Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ] 
hack-наха www.fiatbg.net 
Автор Съобщение
UNREAD_POST hack-наха www.fiatbg.net
Хакерска атака срещу форума http://www.fiatbg.net

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Дек 04, 2006 8:16 am
UNREAD_POST 
Няма прошка, и мен ме навестиха "чичковците" миналия месец :evil:

Пон Дек 04, 2006 8:54 am
UNREAD_POST 
еиии сега трябва да го полееш,друго си е да пише на главаната страница,"взеха ми жената под носа" :D

Пон Дек 04, 2006 9:11 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
@pugsy: Хайде, ако обичаш, не започвай с простотиите. Призовавам те да си редактираш поста.

По темата: хубав лош, онзи форум - случката е неприятна (не ми се ще да вярвам, че някой ще се радва на това). И още - похвално, че са пренасочили заявките към този форум.

Вто Дек 05, 2006 1:19 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Pecho написа:
@pugsy: Хайде, ако обичаш, не започвай с простотиите. Призовавам те да си редактираш поста.

По темата: хубав лош, онзи форум - случката е неприятна (не ми се ще да вярвам, че някой ще се радва на това). И още - похвално, че са пренасочили заявките към този форум.

Бъди сигурен че точно Миткo е много довелен от случилото се :wink: Сега си го представям като малко злорадо човече което се киска зловещо,скачайки на гроба на горкия форум!

Вто Дек 05, 2006 1:46 am
Профил ICQ WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Скоро бяха хакнали и форума на Сеат клуба по същия начин :( , не съм го отварял скоро, затова незнам дали са успяли да го оправят :roll: :)

P.S.: Темата ще отиде в коша, ако продължат личните нападки.

Вто Дек 05, 2006 2:12 am
Профил WWW
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Не разбирам какъв им е кефа на рязаните калашници да хакват Българските автофоруми :evil:

Вто Дек 05, 2006 2:16 am
Профил
UNREAD_POST 
Uneek написа:
Не разбирам какъв им е кефа на рязаните калашници да хакват Българските автофоруми :evil:

Не е целенасочено към автофорумите. Обикновено атаките се правят масово и където е лоша сигурността пробиват.

Последна промяна Ferrari на Вто Дек 05, 2006 8:02 am, променена общо 1 път

Вто Дек 05, 2006 7:59 am
UNREAD_POST 
beer написа:
Pecho написа:

Бъди сигурен че точно Миткo е много довелен от случилото се :wink: Сега си го представям като малко злорадо човече което се киска зловещо,скачайки на гроба на горкия форум!

Познаваш ли ме за да ме съдиш? Не си спомням да сме яли и пили на една маса. Може да си коригираш представите.

Цитат:
1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.

Вто Дек 05, 2006 8:01 am
UNREAD_POST 
Pecho написа:

пич пиша това което мисля и не смятам да си редактирам поста, простотия е тази тема :!:

Вто Дек 05, 2006 9:53 am
UNREAD_POST 
pugsy написа:
пич пиша това което мисля и не смятам да си редактирам поста, простотия е тази тема :!:

Пак ли започна да раждаш мъдри мисли!? Аман! Поработи над образованието си по-добре! ;)

Вто Дек 05, 2006 9:59 am
UNREAD_POST 
То в това се изразява възпитанието. И аз мисля много неща, но не ги пиша.

Вто Дек 05, 2006 10:01 am
UNREAD_POST 
Vladim написа:
pugsy написа:

Пак ли започна да раждаш мъдри мисли!? Аман! Поработи над образованието си по-добре! ;)

абе ти нещо много се вживяваш ми се струва

ол извинете господин забележка,нямавече да пиша в теми пуснати от Вас и от господин Дон Митко

Вто Дек 05, 2006 10:03 am
UNREAD_POST 
Хвърлям темата в коша, защото си е за там! В нея има доста основания за жълти картони,
но този път ще бъдат опростени за да не продължаваме по нежелана плроскост.
Призовавам ВСИЧКИ към спазване на добрия тон и загърбване на личните неприязнености!

kiro_of_the_day

Вто Дек 05, 2006 10:08 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]