|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Коя точка е нарушена за изтриването на темата?
Автор |
Съобщение |
vars
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Сеп 26, 2006 5:08 pm Мнения: 7 Местоположение: София Област
|
 Коя точка е нарушена за изтриването на темата?
Кире, коя точка от правилника е нарушена за темата:
viewtopic.php?t=10913
|
Пон Ное 06, 2006 3:57 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Re: Коя точка е нарушена за изтриването на темата?
Поне две правила са нарушени, ако не можеш да четеш или да ги разбереш - проблема не е мой!
Освен това колегата зададе въпрос, на който беше отговорено.
По нататък пак тръгнаха заяждания, които са нежелателни и не се толерират.
Ти да не си му адвокат на колегата pugsy или така само за справедливостта, или за спорта!?
|
Пон Ное 06, 2006 4:31 pm |
|
 |
vars
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Сеп 26, 2006 5:08 pm Мнения: 7 Местоположение: София Област
|
kiro_of_the_day написа: Поне две правила са нарушени, ако не можеш да четеш или да ги разбереш - проблема не е мой!
Не, просто искам да се обосновеш. Пусни двете точки, по които му изтри темата. Защото обяснение като: "Темата отива в коша, където и беше мястото още от самото начало! За справка - правилата на форума!" не говори на никой нищо, т.е. никой не знае защо си я изтрил! kiro_of_the_day написа: ако не можеш да четеш Това си е чиста обида от администратор! След като ти пиша и отговарям означава, че мога и да чета ... ти защо ме питаш? Аз ще ти кажа, защото искаш да ме обидиш! kiro_of_the_day написа: Освен това колегата зададе въпрос, на който беше отговорено. По нататък пак тръгнаха заяждания, които са нежелателни и не се толерират. Тогава защо изтри цялата тема? Трябваше да изтриеш мненията, които не са желателни! kiro_of_the_day написа: Ти да не си му адвокат на колегата pugsy или така само за справедливостта, или за спорта!?
Това няма да го коментирам!
|
Пон Ное 06, 2006 5:07 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
vars написа: kiro_of_the_day написа: Поне две правила са нарушени, ако не можеш да четеш или да ги разбереш - проблема не е мой!
Не, просто искам да се обосновеш. Пусни двете точки, по които му изтри темата. Защото обяснение като: "Темата отива в коша, където и беше мястото още от самото начало! За справка - правилата на форума!" не говори на никой нищо, т.е. никой не знае защо си я изтрил! kiro_of_the_day написа: ако не можеш да четеш Това си е чиста обида от администратор! След като ти пиша и отговарям означава, че мога и да чета ... ти защо ме питаш? Аз ще ти кажа, защото искаш да ме обидиш! kiro_of_the_day написа: Освен това колегата зададе въпрос, на който беше отговорено. По нататък пак тръгнаха заяждания, които са нежелателни и не се толерират. Тогава защо изтри цялата тема? Трябваше да изтриеш мненията, които не са желателни! kiro_of_the_day написа: Ти да не си му адвокат на колегата pugsy или така само за справедливостта, или за спорта!? Това няма да го коментирам!
Предлагам ти да попрочетеш правилата пак, наново, отново!
Явно можеш да четеш, но не можеш или не искаш да ги разбереш!
Целта ти е явно само да се заяждаш!
Не знам какъв ти е случая, обаче много ми приличаш по стил и изказ на един стар потребител,
който наскоро основа едно друго форумче за ФИАТ!
|
Пон Ное 06, 2006 5:23 pm |
|
 |
Nino
|
wwweb
Ей Влади Влади, влече си те този пуст стар Фиат форум, ми направо си елате ве, за к'во трябва да се гевезите?!
Нещо там не върви а? Или по-скоро тече като "катран по пясък"! :mrgreen:
|
Пон Ное 06, 2006 5:25 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Колеги успокойте топката мисля че приключихме със заяжданките!
|
Пон Ное 06, 2006 5:30 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Абе Иво - нали си направихте "фенски форум", що не си къткате там!?
|
Пон Ное 06, 2006 5:32 pm |
|
 |
Ferrari
|
Нали нямаше да пише тук, а? ДОВОЛЕН? 
|
Пон Ное 06, 2006 5:34 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Темата заприличва много на някои теми с които се разбрахме че вече приключваме. Форума не е място за заяждане!
Премествам я в "Премахнати теми" където мисля че и е мястото.
|
Пон Ное 06, 2006 5:38 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|