|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
kiro_of_the_day дай ми отговор
Автор |
Съобщение |
pugsy
|
 kiro_of_the_day дай ми отговор
защо
забранено е да показвам палец или ???
НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ а питам
някой потребители май са с привилегий пред други и може да си ръсат тъпотий и в повечето си мнения да се праат на кой съм аз и да се заяждат
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Ное 06, 2006 3:00 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Палеца показва, че си солидарен с обидата изказана в това мнение, което е почти едно и също
с това ти да си я изрекъл! Това съм имал в предвид отправяйки сочената забележка.
Освен това за мен всички потребители са равни без изключение!
Просто понякога някой минава границата на добрият тон и правилата на форума!
Наричането в прав текст на някого "тъп та вдлъбнат" си е откровенна обида според мен, не е ли така?
|
Пон Ное 06, 2006 3:24 pm |
|
 |
pugsy
|
мерси за отговора
прав си обида е
в колко поста колегата(към който беше обидата) се заяжда по тънката лайсна с потребители
но все пак не мисля,че си прав с предупреждението си
няма да навлизам по надълбоко щот не ми пука особенно
|
Пон Ное 06, 2006 3:30 pm |
|
 |
Nino
|
 Re: kiro_of_the_day дай ми отговор
pugsy написа: защо забранено е да показвам палец или ??? НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ а питам
някой потребители май са с привилегий пред други и може да си ръсат тъпотий и в повечето си мнения да се праат на кой съм аз и да се заяждат
Мен ли визираш "ръсат тъпотий и в повечето си мнения да се праат на кой съм аз и да се заяждат"?
Откакто ти опонирах в дискусията дали да я има или не рубриката "Хроника на смърта"... от тогава ли се заяждам с "хората". Pugsy, винаги съм мислел, че в този форум ТИ СИ ПРОВОКАТОР и също, че този форум няма да види нищо хубаво от теб!
Последна промяна Nino на Пон Ное 06, 2006 3:37 pm, променена общо 2 пъти
|
Пон Ное 06, 2006 3:32 pm |
|
 |
Ferrari
|
Nino написа: pugsy написа: защо забранено е да показвам палец или ??? НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ а питам
някой потребители май са с привилегий пред други и може да си ръсат тъпотий и в повечето си мнения да се праат на кой съм аз и да се заяждат Мен ли визираш "ръсат тъпотий и в повечето си мнения да се праат на кой съм аз и да се заяждат"?
Аз мога да изброя поне 10 като тези дето колегата се е опитал да визира, но да не изпадаме в подробности.
|
Пон Ное 06, 2006 3:34 pm |
|
 |
pugsy
|
хоохо бил съм полезен и то не малко,пък и съм сигурен,че съм много по компетентен от теб при автомобилите
за къв ме мислиш си е твой проблем
имах въпрос към колегата kiro_of_the_day получих си бързо отговова за което БЛАГОДАРЯ
Последна промяна pugsy на Пон Ное 06, 2006 3:43 pm, променена общо 1 път
|
Пон Ное 06, 2006 3:40 pm |
|
 |
vars
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Сеп 26, 2006 5:08 pm Мнения: 7 Местоположение: София Област
|
pugsy написа: някой потребители май са с привилегий пред други ...
pugsy, смени си ника, както Mitko (fiat_love) направи и ще те заобичат!
|
Пон Ное 06, 2006 3:43 pm |
|
 |
Nino
|
pugsy написа: хоохо бил съм полезен и то не малко,пък и съм сигурен,че съм много по компетентен от теб при автомобилите
за къв ме мислиш си е твой проблем
Това как го измери, с бензиномера ли или с щуромера? Да прав си, "компетентен" си и бъди такъв.Всички ние ще се радваме да ти виждаме ника повече в "КОНСУЛТАЦИИ" отколкото в "ОБЩИ ПРИКАЗКИ"!
|
Пон Ное 06, 2006 3:43 pm |
|
 |
pugsy
|
vars написа: pugsy написа: някой потребители май са с привилегий пред други ... pugsy, смени си ника, както Mitko (fiat_love) направи и ще те заобичат!
хехе аз съм си аз не смятам да се правя на някой друг :!:
|
Пон Ное 06, 2006 3:44 pm |
|
 |
pugsy
|
я кажи как се добра до мислите на всички потребители за да кажеш НИЕ
|
Пон Ное 06, 2006 3:45 pm |
|
 |
Ferrari
|
pugsy написа: някой потребители май са с привилегий пред други и може да си ръсат тъпотий и в повечето си мнения да се праат на кой съм аз и да се заяждат
Хубаво да обвиняваш другите за своите си грехове. Виж че цяла тема пусна за да се заядеш.
|
Пон Ное 06, 2006 3:48 pm |
|
 |
gaginev
Член на клуба
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:46 am Мнения: 118 Местоположение: Бургас
|
Колеги,смятам,че идеята на форума е да обединява,а не да ни разединява.Защо не се карате на лични съобщения?
|
Пон Ное 06, 2006 3:50 pm |
|
 |
pugsy
|
не те ли е срам бре митко :!:
кой обвиних за мойте грехове
|
Пон Ное 06, 2006 3:51 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Темата отива в коша, където и беше мястото още от самото начало!
За справка - правилата на форума!
|
Пон Ное 06, 2006 3:51 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|