|
|
|
|
Дата и час: Пет Ное 01, 2024 3:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
dedly
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:51 pm Мнения: 32 Местоположение: София 15 Младост
|
Спирачна течност
Здравейте колеги
Има ли значение каква спирачна течност се долива (100% според мен де , но да питам ) и евентуално можете да ми предложите някаква марка за мойто Браво .
_________________ Fiat Bravo Sx 1.2 16v 80hp 99'
|
Вто Юни 12, 2007 6:28 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
По спецификация мисля, че е ДОТ 4. Производителя поне за мен няма значение.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Юни 12, 2007 6:33 pm |
|
|
dedly
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:51 pm Мнения: 32 Местоположение: София 15 Младост
|
Точно тва ми трябваше мерси ...адаш си ми май доколкото четох теми в форума ... Митко приятно ми е
_________________ Fiat Bravo Sx 1.2 16v 80hp 99'
|
Вто Юни 12, 2007 6:42 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
dedly написа: Точно тва ми трябваше мерси ...адаш си ми май доколкото четох теми в форума ... Митко приятно ми е
Така е. Адаши сме
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Юни 12, 2007 7:04 pm |
|
|
bereta
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 1:40 pm Мнения: 198 Местоположение: Благоевград
|
нещо което не е точно по твоята тема, но да не отварям нова. знам че спирачната течност е на спиртна основа и в тази връзка възможно ли е да се изпарява. при мен точно върху казанчето се намира изпарителя за газта и маркучите за топлата вода. постоянно доливам сп. течност, а поне видими течове по системата няма. моля да споделите.
_________________ TEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046
|
Сря Юни 13, 2007 1:30 pm |
|
|
Rokambol
|
Щом е на спиртна основа, би трябвало да се изпарява. Лично аз се съмнявам да ти намалява от близкоразположени тръби. Не, че не е възможно. Колко и на какъв интервал доливаш? Колата ти с хидравличен съеденител ли ти е или на жило?
Edit: Според моята информация, трябва да си с жило.
|
Сря Юни 13, 2007 2:18 pm |
|
|
Emillio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Окт 25, 2006 7:56 pm Мнения: 132 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Не мисля
bereta написа: нещо което не е точно по твоята тема, но да не отварям нова. знам че спирачната течност е на спиртна основа и в тази връзка възможно ли е да се изпарява. при мен точно върху казанчето се намира изпарителя за газта и маркучите за топлата вода. постоянно доливам сп. течност, а поне видими течове по системата няма. моля да споделите.
ОпределеноНЕ СЕ изпарява което ме кара да си мисля че не е на спиртна основа :roll: Наистина важно е да е DOT 4 и определено може да се смесва със DOT 3 ама мисля че е тъпо. Все си мисля че е на минерална основа а не на спиртна и най - новите и скъпи са Пълна синтетика ама НЕ СЕ !!! смесват със DOT 3,4; за преминаване на такава се сменява 100% цялата спирачна система Ама си мисля че за нашите коли си е 100% набутване и няма смисъл
_________________ Fiat Tipo 1.6 DOHC
|
Сря Сеп 05, 2007 10:32 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|