Автор |
Съобщение |
VirenEngel
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Дек 29, 2006 3:24 pm Мнения: 60 Местоположение: София
|
 Re: omp седалки
Antoangt написа: Цената им е 500 лева.Цената е без коланите защото те вече са продадени. 0898/553 543
500лв за използвани седалки ?
или не разбрах ?
ами успех ...
почти на цената на нови ...
|
Чет Фев 01, 2007 7:40 pm |
|
 |
Antoangt
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Май 24, 2006 4:15 pm Мнения: 6 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
що не земеш да провериш колко струва една такава седалка умнико а
много сте отворени всички много...или тва го написа за да трупаш повечко мнения ли кво незнам. 
|
Чет Фев 01, 2007 7:43 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
еееех мама му стара ако не хванете да оплескате някоя тема, няма да стане щото :evil:
и на мен ми се видяха доста парите, ама пък се замислих, че явно струват доста нови :roll: ай стига сте се палили за глупости!!! смисъл просто няма...успех с продажбата!
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Чет Фев 01, 2007 7:53 pm |
|
 |
B.a.a.L.
Регистриран на: Сря Яну 31, 2007 2:11 pm Мнения: 2 Местоположение: Сливен
|
седалките са ОМП все пак и са доста запазени цената им си е абсолютно нормална имам само един въпрос хомологирани ли са все още или хомологацията е изтекла вече ?
успех с продажбата 
_________________ www.shicauto.com всичко за фиат продажба на коли и възможност за доставяне на части за цялата гама фиат ланчиа алфа
|
Чет Фев 01, 2007 7:59 pm |
|
 |
Antoangt
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Май 24, 2006 4:15 pm Мнения: 6 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
хомологацията е изтекла.(мерси колега ти поне си запознат с тези неща)
|
Чет Фев 01, 2007 8:07 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
ако не представлява трудност бихте ли обяснили на незнаещият аз какво значи тая хомологация?
|
Чет Фев 01, 2007 8:13 pm |
|
 |
Antoangt
Кара детска количка
|
нещо като разрешение от ФИА или преглед че със тях може да участваш на рали.Без тази хомологация не се допускат до участие коли и тяхното оборудване.Тва може би е най простото обяснение за хомологация.Ако бъркам нека ме поправят.
|
Чет Фев 01, 2007 8:20 pm |
|
 |
B.a.a.L.
Регистриран на: Сря Яну 31, 2007 2:11 pm Мнения: 2 Местоположение: Сливен
|
точно това е колега хомологацията е удобрение от ФИА за даден компонент от екипировката която има давност така е и с състезателните коли само че при тях трябва да има поне 1000 бройки с раздувките на купето и такива подобни визуални неша за да може колата да се хомолагира и да участва в рали

_________________ www.shicauto.com всичко за фиат продажба на коли и възможност за доставяне на части за цялата гама фиат ланчиа алфа
|
Чет Фев 01, 2007 8:29 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
мерси колеги 
|
Чет Фев 01, 2007 8:34 pm |
|
 |
jamie
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 27, 2005 3:44 pm Мнения: 194 Местоположение: София
|
Цитат: що не земеш да провериш колко струва една такава седалка умнико а много сте отворени всички много...или тва го написа за да трупаш повечко мнения ли кво незнам.
Щом не са хомологирани - ново Спарко Спринт струваше 230 лева при Ники (Ъдвенчър Кар) във Варна. Отворен съм понеже съм наясно, умнико.
|
Чет Фев 01, 2007 8:50 pm |
|
 |
n_nikolow
|
jamie написа: Цитат: що не земеш да провериш колко струва една такава седалка умнико а много сте отворени всички много...или тва го написа за да трупаш повечко мнения ли кво незнам. Щом не са хомологирани - ново Спарко Спринт струваше 230 лева при Ники (Ъдвенчър Кар) във Варна. Отвворен съм понеже съм наясно, умнико.
И как ще е истинско Спарко Спринт за 230 лв. при положение, че в он-лайн магазина на Спарко струва 193 ойро?
http://shop.sparco.it/moda/product.php?product=17911&ctlg=&menu_left_index=
Да ме прощавате за  ама се дразня от такиве дето скачат с куците кирии и викат виж колко е ефтинко.
|
Чет Фев 01, 2007 9:31 pm |
|
 |
jamie
Кара Фиатче 126
|
n_nikolow написа: jamie написа: Цитат: що не земеш да провериш колко струва една такава седалка умнико а много сте отворени всички много...или тва го написа за да трупаш повечко мнения ли кво незнам. Щом не са хомологирани - ново Спарко Спринт струваше 230 лева при Ники (Ъдвенчър Кар) във Варна. Отвворен съм понеже съм наясно, умнико. И как ще е истинско Спарко Спринт за 230 лв. при положение, че в он-лайн магазина на Спарко струва 193 ойро? http://shop.sparco.it/moda/product.php?product=17911&ctlg=&menu_left_index=Да ме прощавате за  ама се дразня от такиве дето скачат с куците кирии и викат виж колко е ефтинко.
Е така ще е истинско щото има някои моменти които не са ти ясни (както и цените например на КОНИ от представител в България - с 30% под "официалните" ама В ХОЛАНДИЯ) :twisted:
Не карам никой да вярва - може да си ги купите и по 500 лева едната. Аз си купих немска коритце+колан 4-точков за 200 (и ги продадох след година).
|
Чет Фев 01, 2007 9:43 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
jamie написа: Цитат: що не земеш да провериш колко струва една такава седалка умнико а много сте отворени всички много...или тва го написа за да трупаш повечко мнения ли кво незнам. Щом не са хомологирани - ново Спарко Спринт струваше 230 лева при Ники (Ъдвенчър Кар) във Варна. Отвворен съм понеже съм наясно, умнико.
 умник,защо "струваше" а сега колко е? И кои го боли фара какво и за колко си си купил 
_________________ селото се оказа точно в града
|
Пет Фев 02, 2007 12:18 am |
|
 |
jamie
Кара Фиатче 126
|
$ abarth $ написа: jamie написа: Цитат: що не земеш да провериш колко струва една такава седалка умнико а много сте отворени всички много...или тва го написа за да трупаш повечко мнения ли кво незнам. Щом не са хомологирани - ново Спарко Спринт струваше 230 лева при Ники (Ъдвенчър Кар) във Варна. Отвворен съм понеже съм наясно, умнико.  умник,защо "струваше" а сега колко е? И кои го боли фара какво и за колко си си купил 
Никой не го боли, тази продажба тука си е обречена от самото начало :mrgreen:
Мен как мислиш - боли ли ме ? 
|
Пет Фев 02, 2007 12:35 am |
|
 |
Antoangt
Кара детска количка
|
jamie написа: $ abarth $ написа: jamie написа: Цитат: що не земеш да провериш колко струва една такава седалка умнико а много сте отворени всички много...или тва го написа за да трупаш повечко мнения ли кво незнам. Щом не са хомологирани - ново Спарко Спринт струваше 230 лева при Ники (Ъдвенчър Кар) във Варна. Отвворен съм понеже съм наясно, умнико.  умник,защо "струваше" а сега колко е? И кои го боли фара какво и за колко си си купил  Никой не го боли, тази продажба тука си е обречена от самото начало :mrgreen: Мен как мислиш - боли ли ме ? 
като не ви интересуват недейте да спамите по темата.като си отворен намери им на хората по една такава за двеста лева и тва е.кво са обяснявапш 4е темата е обре4ена.още пове4е никой не го ебе за твоето мнение.незнам що трябва да пишеш мнения ли трупаш кво .е бати селтиците.ако искат може и бан да сложат модовете на моя профил не ме интересува.писна ми от мнения на цървули и селтици.
|
Пет Фев 02, 2007 11:44 am |
|
|