|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Май 11, 2025 9:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Какви са симптомите на скъсана мембрана на сервото?
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Какви са симптомите на скъсана мембрана на сервото?
Колеги какви са симптомите на скъсана мембрана на сервото? Имам усещане, че педала ми хлътва по-малко от преди след като запаля мотора.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Юни 03, 2008 3:59 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Като начало по-неефективни спирачки при същия натиск преди време дето си прилагал и съответното по-голямо усилие необходимо за спиране (ама за това предполагам си се сетил вече). То друго незнам има ли на практика да проличи освен тия неща.Може би като се скъса мембраната се обърква донякъде и работата на двигателя,защото започва да тегли въздух през скъсаната мембрана.Защо не свалиш сервото да го погледнеш?
|
Вто Юни 03, 2008 7:14 pm |
|
 |
k79
Кара кола
Регистриран на: Пон Юни 02, 2008 10:19 am Мнения: 318 Местоположение: София 17 Витоша
|
Ако навремето си карал поне за малко жигули, най-вероятно сам ще усетиш ако ти е скъсана мембраната 
|
Сря Юни 04, 2008 10:59 am |
|
 |
sok1
|
 Re: Какви са симптомите на скъсана мембрана на сервото?
Ferrari написа: Колеги какви са симптомите на скъсана мембрана на сервото? Имам усещане, че педала ми хлътва по-малко от преди след като запаля мотора.
А как ти е маркуча към сервото? Започни от лесното (сори, ако си го направил вече).
|
Чет Юни 05, 2008 12:54 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
От страната на мотора е добре, но не мога добре да видя накрайника който влиза в сервото.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Юни 05, 2008 6:57 am |
|
 |
joro_d
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 1:41 am Мнения: 255 Местоположение: София 01 Средец
|
При работа на празен ход и рязко натискане на спирачния педал от самия сервоусилвател се чува съскане. Затова е добре да има втори човек, който да доближи ухо до него в този момент, но общо взето ако мембраната е скъсана това съскане се чува доволно отчетливо отстрани. Освен това в повечето случаи се получава повишаване честотата на въртене на празен ход на двигателя поради увеличаването на засмукване на въздух.
_________________ Tipo Gran Turismo 2.0 i.e. 159A6046
Alfa Romeo 156 1.8 TS
|
Пет Юни 27, 2008 8:28 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|