|
|
|
|
Дата и час: Пет Ное 01, 2024 3:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
Такива накладки ?
от къде и колко струват... ?
тука намерих някакви цени ама не вършат работа
на последната снимка съм повторил надписите, защото не можах да ги снимам добре...
п.п. над бар кода пише "Made in EU GMS"
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Юли 30, 2008 12:38 am |
|
|
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Това ли беше причината за стърженето/дрънченето? И защо точно такива - друга марка/модел няма ли да станат?
Сря Юли 30, 2008 12:57 am |
|
|
CHILIEV
|
georgian написа: Това ли беше причината за стърженето/дрънченето? мда... оправих го в последния момент... имало е някаква капсулка (пластмасова с желязце вътре), която когато ти се износят накладките започва да издава "онова гадно стържене" при мен го нямаше.. загубил съм го някъде... georgian написа: И защо точно такива - друга марка/модел няма ли да станат?
късно е...
|
Сря Юли 30, 2008 9:20 am |
|
|
CHILIEV
|
|
Сря Юли 30, 2008 3:10 pm |
|
|
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
Не са менте-виж ги тук : http://www.autoteile-shopping.de/default.asp PS:Сайта е доста бъгав,ту работи ту не работи , днес ги няма езиковите настройки-затова го пускам на немски.
Цитат: TRW GDB458 Auf Anfrage für Hersteller LUCAS, inkl. Verschleißwarnkontakt, Prüfz. E1 90R 01024/111, Höhe 66,5 mm, Länge 104,4 mm, Dicke/Stärke 17,1 mm Einbauort Vorderachse, Schaltgetriebe, für ABS Gebrauchsnr.: 20838 ; 20839
Чет Юли 31, 2008 2:44 pm |
|
|
CHILIEV
|
мда.. благодаря.. и аз разбрах че са добра марка...
ама ми беше притеснено че са ме прецакали.. явно не
|
Чет Юли 31, 2008 5:25 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|