|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 10:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
wwweb
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 4:18 pm Мнения: 11 Местоположение: Благоевград
|
 Срещи в Благоевград
Ентусиасти има ли?
|
Нед Мар 30, 2008 2:01 am |
|
 |
Rokambol
|
Я виж ти, добре дошъл отново! Разбира се, че има. Нещо повече - почти всяка седмица се събираме няколко човека  Определи, дата, час и място. Само да не е следващия уикенд, тогава сме на национална среща.
P.S. Добре дошли са и алфаджии 
|
Нед Мар 30, 2008 2:09 am |
|
 |
wwweb
Кара детска количка
|
Ми аз не знаех, че има. Пуснал съм темата и в двата форума, та да видим колко можем да се съберем ;)
Няма лошо да се прави сбирка на всички италиански марки, така или иначе не сме много потребителите от Благоевград
Знаеш правилата за линковете.
Rokambol
|
Нед Мар 30, 2008 2:18 am |
|
 |
Rokambol
|
Аз съм напълно "за" такива срещи, с Фиат, Алфа или Ферари  , важното е да сме все Италфенове. Ще следя темата и след уточняване на подробностите, ние сме там
P.S. Сигурно си видял каква яка среща са си спретнали феновете на Волво. Трябва да ги засрамим.
|
Нед Мар 30, 2008 2:44 am |
|
 |
bordaf
Кара балканче
Регистриран на: Съб Май 10, 2008 11:01 pm Мнения: 42 Местоположение: Симитли
|
В крайна сметка кога и къде в Благоевград?
от Симитли сме трима...
_________________ ПУНТО 1.1
|
Пет Май 30, 2008 5:51 pm |
|
 |
Paparac
|
bordaf написа: В крайна сметка кога и къде в Благоевград? от Симитли сме трима...
Добра срещичка можем да спретнем. Само дайде някакви координати, за да може с колегите тук да се организираме! 
|
Съб Май 31, 2008 11:44 pm |
|
 |
wwweb
Кара детска количка
|
bordaf написа: В крайна сметка кога и къде в Благоевград? от Симитли сме трима... Еми къде ... не знам и аз.
С тия 15 форума да се чудиш как да се намерим. Да вземем да вдигнем още един за феновете от Благоевград? Там дано се открием
Преди 2 дена се видяхме с колегата Skorpion_BV и коментирахме точно този проблем.
Тук има правило линкове към другия форум (съответно към темата там) да не се публикуват, т.е. мисията е невъзможна ...
|
Чет Юни 05, 2008 7:59 pm |
|
 |
Rokambol
|
wwweb написа: ...
Тук има правило линкове към другия форум (съответно към темата там) да не се публикуват, т.е. мисията е невъзможна ...
Това е несериозно - имаме си координатите, винаги можем да се уговорим. Колкото до правилата, ами такива са. Приели сме ги и ги спазваме. Ако на някой не му дападат си е негов проблем. Знаеш ми номера (или поне от къде да го вземеш), можеш да се обадиш по всяко време. Разбира се, че и Боян ще дойде на срещата. Няма никакво значение, че пише само в другия форум. Има достатъчно фенове от региона, а ти като по-опитен в организацията можеш да изчистиш детайлите и да направим срещата.
|
Чет Юни 05, 2008 8:48 pm |
|
 |
LEVSKI
|
wwweb написа: ...
...Тук има правило линкове към другия форум (съответно към темата там) да не се публикуват, т.е. мисията е невъзможна ... Rokambol написа: ...Ако на някой не му дападат си е негов проблем...
Колега wwweb, хайде да престанеш с поредните си провокации, вече е дразнещо...
п.п. Лично аз бих се завърнал заради една среща, но при така създаващата се и деляща обстановка, бих поканил на бира само Емо, Мишо и групата от Симитли...
|
Чет Юни 05, 2008 10:40 pm |
|
 |
wwweb
Кара детска количка
|
Колега LEVSKI, ако целях разделение и т.н., въобще нямаше да си правя труда да пускам тема за срещи в този форум. Просто изтъквам факти.
Имам 42 мнения до момента ... покажи ми поне едно, което може да се нарече поредната моя провокация? А пък за да е поредно, трябва да се постараеш да намериш още няколко ;)
От послеписа ти не разбирам нищо друго, освен че си привърженик на избирателните срещи ...
|
Пет Юни 06, 2008 9:21 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Имаш 42 след пререгистрацията, а колко преди това? Ако говорим за разделение ти си 1 от главните действащи лица. Не можеш да го отречеш.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Юни 06, 2008 9:33 am |
|
 |
wwweb
Кара детска количка
|
Айде, почна се ...
Ferrari, в момента обсъждаме срещите в Благоевград и уж те не трябваше да се обременяват с историята на форумите. Заради това поех и инициативата с обща тема в двата форума ТОЧНО АЗ. Някак си не върви да взимаш отношение и да прехвърляш вина за разделение, а всъщност ти да си основоположник на правилото - тук за ОРГ е забранено да се пише, заради което тръгна и дискусията.
Последна промяна wwweb на Пет Юни 06, 2008 10:06 am, променена общо 1 път
|
Пет Юни 06, 2008 9:43 am |
|
 |
LEVSKI
|
Колега wwweb, ще те посъветвам да се въздържаш от каквито и да било коментари. Това кой какво е казал или написал, не трябва да те ангажира с репликиране. Продължавам да смятам, че умишлено пращаш темата в грешна посока.
|
Пет Юни 06, 2008 9:46 am |
|
 |
wwweb
Кара детска количка
|
LEVSKI написа: Колега wwweb, ще те посъветвам да се въздържаш от каквито и да било коментари. Това кой какво е казал или написал, не трябва да те ангажира с репликиране. Продължавам да смятам, че умишлено пращаш темата в грешна посока. ОК, хвърляй я в коша. Нямам желание да се занимавам. То и без това се изпари още при изтриването на линка ...
|
Пет Юни 06, 2008 9:48 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Ще си позволя още една реплика. Колега wwweb, ти се върна тук само за да продадеш Брава-та си. Приехме те както всеки друг потребител. За какво почна отново да развяваш знамето?
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Юни 06, 2008 10:21 am |
|
|