|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 7:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
diyan123
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 01, 2006 3:32 am Мнения: 70 Местоположение: София 15 Младост
|
 браво спирачки
здравейте колеги и колежки ;)
вчера се качвахме към витоша откъм страната на бояна.на спускане си направихме една гонка със съквартиранта ми - хонда сивик '97 а зад мен едно бмв 3 купе, модел 2003.беше си наистина гонка.но при навлизане в бояна започнаха да ми намирисват спирачките и спирането не беше толкова ефективно.качих се на околовръстното и реших да спра при което от спирачките започна да се издига един пушек.та питам нормално ли е това?сменях накладки преди около 2000км.марката е симер, предполагам не са много читави но беше неделя когато ги купих а беше наложителна смяната им.сега се оправиха а и принципно съм доволен от тях...
_________________ продавам:
-обувки Energie,нови в кутия,43номер
-чисто нови ски Elan A200-168см,с чисто нови автомати
при интерес снимки и цени ;)
|
Нед Май 14, 2006 11:28 am |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Просто си им дал много "жега" при гонката. Когато се нагреят много спирачките губят голям процент от своята ефективност, затова ти е спирало така гадно. Ако през другото време си си нормален шофьор а не някой рейсър не би трябвало да ти правят проблем.
|
Нед Май 14, 2006 11:41 am |
|
 |
alex12
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 7:54 am Мнения: 159 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Прекалено големите геройства винаги са с негативен оттенък.Попрегрял си накладките ,а може би и дисковете.Това малко или много е намалило спирачната ефективност.Имай предвид,че колите-резачки са с по-други спирачки-вентилиране и т.н. :roll:
_________________ Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
|
Нед Май 14, 2006 11:44 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: браво спирачки
diyan123 написа: здравейте колеги и колежки ;) вчера се качвахме към витоша откъм страната на бояна.на спускане си направихме една гонка със съквартиранта ми - хонда сивик '97 а зад мен едно бмв 3 купе, модел 2003.беше си наистина гонка.но при навлизане в бояна започнаха да ми намирисват спирачките и спирането не беше толкова ефективно.качих се на околовръстното и реших да спра при което от спирачките започна да се издига един пушек.та питам нормално ли е това?сменях накладки преди около 2000км.марката е симер, предполагам не са много читави но беше неделя когато ги купих а беше наложителна смяната им.сега се оправиха а и принципно съм доволен от тях...
по това се познават хубавите накладки едните след 3 завоя се изпичат и не се знае на кой завой ще останеш без спирачки другите които са хубави го няма тоя проблем, ти си взел от най евтините и кофти накладки според мен за което не те обвинявам но ако караш по бързичко те съветвам да ги смениш с ТЕКСТАР примерно или АТЕ
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Нед Май 14, 2006 12:57 pm |
|
 |
jamie
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 27, 2005 3:44 pm Мнения: 194 Местоположение: София
|
Тази "марка" ми е добре позната.
Ако не ги разкараш - скоро ще сменяш и дискове :evil:
|
Пон Май 15, 2006 2:20 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Аз като си зимам накладки винаги избирам по меки,за да не ми хабат дисковете и да не блокират,защото съм без АБс 
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пон Май 15, 2006 2:45 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|