Дата и час: Сря Юли 16, 2025 9:59 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
От "Хроника на смъртта" 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Чело ще да е момичето постове във форума как се изпреварват пушещи камьони............жалко за момичето....и за някой членове в нашият форум..... :|

Вто Авг 29, 2006 6:04 pm
UNREAD_POST 
За щастие, насреща е бил камион, а не лека кола.

Вто Авг 29, 2006 9:39 pm
UNREAD_POST 
Това щастие ли е.

Вто Авг 29, 2006 9:50 pm
UNREAD_POST 
Да. За тези които не са пострадали от нейната глупост.

Съжелявам колега. Но трябва да гледаме живота право в очите :!:

Бънди...супер грубо...и некоректно спрямо паметта на това момиче, както и към болката на юзър....мисля че дължиш извинение.....Логан

Вто Авг 29, 2006 9:57 pm
UNREAD_POST 
Ти нормален ли си или си същия както на снимката.

Вто Авг 29, 2006 10:00 pm
UNREAD_POST 
Съжелявам се пише така "Съжалявам" Явно и допускаш правописни грешки.

Вто Авг 29, 2006 10:02 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Логан написа:
Чело ще да е момичето постове във форума как се изпреварват пушещи камьони............жалко за момичето....и за някой членове в нашият форум..... :|

е те се изпреварват ама като има мегдан. иначе ти си карай зад тях колкото искаш... нека ти пушат, нека ти засипват с камъчета колата, нека ти карат с 50, нека правят мъгла пред теб в мокро време.... недей изпреварва бе човек, аз 16 години несъм се убил. но аз несъм камикадзе като нея

Вто Авг 29, 2006 10:11 pm
Профил
UNREAD_POST 
Нормален съм колега.

Ето какво се случи на на наши роднини преди около 25 години.
1-ва братовчедка на майка ми, омъжена за военнослужещ от Кюстендил. Тръгват рано сутрин с Москвич, мъжът и, негов колега, тя и двете им деца - на 5 г. и на 3 месеца. На 10 км от отправната точка, насрещно идващ автобус застига каруца, шофьорът я вижда в последния момент рязко в ляво за да не я блъсне и в Москвича. От всички в Москвича, само тя остана жива. Тогава беше на тази възраст.

Представи си сега, че по пътя насреща са дядо, баба и внуче вместо камиона.

Знам, че е тежко когато загива приятел, но трябва да гледаме истината в очите :!:

Вто Авг 29, 2006 10:11 pm
UNREAD_POST 
Наистина не мога повече или логан премахни темата ако искате може и да ме баннете не ми пука вече. :cry:

Вто Авг 29, 2006 10:23 pm
UNREAD_POST 
Логан, боли ме когато видя или прочета за такива трагедии. Боли ме затова, че хората стават жертва на безхаберието. Затова, че не се е намерил някой да ги научи, заради това, че дори и някой да им е дал акъл, те са му се присмяли и са продължили да се правят на бързи и яростни. Знам, че колегата го приема лично, но не ми пука за това дето ми го написа на ЛС. За мен е по важно да знам, че покрай тази тема 100 човека ще запомнят, че е глупаво и самоубиствено да се изпреварва на забранено и без видимост. Дано тази тема да спаси поне един живот.

Вто Авг 29, 2006 10:25 pm
UNREAD_POST 
Темата загрубява......аз лично съм шокиран.......а става дума за паметта на загинал човек........ако продължавате да "осирате" паметта на това момиче, ще хвърля темата в коша, колкото и да ми е неприятно........

Ей, хора /не случайно се обръщам така към вас.../....на света освен простотия съществуват и други неща...като доброта, състрадание, скръб, уважение...............

Шокиран съм от деградацията......кято май е във всички насоки....

Вто Авг 29, 2006 10:27 pm
UNREAD_POST 
бънди я кажи от къде извлече инфото или си го измисли,че се казвала Мария и.т.н

Вто Авг 29, 2006 10:27 pm
UNREAD_POST 
AlBundy написа:
............... Затова, че не се е намерил някой да ги научи...............

Учи живите, но не обиждай мъртвите.....

Вто Авг 29, 2006 10:28 pm
UNREAD_POST 
AlBundy написа:
глупаво и самоубийствено да се изпреварва на забранено и без видимост. Дано тази тема да спаси поне един живот.

Прати я в коша. Направи се на модератор.

Нещо против модераторството ли имаш....я се обоснови.....

Например, за това, че се правиш на мъж и продължаваш да ми пишеш в мненията, само и само да покажеш, че можеш. Не, че имаш нещо да кажеш.

Торнадо, съжелявам приятел но такъв е живота. Ето ти източника http://www.monitor.bg/bulgaria/article? ... 20&eid=819

Вто Авг 29, 2006 10:34 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]