Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:42 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12 мнения ] 
нещо издънка май 
Автор Съобщение
UNREAD_POST нещо издънка май
първо се извинявам ако на някой му пречи тази тема

става въпрос за тази тема:
viewtopic.php?t=12170

след като се заключи темата МОЯ пост беше последен
как след това fiat_love добави мнение

след като пробвах да дам отговр в темата ми излезе това

"Само Администратори могат да отговарят в този форум"

след като fiat_love не е администратор как е постнал в темата

данеби да използваш usera-а на брат ти или си с някакви скрити админски права

ОЧАКВАМ ОТГОВОР а не пак да не ми отговориш както прави брат ти

пп: няма и 30 секунди след моя пост темата беше заключена,а fiat_love e отговорил 10 мин по късно

Вто Дек 12, 2006 1:36 pm
UNREAD_POST 
pugsy е прав, аз също се опитах да оставя коментар че е време да се изхвърли темата, а нямам достъп, но Митко продължава да отговаря. :evil: , май някой си плаче за картони :twisted:
да не говорим че все пак самата започната тема си е предпоставка за скандал, особенно като се има предвид кой я почва. Айде стига с тези войни а??????

Последна промяна phoenix на Вто Дек 12, 2006 1:46 pm, променена общо 1 път

Вто Дек 12, 2006 1:41 pm
UNREAD_POST 
митко дори и обижда колега от форума :!: с последния си пост

Вто Дек 12, 2006 1:46 pm
UNREAD_POST 
Цитат:
В Дианабад един твой приятел показа, че е долен педераст и не му стиска да се бие като мъж. Завиждаш ли му на такъв?

и Какъв език а ????
Айде много ша ва замоля, много ма и срам

Вто Дек 12, 2006 1:48 pm
UNREAD_POST 
нека обидения да се включи :mrgreen:

някой да не си помисли,че "ПАК" си измислям нещо

Вто Дек 12, 2006 1:52 pm
UNREAD_POST 
вий двамата с митко що не си премерите п......те, да видите на кого е по-голяма и да мирясате!!!

или си минете на ЛС.... кво ни занимавате тука с ваште глупости на кого му е по-голям....

Вто Дек 12, 2006 1:55 pm
UNREAD_POST 
Цитат:
В Дианабад един твой приятел показа, че е долен педераст и не му стиска да се бие като мъж. Завиждаш ли му на такъв?

Аз съм "долния педерас" :mrgreen: Ти са тука си побойника пауър? Само ми раздърпа блузата и ме ощипа на две места :mrgreen: Как беше в пирогоф? Добре ли се отнесоха с главичката ти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вто Дек 12, 2006 1:57 pm
UNREAD_POST 
donnna написа:
вий двамата с митко що не си премерите п......те, да видите на кого е по-голяма и да мирясате!!!

или си минете на ЛС.... кво ни занимавате тука с ваште глупости на кого му е по-голям....

пишки не мисля да мерим

на ЛС никога не ми е отговрял,а и мисля,че това което става не ме засяга само мен

Вто Дек 12, 2006 1:58 pm
UNREAD_POST 
според мен темата трябва да се заключи, то и без това Митко щоже да си пише дори и да е заключена.
И все пак НЯКОЙ ДЪЛЖИ ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ.
Цитат:
че е долен педераст
не е за подминаване, ако някой така ме нарежда публично определено си проси за бой, ако не се извини

Вто Дек 12, 2006 2:03 pm
UNREAD_POST 
Пак се скри като мишка... и не отговори даже :idea: Това със скритите ти админски права наистина е долна работа... Сега темата ше отиде в премахнати нали :idea:

Вто Дек 12, 2006 2:05 pm
UNREAD_POST 
Защо ми сложихте червен картон? Кажете какво наруших,че ме обиждат и ми викат педерас? И защо не пише кой ми го е сложил?

Вто Дек 12, 2006 2:06 pm
UNREAD_POST 
Момчета нащата наново поемат в нежелана посока. Моля за търпение и разум, както и за изясняване на нещата на лични съобщения, мейли и прочие "private" комуникационни средства.

Няма сега да спорим - кой крив кой прав и прочие. Премахвам ви картоните, но при следващ опит за "зачекване" ще последва директен бан.
Не споря кой е почнал пръв, кой втори... но разумния човек не чака и най малкия повод за заяждане.

Направете си една среща, пийте по една бира, ако не може да се търпите - фраснете си по един тупаник и да я заровим тая томаховка най - накрая!

Здравко.

Вто Дек 12, 2006 2:14 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12 мнения ]