Дата и час: Вто Юли 08, 2025 1:54 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Къде е раздела "ИТАЛФЕСТ" ? 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Къде е раздела "ИТАЛФЕСТ" ?
Не питам и не казвам повече ....

Поздрави
Ивайло

Сря Авг 09, 2006 11:45 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST Re: Къде е раздела "ИТАЛФЕСТ" ?
ivo написа:
Не питам и не казвам повече ....

Поздрави
Ивайло

Тогава за какво е този пост, като нито питаш, нито казваш? Има раздел "Срещи и мероприятия" в който се обсъждат всички срещи. Раздела "Италфест" не е нужен след като в него се пише само веднъж годишно.

Сря Авг 09, 2006 11:55 am
UNREAD_POST 
Понеже с Иво сме приятели, не съм се чувал с него ама това причина ли е да има бан ?????????
освен това нека не решаваме ей така коя тема е нужна или не, това че малко се пише по нея означава ли че трябва да се разкара :?: :?: :?: :!:
или пък да се слага "БАН" на който и да е.
Щом имате проблеми мисля че не форума е начина единия да се оттегли, като другия му забрани да влиза във форума :shock: :shock: :?: :?: освен това мисля че Иво е помогнал и дал добри съвети на много хора които разглеждат форума и никога не е държал лош тон към който и да е, тези дни чета доста от изказванията и ми се струва че има доста хора които са далеч от добрия и приятелски тон :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:
така че това с бана си е ........................нямам думи, може би трябва да се пуска анкета дали да се отстрани даден човек от форума, и да гласуваме за това кой да се разкара и кой не, струва ми се доста по правилно, отколкото един човек да решава този не ме кефи онзи е ок другия ще видя какво ще каже и го махам
ДО АДМИНИТЕ: ПРЕДЛАГАМ ВСЯКО ОТСТРАНЯВАНЕ ДА СТАВА С ГЛАСУВАНЕ НА ПОНЕ ЧАСТ ОТ КОЛЕГИТЕ ИЛИ ДА СЕ ДАВА СРОК 3 ДНИ ГЛАСУВАНЕ И ДА СЛЕДВА ОТСТРАНЯВАНЕ ИЛИ НЕ

Последна промяна phoenix на Сря Авг 09, 2006 1:03 pm, променена общо 1 път

Сря Авг 09, 2006 12:46 pm
UNREAD_POST 
phoenix написа:
Понеже с Иво сме приятели, не съм се чувал с него ама това причина ли е да има бан ?????????

Причината е много ясно описана за предишния му бан, а именно мнения целящи конфликти. Този път бана е безусловен.

viewtopic.php?t=8239

Сря Авг 09, 2006 12:49 pm
UNREAD_POST 
може би трябва да се пуска анкета дали да се отстрани даден човек от форума, и да гласуваме за това кой да се разкара и кой не, струва ми се доста по правилно, отколкото един човек да решава този не ме кефи онзи е ок другия ще видя какво ще каже и го махам
ДО АДМИНИТЕ: ПРЕДЛАГАМ ВСЯКО ОТСТРАНЯВАНЕ ДА СТАВА С ГЛАСУВАНЕ НА ПОНЕ ЧАСТ ОТ КОЛЕГИТЕ ИЛИ ДА СЕ ДАВА СРОК 3 ДНИ ГЛАСУВАНЕ И ДА СЛЕДВА ОТСТРАНЯВАНЕ ИЛИ НЕ

Сря Авг 09, 2006 1:06 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]