|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
офф от Fiat Brava/o - Всичко за красивия италиански автомоби
Автор |
Съобщение |
wwweb
|
Ако се чудите какво е това ще ви кажа ... реших да събера и да наблъскам по-важната информация за Brava/o от форума в една тема. Дано свърши работа на някой интерсуващ се ... ако прецени някой от админите, че темата си заслужава нека я бодне като ВАЖНА! ... Като излиза нещо ново и интересно ще гледам да я обновявам ...
|
Сря Яну 10, 2007 5:08 pm |
|
 |
doofiat
|
Моята Брава е ELX, а нямам нито лети джанти и CD (предишния собственик е забравил да ми ги даде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), нито осветление за задната седалка (къде се намира?).
Къде ми е осветлението, колеги? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Модераторите, ако желаят да ковнат тая тема отгоре, в Консултации, защото в този раздел всяка седмица има въпроси свързани с тази тема
|
Сря Яну 10, 2007 5:11 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
малко корекции
ELX няма серийно ABS, радио CD, вътрешно осветление с регулатор на интензивността (освен да става въпрос за таблото)
това май също - атермично тонирано задно стъкло
поне при МК1 не е така, при МК2 може би
Сря Яну 10, 2007 5:14 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
doofiat написа: Моята Брава е ELX, а нямам нито лети джанти и CD (предишния собственик е забравил да ми ги даде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), нито осветление за задната седалка (къде се намира?).
джантите не са ти ги дали
а за осветлението и аз не се сещам
Сря Яну 10, 2007 5:15 pm |
|
 |
spark
|
SX няма регулиране на фаровете от мястото на водача. Поне моята 100% няма.
|
Сря Яну 10, 2007 5:37 pm |
|
 |
Roko
|
Браво колега, доста си се постарал!

|
Сря Яну 10, 2007 5:38 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Евала страшно си го направил... това плаче да се сложи в сайта, Pecho да взима мерки 
|
Сря Яну 10, 2007 5:40 pm |
|
 |
Vladim
|
spark написа: SX няма регулиране на фаровете от мястото на водача. Поне моята 100% няма.
Моята пък има! Освен това имам и осветление на купето при пътниците на задната седалка. Хайде обаче да не издребняваме за детайли, а да благодарим на колегата, че се е постарал да обобщи и събере на едно място тази информация! Най-малкото му е отнело не малко време! А що се отнася до модефикациите... сигурен съм, че и италианците не знаят, какво са произвели! На толкова различни, като оборудване коли попадах търсейки моята Брава преди време, че се хванах за главата! Една с една няма еднаква! 
|
Сря Яну 10, 2007 5:47 pm |
|
 |
masterkar
|
Браво на wwweb  !!! Чудесна тема - от типа N в 1! Особено полезна за новите членове на клуба и форума!
|
Сря Яну 10, 2007 6:26 pm |
|
 |
blato
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Авг 18, 2006 6:48 pm Мнения: 64 Местоположение: Бургас
|
Браво много добре се е получили и е доста интересно.
Само искам да отбележа, че мойто Bravo SX няма нито регулируеми фарове ното климатик :(
_________________ Браво 1,6 16в
|
Сря Яну 10, 2007 7:45 pm |
|
 |
wwweb
|
Радвам се, че темата Ви е допаднала. Според мен би било хубаво да се направят подобни теми за основните модели Фиат, при което ще се избегнат излишни повтарящи се въпроси. Това просто като идея, ако ви допада и има ентусиасти може да се осъществи
А що се отнася до модификациите колегата Vladim хубаво е казал, че май и италианците не знаят какво за произвели! Колкото бройки Brava и Bravo са произведени, толкова и различия имат в оборудването. Специално моята ELX има 95% от описаното по-горе. Най-вероятно това е пълният списък с оборудването, а не че задължително Вашата има точно такова оборудване.
|
Сря Яну 10, 2007 9:01 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
поздравления, супер събрано и организирано...
пп и аз нямам задна светлина на задните седалки и нямам трети подглавник отзад - ГТ
и аз предлагам да се направи ВАЖНА тема...
още едно голамо БРАВО/A :mrgreen:
|
Сря Яну 10, 2007 9:02 pm |
|
 |
Roko
|
wwweb написа: Радвам се, че темата Ви е допаднала. Според мен би било хубаво да се направят подобни теми за основните модели Фиат, при което ще се избегнат излишни повтарящи се въпроси. Това просто като идея, ако ви допада и има ентусиасти може да се осъществи  А що се отнася до модификациите колегата Vladim хубаво е казал, че май и италианците не знаят какво за произвели! Колкото бройки Brava и Bravo са произведени, толкова и различия имат в оборудването. Специално моята ELX има 95% от описаното по-горе. Най-вероятно това е пълният списък с оборудването, а не че задължително Вашата има точно такова оборудване.
Съгласен съм колегата да се направят подобни теми както е във форума на Ситроен!
И пак БРАВО колега! 
|
Сря Яну 10, 2007 9:10 pm |
|
 |
buli1
Регистриран на: Пет Мар 10, 2006 12:05 pm Мнения: 3 Местоположение: София- Люлин
|
аз съм със Brava-SX по справочник нямам ABS но имам ,сигурно ми е подарък,а реглажа за предните фарове са го забравили ,нямам такъв :roll:
_________________ Bravа SX,1.4,12V,80h.p..'96
|
Сря Яну 10, 2007 9:19 pm |
|
 |
Mescalin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 06, 2006 12:38 pm Мнения: 195 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
 Re: Fiat Brava/o - Всичко за красивия италиански автомобил
wwweb написа: ...... Впечатление прави и отличното качество на сглобките на купето, за разлика от някои по-стари модели Фиат........

|
Сря Яну 10, 2007 11:16 pm |
|
|