Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:33 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Офф от темата за Киро 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Аз съм на мнение, че въпросният Pugsy компроментирайки този форум не е удачно да го посещава, но някои хора явно са безочливи. Бих определил и други епитети, но ще си ги спестя, че много се пали момчето. :mrgreen:

Вто Дек 05, 2006 4:29 pm
UNREAD_POST 
Vladim написа:
Аз съм на мнение, че въпросният Pugsy компроментирайки този форум не е удачно да го посещава, но някои хора явно са безочливи. Бих определил и други епитети, но ще си ги спестя, че много се пали момчето. :mrgreen:

Не исках да го правя, но в случая не се касае за pugsi, а за колегата The_Wicker_Man и
тази тема: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=11947&start=15.

А и картона на първия не съм го сложил аз.
Аз съм на мнение, че на него изобщо не трябваше да му се маха банна.

Последна промяна kiro_of_the_day на Вто Дек 05, 2006 4:35 pm, променена общо 1 път

Вто Дек 05, 2006 4:33 pm
UNREAD_POST 
Ако на всяка провокация вземем за правим анкети и те да стоят по 14 дни къде ще му излезе края.Предлагам анкетата да е активна 24 часа и не-повече.Форума си има правила, а те са за да се спазват, а не да правим анкети и вотове на тези които ги прилагат! Който не му отърва тук друм широк!

Вто Дек 05, 2006 5:00 pm
UNREAD_POST 
Vladim написа:

абе кво искаш мен бе,да съм те обидил,дори да съм ти написал нещо ???

кой ти каза че за мене става въпрос ?????

kiro_of_the_day един път съм го питал нещо и ми е ОТГОВОРИЛ,за него даже и не съм си помислил да му казвам нещо за картоните

Vladim ставаш смешен и то много,порасна ти работата а

между другото някой хора са много прозрачни :!:

Вто Дек 05, 2006 5:06 pm
UNREAD_POST 
Някой нещо се е пренапрегнал :roll:

Вто Дек 05, 2006 5:08 pm
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
.........Аз съм на мнение, че на него изобщо не трябваше да му се маха банна.

щом си рекъл

може би да си изтрия профила и да се крия зад друг а :?

Последна промяна pugsy на Вто Дек 05, 2006 5:11 pm, променена общо 1 път

Вто Дек 05, 2006 5:09 pm
UNREAD_POST 
fiat_love написа:

гледай ти да не се пренапрегнеш с фиатката

Вто Дек 05, 2006 5:10 pm
UNREAD_POST 
pugsy написа:
fiat_love написа:

гледай ти да не се пренапрегнеш с фиатката

Не се коси.

Вто Дек 05, 2006 5:12 pm
UNREAD_POST 
pugsy написа:

kiro_of_the_day един път съм го питал нещо и ми е ОТГОВОРИЛ,за него даже и не съм си помислил да му казвам нещо за картоните

Работата ми открай време си е голяма, ела да ти я покажа, ако искаш! :mrgreen: Ако пък бях прозрачен щях да съм невидим... ехх... де да бях! :)

Вто Дек 05, 2006 5:25 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
rustson написа:
Междудругото като гласувах погрешка цъкнах на Да Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ! така че един глас може да се прехвърли на Не-то!

Що ми разваляш имиджа бре колега!!!??? :mrgreen: :beer: :36_2_33:

Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 много ми дойде работата днес :mrgreen: !

Май тая тема се е устремила към коша?!?!

Вто Дек 05, 2006 5:28 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Vladim написа:
pugsy написа:

Работата ми открай време си е голяма, ела да ти я покажа, ако искаш! :mrgreen: Ако пък бях прозрачен щях да съм невидим... ехх... де да бях! :)

май неможеш да ми отговориш

Вто Дек 05, 2006 5:28 pm
UNREAD_POST 
pugsy написа:

май неможеш да ми отговориш

Абсолютно! Бъкаш от интекект, къде да се меря аз! ;) Предлагам темата да иде в коша. Pugsy... ако нещо имаш да ми казваш давай на лични, не занимавай хората с глупости! И, ако на пътя се палиш така, както тук... опазил ме Господ да те срещна ядосан! :)

Вто Дек 05, 2006 5:31 pm
UNREAD_POST 
с твойте леки обиди направо дразниш,нито ме знаеш нито ме познаваш нито си ме виждал някога за да говориш за мен

дамм това за пътя има нещо вярно,на такива като теб и дон митко направо ще им влеза през вратите

Вто Дек 05, 2006 5:33 pm
UNREAD_POST 
Темата няма да отива в коша, просто искам да помоля някой друг колега администратор да я изчисти от Офф-а,
за да не се счете, че съм пристрастен и т.н.

Вто Дек 05, 2006 5:34 pm
UNREAD_POST 
pugsy написа:
с твойте леки обиди направо дразниш,нито ме знаеш нито ме познаваш нито си ме виждал някога за да говориш за мен

дамм това за пътя има нещо вярно,на такива като теб и дон митко направо ще им влеза през вратите

Говоря за поведението ти във форума! А то очевидно е неадекватно, както шофирането ти. А, че се дразниш се радвам! :) Нали това е твоята цел към някои хора! :wink: :mrgreen: Това е последното ми публично обръщение към теб. Достатъчно време ти отделих! :)

Вто Дек 05, 2006 5:38 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща