|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 8:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ЦЕНЗУРА !!! (+ FIAT - новият мистър 10%)
Автор |
Съобщение |
sstanchev
Кара Фиатче 126
|
 ЦЕНЗУРА !!! (+ FIAT - новият мистър 10%)
ЦЕНЗУРА ЛИ ИМА В ФОРУМА ИЛИ НА МЕН ТАКА МИ СЕ СТРУВА. КОМУНИЗМА НЕ СВЪРШИ ЛИ ВЕЧЕ :?: :?: :?:
Промяна в заглавието на темата, поради несъответствие с раздела и впоследствие със сдържането и) Stilo
|
Съб Сеп 23, 2006 3:05 pm |
|
 |
n_nikolow
|
по примера на Сталин - има човек има проблем, няма човек няма проблем.
Само че тук е - има пост има проблем, няма пост няма проблем
|
Съб Сеп 23, 2006 3:09 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Аре да си говорим за фиати а?!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Съб Сеп 23, 2006 3:17 pm |
|
 |
chuni
|
rustson написа: Аре да си говорим за фиати а?!
Всички искаме да си говорим за фиати нали затова сме тук ама има някои странни и неизяснени неща от вчера за това питат хората и е добре да се изяснат за да няма повече такива въпроси а наистина да си говорим за Фиати  .
|
Съб Сеп 23, 2006 3:45 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Тоя раздел е за ФИАТ , не за дъвкане на лукуми :evil:
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Съб Сеп 23, 2006 4:31 pm |
|
 |
chuni
|
divaka написа: Тоя раздел е за ФИАТ , не за дъвкане на лукуми :evil:
Ти какъв си администратор,модератор или се правиш на такъв.
|
Съб Сеп 23, 2006 4:40 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
chuni написа: divaka написа: Тоя раздел е за ФИАТ , не за дъвкане на лукуми :evil: Ти какъв си администратор,модератор или се правиш на такъв.
Я се успокой малко. Да съм нападнал някой лично? Посто си има разел за общи приазки. Писна ми да чета сеирджийски простотии и за това като влизам в раздел ФИАТ очаквам да няма такива работи. Какъв е проблема, че отбелязвам? Ако имаш нещо друго да ми казваш го направи на лично...
|
Съб Сеп 23, 2006 4:53 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Колеги, искренно ви умолявам да престанете с всичките тия дивотии. Нека по този начин всички да дадат своя принос за приключване на идиотщините, започнали вчера. Аз в тоя дух мисля да ви пусна един линк http://dnes.dir.bg/2006/09/22/news699808.html и предлагам да продължиме поста надолу с него.
В противен случай ще заключа темата и ще я преместя в кофата - няма абсолютно никаква връзка с раздела "FIAT".
Поздрави - zgabrovski
|
Съб Сеп 23, 2006 4:54 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
|
zgabrovski написа: Колеги, искренно ви умолявам да престанете с всичките тия дивотии. Нека по този начин всички да дадат своя принос за приключване на идиотщините, започнали вчера. Аз в тоя дух мисля да ви пусна един линк http://dnes.dir.bg/2006/09/22/news699808.html и предлагам да продължиме поста надолу с него.
В противен случай ще заключа темата и ще я преместя в кофата - няма абсолютно никаква връзка с раздела "FIAT".
Поздрави - zgabrovski
Ето такива неща трябва да чете човек тук. Тия от ФИАТ много сериозно дръпнаха, което може само да ни радва. Наистина има дота видимо развитие в продажбите, което се усещта доста усезаемо даже и тук в Германия. Непрекъснато виждам новото пунто, панда и от време на време модели, които са доста малко разпространени в Европа.. И това в страна която до преди около 5-6 години беше доста резервирана към коли, които не са немско производство. А между другото на снимката, на която пише, че това е един от новите лекотоварни модели на РЕНО, не е ли Нисан?
|
Съб Сеп 23, 2006 5:04 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Ами те май нали са някакъв консорциум (Рено - Нисан) или само така ми се струва.... май го бях срещал някъде. За мен също е доста радостен факта за пазарния възход на любимата марка, а също така и за постепенната ( но много бавна ) промяна и в съзнанието на българите по отношение на Фиат.. и тук вече доста често се вижда новото Гранде, има доста Панди... btw, някой има ли идея колко струва нова Панда 4x4?
|
Съб Сеп 23, 2006 5:09 pm |
|
 |
chuni
|
zgabrovski написа: Колеги, искренно ви умолявам да престанете с всичките тия дивотии. Нека по този начин всички да дадат своя принос за приключване на идиотщините, започнали вчера. Аз в тоя дух мисля да ви пусна един линк http://dnes.dir.bg/2006/09/22/news699808.html и предлагам да продължиме поста надолу с него.
Поздрави - zgabrovski
Така е темата и аз мисля че не е за тука ама трябва някои да я премести.
|
Съб Сеп 23, 2006 5:09 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
|
zgabrovski написа: Ами те май нали са някакъв консорциум (Рено - Нисан) или само така ми се струва.... май го бях срещал някъде. За мен също е доста радостен факта за пазарния възход на любимата марка, а също така и за постепенната ( но много бавна ) промяна и в съзнанието на българите по отношение на Фиат.. и тук вече доста често се вижда новото Гранде, има доста Панди... btw, някой има ли идея колко струва нова Панда 4x4?
11700 евро е тук в ДЕ. Обаче тук са доста по-скъпи, така че предполагам, че в БГ е под 20000лв.
|
Съб Сеп 23, 2006 5:13 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
|
|
Съб Сеп 23, 2006 5:15 pm |
|
 |
chuni
|
То излиза че няма разлика от цената в Германия :!:
|
Съб Сеп 23, 2006 5:17 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
|
ХММ да, това ми е малко странно :roll:
|
Съб Сеп 23, 2006 5:20 pm |
|
|