Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:26 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Офф от Fiat Tipo 1.6 двувалката 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
stabileNNN написа:
Abarth карам Форд 1.8TDI 1996 Live TDI :D.....така е винаги има различни мения и предпочитания.......

Айде изкарвай го да видиме колко върви...срещу типо 1.6 двувалка с тропащи лагери ;)

Сря Дек 06, 2006 6:32 pm
UNREAD_POST 
daniv написа:
абе колеги тоя каде вари да се вари с фиат тва тря да е пален психопат :P ако иска да вземи този форт толко ще направим един старт аама ще сложим и пари за да го помни по далго време Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

За мене ли говориш бе?

Сря Дек 06, 2006 6:34 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
abarth говорех за stabileNNN

Сря Дек 06, 2006 7:21 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Abarth хахахаха не ме расмиваи бее ходи си оправи капризните ви Предници че некаде мое ти фръкнат колелетата.......и след това мое да чуиш как Мърка двигателчето. :D

Сря Дек 06, 2006 7:26 pm
Профил
UNREAD_POST 
stabileNNN написа:
Abarth хахахаха не ме расмиваи бее ходи си оправи капризните ви Предници че некаде мое ти фръкнат колелетата.......и след това мое да чуиш как Мърка двигателчето. :D

Aз предницата съм си я оправил,ти не бери грижа ;) Аре бе нали караш самолет,дай да го видиме срещу фиат със счупен мотор :) Дали форда е твой или на бащати? :wink:

Сря Дек 06, 2006 11:03 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
хахахаха Баща ми само го карам с него до работата......ако имам път към Софиата ще пиша...но до тогава мое да е с барнът двигател :wink:

Чет Дек 07, 2006 9:50 pm
Профил
UNREAD_POST 
леле форд дизел с барнат двигател :mrgreen: като изпревараш няма да се прибираш веднага,а след 2-3 секунди,даммм пак е нещо

Чет Дек 07, 2006 10:17 pm
UNREAD_POST 
stabileNNN написа:
хахахаха Баща ми само го карам с него до работата......ако имам път към Софиата ще пиша...но до тогава мое да е с барнът двигател :wink:

Оди си учи уроците и успокой страстите ;)

Пет Дек 08, 2006 2:12 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5