|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 12:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Шумахер прекратява кариерата в края на сезоня
Автор |
Съобщение |
yossta Lancia
Регистриран на: Вто Сеп 05, 2006 1:22 pm Мнения: 3 Местоположение: Arges,Toledo,ES. GSM tel. +34/636263578
|
sev написа: да ама не Кими догодина ще кара за Ферари за това ставаше въпрос
Грешиш колега !  Кими ще кара още този сезон "за ферари" според мен!
Станаха трима срещу един в останалите три старта. Давам прогноза един на Маса един на Кими(ако му издеяни щайгата) и един на Шуми за да си отиде подобаващо като 8-кратен световен шампион!!! 
Последна промяна yossta Lancia на Вто Сеп 12, 2006 1:34 am, променена общо 1 път
|
Вто Сеп 12, 2006 1:07 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Аз, истинският фен, вярвам, че Шумахер е най-великия пилот за всички времена и е спечелил уважението ми като пилот и състезател! Няма по-добър от него! :mrgreen:
Имал съм възможноста да наблюдавам състезания на Прост и Сена.. добри бяха.. но Шумахер си е номер 1!
В световен мащаб сигурно феновете на Шумахер и/или Ферари са над 70% и е глупаво да се твърди, че от тези 70% няма нито един *истински* фен дето да го харесва. Спорта е състезание и мерене на сили.. там няма място за флегми и подлизурковци :twisted:
_________________ FIAT Marea
|
Вто Сеп 12, 2006 1:11 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
Логан написа: не можех да повярвам как може след като толкова велик пилот лежи в реанимация след тежка катастрофа...всички уплашени, стреснати....ти да демонстрираш по този начин задоволството си от първата си победа
не помня да е скачал като маймуна
и това не му беше първата победа
беше може би трета за сезона и четвърта общо
и още нещо
тогава ФИА доста сгафиха
според мен Сена беше мъртъв на пистата, но заради финансови интереси състезанието продължи
много хора твърдят че ФИА винаги са го подкрепяли
първо в Бенетон и после във Ферари
но в Бенетон шеф беше Бриаторе и ако имало задкулисни игри - сега не знам защо се пъчи толкова
доста пъти е "газил" лука, но си е бил наказван достатъчно пъти
и то сурово - черни флагове, назания да не стартира в няколко състезания...
въпреки това - 7 пъти шампион
даже и с по-слаб автомобил понякога
и все пак това е спорт и няма място за сантименти
а това че му се обръща такова внимание - просто той и Ферари са институция във Ф1 и всяка стъпка им се следи под лупа
Вто Сеп 12, 2006 8:53 am |
|
 |
mark
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 10:14 am Мнения: 34 Местоположение: Елхово
|
ти да демонстрираш по този начин задоволството си от първата си победа..............
С ъгласен съм че Шумахер не е джентълмен в спорта и че постига победата с цената на всичко.Точно това състезание не съм го гледал но това не беше първата му победа дори и за тази година.
Вто Сеп 12, 2006 10:47 am |
|
 |
Keymaster
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Фев 23, 2006 2:47 pm Мнения: 19 Местоположение: Ловеч
|
Напълно съм съгласен с колегата ivjordan и според мен най - добре ще е да изгледаме оставащите 3 кръга на шампионата и след време да си спомняме какво правеше Шуми на пистата, защото той определено се превърна в стандарт, който всички се опитват да достигнат 
_________________ Истината е някъде там...
|
Вто Сеп 12, 2006 11:25 am |
|
 |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
Извинявам се за моята неволна грешка, че написах Хакинен вместо Райконен, но наистена тогава бях още по емоцията на съобщението! Мисля, че на всички от този форум е ясно за какво става дума. Между другото за потребителката polly_s, която е "открила" Уикипедия , не е необходимо да крещиш и да използваш всички цветове за да си по-убедителна!
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Вто Сеп 12, 2006 1:20 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Тоя още малко и ще удари нашите политици в земята ;)
|
Вто Сеп 12, 2006 5:57 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
bright написа: Извинявам се за моята неволна грешка, че написах Хакинен вместо Райконен, но наистена тогава бях още по емоцията на съобщението! Мисля, че на всички от този форум е ясно за какво става дума. Между другото за потребителката polly_s, която е "открила" Уикипедия , не е необходимо да крещиш и да използваш всички цветове за да си по-убедителна!
Е не е ли яко така? 
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Сеп 12, 2006 6:57 pm |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
:mrgreen: Шумахер в пенсия! Това топли бедната душица на всеки изтерзан хейтър
Шегата на страна, но ако има 1 нещо, за което да го уважавам, срещу му са 1000 да го мразя! И за да не наливам масло в двигателя на феновете му  , ще кажа просто да е жив и здрав, да остане във Ферари и да продължава да държи гордо (надявам се и достойно) изправен отбора, който беше развалина преди ерата "Шумахер".
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Сря Сеп 13, 2006 12:09 am |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
doofiat написа: Алонсо ще си остане посредствен пилот с това си поведение. В Рено се наакват от случващото се с колите им. Как може сега цял отбор да прави само една кола, само една - на Алонсо. А Фисикела? Защо не го използват както Ферари Маса? Паникааааааааа!!!
стига бе колеги. Алонсо се появи и на втората година беше единствения, който притесняваше шумахер. през всичките години /без тази/ във ферари се правеше само една кола - доказателство е това, че барикело се оплакваше няколко пъти. и кво използват маса ?????????????? с изключение на 2 -3 състесания е жалък, особено последното. помните ли номерата на Бергер и на Алези 27 и 28, ако не беше Шумахер още щяха да са на носовете на двата болида.
п. с. за догодина запомнете едно име - Хейки Ковалайнен, ще го чувате много често.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Сря Сеп 13, 2006 1:51 am |
|
|