|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 2:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
... за ключалката на капачката на резервоара?
Автор |
Съобщение |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
 ... за ключалката на капачката на резервоара?
Колеги, да ви питам с тази ключалка как се борави???
Вкарвам ключа и въртя наляво, обаче като стигне до края (90 градуса) не може да се извади... вади се единствено когато го върна в началото...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Нед Фев 19, 2006 7:20 pm |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
Някои капачки не могат да се оставят отключени, т.е. ключа се вади само в заключено положение.
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Нед Фев 19, 2006 8:31 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Alexius написа: Някои капачки не могат да се оставят отключени, т.е. ключа се вади само в заключено положение.
ами при мен е тъкмо обратното...  вади се само в отключено положение... а и когато завъртя докрай наляво пак мога да си я отворя капачката...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Нед Фев 19, 2006 8:50 pm |
|
 |
Vladim
|
 Извинявам се, че малко ще отклоня темата! :roll: Знаете ли, къде мога да си купя капачка с ключе, че моята Брава дойде с обикновена тапа под капачката! Слава богу още никой квартален джамбазин не ме е надушил за да ми изсмуче нафтата, но не ми е комфотрно така някак... Дет се вика може хлапета да си играят и да напълят резервоара с чудесийки! Мислех си, че има заключалка свързана с централното, ама няма такъв филм!
|
Пон Фев 20, 2006 1:43 am |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
[quote="Vladim"]:offtopic: Извинявам се, че малко ще отклоня темата! :roll: Знаете ли, къде мога да си купя капачка с ключе, че моята Брава дойде с обикновена тапа под капачката! Слава богу още никой квартален джамбазин не ме е надушил за да ми изсмуче нафтата, но не ми е комфотрно така някак... Дет се вика може хлапета да си играят и да напълят резервоара с чудесийки! Мислех си, че има заключалка свързана с централното, ама няма такъв филм |
Vladim
|
 Добре, ще проверя там. Благодаря! 
|
Сря Фев 22, 2006 10:18 am |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Mazqarev мисля че 90 градуса не е крайното положение на завъртане на ключа поне при моята Brava е 180 градуса.При което леко задържаш капачката с ръка иначе започва да се върти заедно с ключа някъде на споменатите от теб 90 градуса.
|
Съб Мар 04, 2006 10:05 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|