9:08 pm |
|
 |
doofiat
|
Трябва да прибавите и мен и съпругата ми + още една двойка = на още четирима дошли след 20:30 ч
|
Пон Авг 21, 2006 12:33 am |
|
|