Дата и час: Сря Юли 09, 2025 8:54 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
ЦЕНЗУРА !!! (+ FIAT - новият мистър 10%) 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST ЦЕНЗУРА !!! (+ FIAT - новият мистър 10%)
ЦЕНЗУРА ЛИ ИМА В ФОРУМА ИЛИ НА МЕН ТАКА МИ СЕ СТРУВА. КОМУНИЗМА НЕ СВЪРШИ ЛИ ВЕЧЕ :?: :?: :?:

Промяна в заглавието на темата, поради несъответствие с раздела и впоследствие със сдържането и)
Stilo

Съб Сеп 23, 2006 3:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
по примера на Сталин - има човек има проблем, няма човек няма проблем.
Само че тук е - има пост има проблем, няма пост няма проблем

Съб Сеп 23, 2006 3:09 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Аре да си говорим за фиати а?!

Съб Сеп 23, 2006 3:17 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
rustson написа:
Аре да си говорим за фиати а?!

Всички искаме да си говорим за фиати нали затова сме тук ама има някои странни и неизяснени неща от вчера за това питат хората и е добре да се изяснат за да няма повече такива въпроси а наистина да си говорим за Фиати :36_2_25: .

Съб Сеп 23, 2006 3:45 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Тоя раздел е за ФИАТ , не за дъвкане на лукуми :evil:

Съб Сеп 23, 2006 4:31 pm
Профил
UNREAD_POST 
divaka написа:

Ти какъв си администратор,модератор или се правиш на такъв.

Съб Сеп 23, 2006 4:40 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
chuni написа:
divaka написа:

Ти какъв си администратор,модератор или се правиш на такъв.

Я се успокой малко. Да съм нападнал някой лично? Посто си има разел за общи приазки. Писна ми да чета сеирджийски простотии и за това като влизам в раздел ФИАТ очаквам да няма такива работи. Какъв е проблема, че отбелязвам? Ако имаш нещо друго да ми казваш го направи на лично...

Съб Сеп 23, 2006 4:53 pm
Профил
UNREAD_POST 

Колеги, искренно ви умолявам да престанете с всичките тия дивотии. Нека по този начин всички да дадат своя принос за приключване на идиотщините, започнали вчера. Аз в тоя дух мисля да ви пусна един линк http://dnes.dir.bg/2006/09/22/news699808.html и предлагам да продължиме поста надолу с него.

В противен случай ще заключа темата и ще я преместя в кофата - няма абсолютно никаква връзка с раздела "FIAT".

Поздрави - zgabrovski

Съб Сеп 23, 2006 4:54 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
zgabrovski написа:

Колеги, искренно ви умолявам да престанете с всичките тия дивотии. Нека по този начин всички да дадат своя принос за приключване на идиотщините, започнали вчера. Аз в тоя дух мисля да ви пусна един линк http://dnes.dir.bg/2006/09/22/news699808.html и предлагам да продължиме поста надолу с него.

В противен случай ще заключа темата и ще я преместя в кофата - няма абсолютно никаква връзка с раздела "FIAT".

Поздрави - zgabrovski

Ето такива неща трябва да чете човек тук. Тия от ФИАТ много сериозно дръпнаха, което може само да ни радва. Наистина има дота видимо развитие в продажбите, което се усещта доста усезаемо даже и тук в Германия. Непрекъснато виждам новото пунто, панда и от време на време модели, които са доста малко разпространени в Европа.. И това в страна която до преди около 5-6 години беше доста резервирана към коли, които не са немско производство. А между другото на снимката, на която пише, че това е един от новите лекотоварни модели на РЕНО, не е ли Нисан?

Съб Сеп 23, 2006 5:04 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ами те май нали са някакъв консорциум (Рено - Нисан) или само така ми се струва.... май го бях срещал някъде. За мен също е доста радостен факта за пазарния възход на любимата марка, а също така и за постепенната ( но много бавна ) промяна и в съзнанието на българите по отношение на Фиат.. и тук вече доста често се вижда новото Гранде, има доста Панди... btw, някой има ли идея колко струва нова Панда 4x4?

Съб Сеп 23, 2006 5:09 pm
UNREAD_POST 
zgabrovski написа:

Поздрави - zgabrovski

Така е темата и аз мисля че не е за тука ама трябва някои да я премести.

Съб Сеп 23, 2006 5:09 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
zgabrovski написа:
Ами те май нали са някакъв консорциум (Рено - Нисан) или само така ми се струва.... май го бях срещал някъде. За мен също е доста радостен факта за пазарния възход на любимата марка, а също така и за постепенната ( но много бавна ) промяна и в съзнанието на българите по отношение на Фиат.. и тук вече доста често се вижда новото Гранде, има доста Панди... btw, някой има ли идея колко струва нова Панда 4x4?

11700 евро е тук в ДЕ. Обаче тук са доста по-скъпи, така че предполагам, че в БГ е под 20000лв.

Съб Сеп 23, 2006 5:13 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Току-що намерих и за БГ http://fiat.bg/index.php?pid=36&id_model=7

Съб Сеп 23, 2006 5:15 pm
Профил
UNREAD_POST 
divaka написа:
Току-що намерих и за БГ http://fiat.bg/index.php?pid=36&id_model=7

То излиза че няма разлика от цената в Германия :!:

Съб Сеп 23, 2006 5:17 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
ХММ да, това ми е малко странно :roll:

Съб Сеп 23, 2006 5:20 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща