|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
tonkoff
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Ное 30, 2006 5:01 pm Мнения: 5 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Продавам 4 гуми
Продавам 2 летни гуми незнам точно марката пише нещо Pro Mastersteel с размер 185/60 R14 които според мен са доста добри. Продавам също и 2 всесизонни гуми Michelin с размер 185/60 R14.
Цена на гумите: за летните 60 лв (2-те) ,за всесизонните 35лв. (2-те)
Последна промяна tonkoff на Пон Дек 04, 2006 12:56 am, променена общо 1 път
|
Чет Ное 30, 2006 5:10 pm |
|
 |
jamie
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 27, 2005 3:44 pm Мнения: 194 Местоположение: София
|
ДОТ на Мишелинките ? (т.е.кога са произведени)
|
Чет Ное 30, 2006 9:41 pm |
|
 |
Vladim
|
Можеше да уточниш, че протектора от едната страна на гумата (на първата снимка) е доста по-изяден от другата! За бъдещите купувачи е това инфо! :evil:
|
Пет Дек 01, 2006 1:13 am |
|
 |
tonkoff
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Ное 30, 2006 5:01 pm Мнения: 5 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Vladim написа: Можеше да уточниш, че протектора от едната страна на гумата (на първата снимка) е доста по-изяден от другата! За бъдещите купувачи е това инфо! :evil:
Това не е верно.Просто така изглежда на снимката.(снимани са с gsm) Утре ще проверя DOT-a и ще кажа.
|
Пет Дек 01, 2006 2:04 am |
|
 |
Vladim
|
tonkoff написа: Vladim написа: Можеше да уточниш, че протектора от едната страна на гумата (на първата снимка) е доста по-изяден от другата! За бъдещите купувачи е това инфо! :evil: Това не е верно.Просто така изглежда на снимката.(снимани са с gsm) Утре ще проверя DOT-a и ще кажа.
Много си е вярно дори! Аман от мошенници! :evil: Разбирам и от снимки и от гуми така, че не ми разправяй дивотии, а за доброто на тези, които ще набуташ гумите сподели, какво им е износването-неравномерно според мен!
|
Пет Дек 01, 2006 10:51 am |
|
 |
KPAHK
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 2:25 pm Мнения: 78 Местоположение: София 15 Младост
|
наистина нещо понамирисва тук 
Пет Дек 01, 2006 11:44 am |
|
 |
doofiat
|
Да ме прощава Модът rustson за ОФ-а,
но тука заприлича като оная мит - на това фото няма да си правя снимки ве, щото ме правите много грозна - казала някаква, а фотографът отвръща - ами дзер си и това си е :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Та и пича сега. То се вижда, че и лятната гума(лявата част е много по-износена от дясната) и всесезонната(погледнете лявата страна на протектора и средата, каква разлика имат). Иначе с какъв GSM си? Много хубави снимки прави.
|
Пет Дек 01, 2006 12:01 pm |
|
 |
tonkoff
Кара детска количка
|
Vladim написа: tonkoff написа: Vladim написа: Можеше да уточниш, че протектора от едната страна на гумата (на първата снимка) е доста по-изяден от другата! За бъдещите купувачи е това инфо! :evil: Това не е верно.Просто така изглежда на снимката.(снимани са с gsm) Утре ще проверя DOT-a и ще кажа. Много си е вярно дори! Аман от мошенници! :evil: Разбирам и от снимки и от гуми така, че не ми разправяй дивотии, а за доброто на тези, които ще набуташ гумите сподели, какво им е износването-неравномерно според мен!
Аз смятам че хората имат ум в главата и като доидат да ги видат сами ще си решат дали "да се набутат " или не. Аз немога да разбера това ваша работа ли е? Който иска гумите ми се обажда и се разбираме каде да ги види.Оттам нататък тои си решава.А и ето една снимка да се убедиш колко разбираш от снимки
Последна промяна tonkoff на Пон Дек 04, 2006 12:57 am, променена общо 1 път
|
Пет Дек 01, 2006 12:45 pm |
|
 |
doofiat
|
Аз лично си търся гуми, защото летните са ми 175/65/14 и искам да си взема 185/60/14.
|
Пет Дек 01, 2006 12:55 pm |
|
 |
Vladim
|
tonkoff написа: Аз смятам че хората имат ум в главата и като доидат да ги видат сами ще си решат дали "да се набутат " или не. Аз немога да разбера това ваша работа ли е? Който иска гумите ми се обажда и се разбираме каде да ги види.Оттам нататък тои си решава.А и ето една снимка да се убедиш колко разбираш от снимки.
Има и доста, които не са наясно, затова е добре да са я наясно особено, когато казваш 'гумите са добри' а всъщност са износени неравномерно! Има доста 'тарикати' от, които е добре да се пазим. Често се случва да се пробутват боклуци, не казвам, че тези гуми са такива, просто не са такива, каквито ги представяш!
|
Пет Дек 01, 2006 1:53 pm |
|
 |
tonkoff
Кара детска количка
|
Пичове гумите са продадени.Намерих по големи глупаци от вас ИТАЛИЯНЦИТЕ. Така че си карайте си ХУБАВИТЕ ФИАТОВЕ .И си купувайте само НОВИ гуми да не се набутате и някой като мен да ви излъже.
Последна промяна tonkoff на Пон Дек 04, 2006 12:59 am, променена общо 1 път
|
Нед Дек 03, 2006 4:46 pm |
|
 |
jamie
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 27, 2005 3:44 pm Мнения: 194 Местоположение: София
|
tonkoff написа: Пичове гумите са продадени.Намерих по големи глупаци от вас МАКАРОНАДЖИЙТЕ. Така че си карайте си ГРОЗНИТЕ ФИАТОВЕ.И си купувайте само НОВИ гуми да не се набутате и някой като мен да ви излъже.
Tonkoff, иди се удави в гребния канал :mrgreen: ТръгнАл някой да купува баш ония износените - мен ме интересуваха зимните ама по-добре че не се стигна до сделка.
ПП: Като каза глупаци - сигурно си ги продал на брат си. За някоя Жигулка :twisted:
|
Нед Дек 03, 2006 7:57 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
tonkoff написа: Пичове гумите са продадени.Намерих по големи глупаци от вас МАКАРОНАДЖИЙТЕ. Така че си карайте си ГРОЗНИТЕ ФИАТОВЕ.И си купувайте само НОВИ гуми да не се набутате и някой като мен да ви излъже.
Бе май отдавна писах нещо за това кой да има право да пуска обяви и кой не, ама... А простаци има навсякъде, неграмотници - също. И две в едно има :-)
|
Нед Дек 03, 2006 8:10 pm |
|
 |
Vladim
|
Някой май си изпроси банче? 
|
Нед Дек 03, 2006 8:25 pm |
|
 |
doofiat
|
Че и отворен ве.
Голяма мишка си бил. Забрави как ми се моли да ти купя кьопавите галоши май.
Последна промяна doofiat на Пон Дек 04, 2006 12:01 am, променена общо 2 пъти
|
Нед Дек 03, 2006 10:35 pm |
|
|