Понеже с Иво сме приятели, не съм се чувал с него ама това причина ли е да има бан ?????????
освен това нека не решаваме ей така коя тема е нужна или не, това че малко се пише по нея означава ли че трябва да се разкара :?: :?: :?: :!:
или пък да се слага "БАН" на който и да е.
Щом имате проблеми мисля че не форума е начина единия да се оттегли, като другия му забрани да влиза във форума

:?: :?: освен това мисля че Иво е помогнал и дал добри съвети на много хора които разглеждат форума и никога не е държал лош тон към който и да е, тези дни чета доста от изказванията и ми се струва че има доста хора които са далеч от добрия и приятелски тон :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:
така че това с бана си е ........................нямам думи,
може би трябва да се пуска анкета дали да се отстрани даден човек от форума, и да гласуваме за това кой да се разкара и кой не, струва ми се доста по правилно, отколкото един човек да решава този не ме кефи онзи е ок другия ще видя какво ще каже и го махам
ДО АДМИНИТЕ: ПРЕДЛАГАМ ВСЯКО ОТСТРАНЯВАНЕ ДА СТАВА С ГЛАСУВАНЕ НА ПОНЕ ЧАСТ ОТ КОЛЕГИТЕ ИЛИ ДА СЕ ДАВА СРОК 3 ДНИ ГЛАСУВАНЕ И ДА СЛЕДВА ОТСТРАНЯВАНЕ ИЛИ НЕ