Дата и час: Вто Юни 17, 2025 1:03 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Заводска аларма на Мареа 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Заводска аларма на Мареа
Някой ползва ли си заводската аларма на Мареа и трябва ли да издава предупредителен звук при опит за отваряне без да се деактивира.Клаксона ли трябва да предупреждава ритмично.

Пет Окт 20, 2006 9:37 pm
UNREAD_POST 
Добре де никой ли не е ползвал заводската аларма

Нед Окт 22, 2006 7:38 pm
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
колата ми е брава но със заводската аларма.при пускане се чува кратък еденичен сигнал,светват мигачите.лампичката под радиото започва да мига.колкото и да е блъскаш колата няма да се включи алармата.но ако влезеш има два обемни датчика на плафона на тавана веднага реагират и започва да вие алармата.при спиране се чуват два еденични сигнала.дано да съм оспял да помогна.

Нед Окт 22, 2006 9:24 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
НА МОЯТА МАРЕА 1,9ТД АЛАРМАТА Е ЗАВОДСКА И Е НА БУТОН ВЪРХУ КОНТАКТНИЯ КЛЮЧ. ЕДНО НАТИСКАНЕ ЗАКЛЮЧВА, ИЗДАВА ПРИГЛУШЕН ЗВУК И ПРИМИГЖА С МИГАЧИ,СВЕТВА СВЕТОДИОДА. ВТОРО НАТИСКАНЕ ОТКЛЮЧВА,ДВА СИГНАЛА. ДО КОЛКОТО ЗНАМ НЯМА ШОК,А САМО ДВА ОБЕМНИ ДАТЧИКА. СЪВЕТ: РАБОТИ ВНИМАТЕЛНО С БУТОНА! МИКРЕКА ВЪТРЕ Е МНОГО НЕЖЕН,ВЕЧЕ РЕМОНТИРАХ И ДВАТА КЛЮЧА! :idea:

Пон Окт 23, 2006 2:01 pm
Профил
UNREAD_POST 
И аз ремонтирах ключа но ако можеш да се заслушаш и да ми кажеш от къде идва звука да знам какво да търся като сирена.

Пон Окт 23, 2006 8:32 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST Тук пише всичко!
Tornado написа:
И аз ремонтирах ключа но ако можеш да се заслушаш и да ми кажеш от къде идва звука да знам какво да търся като сирена.

Тук пише всичко!

ftp://ilko.info/Fiat/BRAVO_SERVICE_MANUAL/

или от тук:

viewtopic.php?t=7780

Пон Окт 23, 2006 11:44 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST zdr
еиииииииии забравихме се с тея размествания аиде ако мижеш снимаи си дистанционното на алармата и ми го прати като л.с. искам да видя дали е като моето а сирената намери ли я каде се намира

Вто Яну 30, 2007 5:48 pm
Профил
UNREAD_POST 
Сирената е над лявото предно колело като свалиш подкалника се вижда.Дистанционното се намира в ключа и там е бутона на него.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Вто Яну 30, 2007 6:15 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
добре ама при мен този клу4 е само за централното от него не се включва алармата за алармата имам дистанционно и това ме навежда на мисалта че алармата ми не е заводска ако е заводска трябва да свети диода които е средната конола нали или се баркам,а и сирената ми се намира под акумолатора то там в нея си е и алармата

Вто Яну 30, 2007 6:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
Под капака който закрива бушоните до левия ти крак има един прекъсвач който включва алармата и само централното.Завърта се с едно специално ключе за което също е писано във форума ще се помъча да намеря инфото.А най добре да си организираме една мини срещичка за Карлово ако сме само 3 автомобила/включвам Вал/там ще ти покажа всичко по алрмата и ще я пробваме.

Вто Яну 30, 2007 8:03 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
А най добре да си организираме една мини срещичка за Карлово ако сме само 3 автомобила/включвам Вал/там ще ти покажа всичко по алрмата и ще я пробваме

Ами аз няколко пъти предлагах ама кой да ме чуе и нали сме все "шапки" все нямаме време! :mrgreen: И не сме само ние има още които ПРЕДПОЛАГАМ ще проявят интерес да дойдат и да направим малко консултациика. Но нека да не пишем тук за срещи , че както знаем има си раздел за това - Торнадо пускай предложение във "Срещи" ! :wink:

Вто Яну 30, 2007 8:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]