Регистриран на: Пет Юли 08, 2005 2:19 pm Мнения: 124 Местоположение: Плевен
Регулиране ръчна на UNO 1.5 ie SX ???
Преди време смених феродото отзад на барабаните на UNO 1.5 ie SX. 1993г При монтажа на барабаните естествено се наложи да прибера разпорната планка в най- вътрешно положение за да влезнат.Всичко е наред и работят добре.Питането ми е следното.На всяка задна накладка има една зъбчатка с пружинка която се наложи да преместя в начално положение.С износване на феродото аз ли трябва да я регулирам или това става автоматично с "прещракване" на тези зъбчета ??? Ако някой има и картинка може да прати.Челюстите ми май са модел за Типо(всичко по колата си е оргиналното ) а на барабаните отвътре пише Ланчиа. Бе голяма комбинация.Това е някакъв преходен модел и нищо с нищо не му е еднакво.
_________________ АЛ.ПЕТРОВ
FIAT UNO 1.5 ie SX
минал школата на Москвич 2140 и Лада 2104
Преди време смених феродото отзад на барабаните на UNO 1.5 ie SX. 1993г При монтажа на барабаните естествено се наложи да прибера разпорната планка в най- вътрешно положение за да влезнат.Всичко е наред и работят добре.Питането ми е следното.На всяка задна накладка има една зъбчатка с пружинка която се наложи да преместя в начално положение.С износване на феродото аз ли трябва да я регулирам или това става автоматично с "прещракване" на тези зъбчета ??? Ако някой има и картинка може да прати
Колега,такива ли са накладките-механизма за саморегулиране по точно ?Ако са такива,вече си направил това от снимките А и В,саморегулиращи са,нищо по-нататък не се прави ...!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове. _________________
Чет Ное 10, 2005 4:10 pm
tonov
По-скоро са като на типото, но и те са саморегулиращи
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пет Ное 11, 2005 11:57 am
sacho
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Юли 08, 2005 2:19 pm Мнения: 124 Местоположение: Плевен
Да картинките А и В съвпадат с моите а и другата снимка има прилика но не си спомням точно.Благодаря ви за отговорите и аз предполагах че е така но все пак да питам.Благодаря на всички и безаварийно шофиране
_________________ АЛ.ПЕТРОВ
FIAT UNO 1.5 ie SX
минал школата на Москвич 2140 и Лада 2104
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл