Дата и час: Вто Юни 17, 2025 12:32 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Шумахер прекратява кариерата в края на сезоня 
Автор Съобщение
Аватар

UNREAD_POST 
sev написа:
да ама не :D
Кими догодина ще кара за Ферари
за това ставаше въпрос

Грешиш колега ! :) Кими ще кара още този сезон "за ферари" според мен!
Станаха трима срещу един в останалите три старта. Давам прогноза един на Маса един на Кими(ако му издеяни щайгата) и един на Шуми за да си отиде подобаващо като 8-кратен световен шампион!!! 8)

Последна промяна yossta Lancia на Вто Сеп 12, 2006 1:34 am, променена общо 1 път

Вто Сеп 12, 2006 1:07 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Аз, истинският фен, вярвам, че Шумахер е най-великия пилот за всички времена и е спечелил уважението ми като пилот и състезател! Няма по-добър от него! :mrgreen:
Имал съм възможноста да наблюдавам състезания на Прост и Сена.. добри бяха.. но Шумахер си е номер 1!
В световен мащаб сигурно феновете на Шумахер и/или Ферари са над 70% и е глупаво да се твърди, че от тези 70% няма нито един *истински* фен дето да го харесва. Спорта е състезание и мерене на сили.. там няма място за флегми и подлизурковци :twisted:

Вто Сеп 12, 2006 1:11 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Логан написа:
не можех да повярвам как може след като толкова велик пилот лежи в реанимация след тежка катастрофа...всички уплашени, стреснати....ти да демонстрираш по този начин задоволството си от първата си победа

не помня да е скачал като маймуна
и това не му беше първата победа
беше може би трета за сезона и четвърта общо
и още нещо
тогава ФИА доста сгафиха
според мен Сена беше мъртъв на пистата, но заради финансови интереси състезанието продължи
много хора твърдят че ФИА винаги са го подкрепяли
първо в Бенетон и после във Ферари
но в Бенетон шеф беше Бриаторе и ако имало задкулисни игри - сега не знам защо се пъчи толкова
доста пъти е "газил" лука, но си е бил наказван достатъчно пъти
и то сурово - черни флагове, назания да не стартира в няколко състезания...
въпреки това - 7 пъти шампион
даже и с по-слаб автомобил понякога
и все пак това е спорт и няма място за сантименти
а това че му се обръща такова внимание - просто той и Ферари са институция във Ф1 и всяка стъпка им се следи под лупа

Вто Сеп 12, 2006 8:53 am
Профил ICQ
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
ти да демонстрираш по този начин задоволството си от първата си победа..............

С ъгласен съм че Шумахер не е джентълмен в спорта и че постига победата с цената на всичко.Точно това състезание не съм го гледал но това не беше първата му победа дори и за тази година.

Вто Сеп 12, 2006 10:47 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Напълно съм съгласен с колегата ivjordan и според мен най - добре ще е да изгледаме оставащите 3 кръга на шампионата и след време да си спомняме какво правеше Шуми на пистата, защото той определено се превърна в стандарт, който всички се опитват да достигнат :wink:

Вто Сеп 12, 2006 11:25 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Извинявам се за моята неволна грешка, че написах Хакинен вместо Райконен, но наистена тогава бях още по емоцията на съобщението! Мисля, че на всички от този форум е ясно за какво става дума. Между другото за потребителката polly_s, която е "открила" Уикипедия , не е необходимо да крещиш и да използваш всички цветове за да си по-убедителна!

Вто Сеп 12, 2006 1:20 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
doofiat написа:
Бриаторе си е циркаджия http://www.btv.bg/sport/?magic=stories&story=18855

Тоя още малко и ще удари нашите политици в земята ;)

Вто Сеп 12, 2006 5:57 pm
Профил ICQ YIM
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
bright написа:
Извинявам се за моята неволна грешка, че написах Хакинен вместо Райконен, но наистена тогава бях още по емоцията на съобщението! Мисля, че на всички от този форум е ясно за какво става дума. Между другото за потребителката polly_s, която е "открила" Уикипедия , не е необходимо да крещиш и да използваш всички цветове за да си по-убедителна!

:offtopic:
Е не е ли яко така? :)

Вто Сеп 12, 2006 6:57 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
:mrgreen: Шумахер в пенсия! Това топли бедната душица на всеки изтерзан хейтър :P :D

Шегата на страна, но ако има 1 нещо, за което да го уважавам, срещу му са 1000 да го мразя! И за да не наливам масло в двигателя на феновете му :wink: , ще кажа просто да е жив и здрав, да остане във Ферари и да продължава да държи гордо (надявам се и достойно) изправен отбора, който беше развалина преди ерата "Шумахер".

Сря Сеп 13, 2006 12:09 am
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
Алонсо ще си остане посредствен пилот с това си поведение. В Рено се наакват от случващото се с колите им. Как може сега цял отбор да прави само една кола, само една - на Алонсо. А Фисикела? Защо не го използват както Ферари Маса? Паникааааааааа!!!

стига бе колеги. Алонсо се появи и на втората година беше единствения, който притесняваше шумахер. през всичките години /без тази/ във ферари се правеше само една кола - доказателство е това, че барикело се оплакваше няколко пъти. и кво използват маса ?????????????? с изключение на 2 -3 състесания е жалък, особено последното. помните ли номерата на Бергер и на Алези 27 и 28, ако не беше Шумахер още щяха да са на носовете на двата болида.

п. с. за догодина запомнете едно име - Хейки Ковалайнен, ще го чувате много често.

Сря Сеп 13, 2006 1:51 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2