|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Апр 30, 2025 7:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
predatorg
Кара велосипед
|
 Отключва се сама!?
От известно време Мареата комби през няколко дена(може и седмица)се отключва сама.Иначе централното си работи, алармата не я ползвам от години,защото почна да не се изключва след отваряне, задната врата от години е прецакана ключалката и централното не може да я превърта, имобилайзера е шунтиран.Централното си работи, но това със самоотключването вече е голям проблем. Датчиците на вратите работят.Имам съмнение при хлопване от преминаваща кола на задната врата дали не сработва датчика за отворено и да отклйчва всичко, но като я напъна на ръка не сработва. Дайте идеи?
|
Чет Юни 11, 2015 11:11 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Отключва се сама!?
Аз имах Браво и при него не се подаваше импулс за отключване при използване на ключ за багажната врата. Импулсите за отключване идваха само от вратите. Съмнява ме за проблем там защото ключето е интегрирано в неразглобяемите брави, но за експеримент може да отвориш вратите и да откачиш куплунзите. Покарай временно без централно. Все пак си мисля, че белята може да е в релето на централното. Имал съм проблеми със самоволна работа при най-старата си кола FIAT Tipo и там нещата се решиха с ново реле.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Юни 15, 2015 4:22 pm |
|
 |
predatorg
Кара велосипед
|
Дали има конкретно реле или е с цял модул?Някой да знае къде се намират?
|
Нед Авг 09, 2015 6:36 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Реле е в блока с другите релета.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Авг 11, 2015 10:44 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |