|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Продавам Фиат Браво HGT 2.0 - офф изместен от продава
Автор |
Съобщение |
blagun
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 5:33 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
 Re: ре
iordan_ss написа: Не е продадена още. Много мераклии ама никой с кеш пари 
Аз ги имам и мога на момента да ти го платя, само че е за брат ми, а той се опитва да налети на некви БМВ-та ISки, ама тия дни ще го вкарам в правия път и ще се обадя 
_________________ Fiat Coupe 2.0 16V Plus
|
Нед Яну 21, 2007 7:52 pm |
|
 |
iordan_ss
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Авг 29, 2006 7:02 pm Мнения: 8 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
blagun написа: iordan_ss написа: Не е продадена още. Много мераклии ама никой с кеш пари  Аз ги имам и мога на момента да ти го платя, само че е за брат ми, а той се опитва да налети на некви БМВ-та ISки, ама тия дни ще го вкарам в правия път и ще се обадя 
Нямаш проблеми когато решиш звънкай. Иначе и IS не е никак лош, на външен вид е кукла ,но е по тромав от бравото.
|
Пон Яну 22, 2007 2:44 am |
|
 |
Abarth.
|
iordan_ss написа: blagun написа: iordan_ss написа: Не е продадена още. Много мераклии ама никой с кеш пари  Аз ги имам и мога на момента да ти го платя, само че е за брат ми, а той се опитва да налети на некви БМВ-та ISки, ама тия дни ще го вкарам в правия път и ще се обадя  Нямаш проблеми когато решиш звънкай. Иначе и IS не е никак лош, на външен вид е кукла ,но е по тромав от бравото.
Няма база за сравнение по вървене... 
|
Пон Яну 22, 2007 12:01 pm |
|
 |
Kuku
|
Abarth. написа: iordan_ss написа: blagun написа: iordan_ss написа: Не е продадена още. Много мераклии ама никой с кеш пари  Аз ги имам и мога на момента да ти го платя, само че е за брат ми, а той се опитва да налети на некви БМВ-та ISки, ама тия дни ще го вкарам в правия път и ще се обадя  Нямаш проблеми когато решиш звънкай. Иначе и IS не е никак лош, на външен вид е кукла ,но е по тромав от бравото. Няма база за сравнение по вървене...  Чак да няма база 
|
Пон Яну 22, 2007 1:50 pm |
|
 |
iordan_ss
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Авг 29, 2006 7:02 pm Мнения: 8 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 реТ
Така е 
|
Пон Яну 22, 2007 6:50 pm |
|
 |
Abarth.
|
Kuku написа: Abarth. написа: iordan_ss написа: blagun написа: iordan_ss написа: Не е продадена още. Много мераклии ама никой с кеш пари  Аз ги имам и мога на момента да ти го платя, само че е за брат ми, а той се опитва да налети на некви БМВ-та ISки, ама тия дни ще го вкарам в правия път и ще се обадя  Нямаш проблеми когато решиш звънкай. Иначе и IS не е никак лош, на външен вид е кукла ,но е по тромав от бравото. Няма база за сравнение по вървене...  Чак да няма база 
Ми изкарай някоя "бърза" ИС-ка срещу на колегата бравото да видиш дали има база :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пон Яну 22, 2007 10:47 pm |
|
 |
Kuku
|
Abarth. написа: Ми изкарай някоя "бърза" ИС-ка срещу на колегата бравото да видиш дали има база :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз мойто си съм го изкарвал много пъти срещу много коли и мисля, че база за сравнение има, ама все пак "Bravo"-то е по-бързо 
|
Вто Яну 23, 2007 1:05 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|