Дата и час: Чет Юни 19, 2025 7:38 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Офф от Fiat Tipo 1.6 двувалката 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Хей защо преобразувахте прекрасната тема за двувалката в такъв безсмислен спор!То си е ясно като бял ден, че Форда е по-кофти кола от Фиата! :D Поне аз имам такова виждане върху нещата!Карал съм Ескорт 1996 год. 1.6, и честно казано не ми хареса много!по вървеж не може да се сравни с италиански двигател 1.6 въобще!Италянските мотори са по-бързооборотни от двигателите на форд!Дърпал съм го отвсякъде с "Джобната ракетка"/моето Типо 1.6 90к.с. :D / , понеже Форда е на един приятел и той честичко ми се фука с него!Е вече го отказах и несмее да се фука много :D

Вто Дек 05, 2006 10:08 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
ее колега нали знаиш Сякои е прав за него си.... :D

Вто Дек 05, 2006 10:24 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
stabileNNN написа:
ее колега нали знаиш Сякои е прав за него си.... :D

Действително е така :D

Аз за това писах по-горе, че ако някой от форума на Форд види темата ще падне голямо писане :D
Всеки си харесва неговата колица, и е привърженик на същата марка!Това си е нещо нормално!

Но няма лошо да си похвалим количките чат пат - нали така!Кой каквото и да кара, най-добрата кола си е Новата кола!Това го знам от много майстори и явно си е вярно!Хойде успех на всички и да ни слушат колиците, независимо каква марка са те! :D

Вто Дек 05, 2006 10:36 pm
Профил
UNREAD_POST 
stabileNNN написа:
еии мноо сте нервни бе по споко ако го раздавате ще бъде по добре :).абе може ве се мери тои ама аее щом се палите толкова..... така да бъде Фиат Типо(прослувутата кола на Италианската индустрия) :D

Извинявай,но ти какво точно караш?

Сря Дек 06, 2006 12:56 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
pifakiz написа:
Хей защо преобразувахте прекрасната тема за двувалката в такъв безсмислен спор!То си е ясно като бял ден, че Форда е по-кофти кола от Фиата! :D Поне аз имам такова виждане върху нещата!Карал съм Ескорт 1996 год. 1.6, и честно казано не ми хареса много!по вървеж не може да се сравни с италиански двигател 1.6 въобще!Италянските мотори са по-бързооборотни от двигателите на форд!Дърпал съм го отвсякъде с "Джобната ракетка"/моето Типо 1.6 90к.с. :D / , понеже Форда е на един приятел и той честичко ми се фука с него!Е вече го отказах и несмее да се фука много :D

Така е, аз за последно "драх" една Фиеста 1.1 карбуратор :shock: с Уно-то(1.0 Моно-инжекцион) 8) :) .

Приятелчето се беше навило много да се "пускаме", а на мен хич не ми беше до "дръпки", но накрая ме нави, а после взе да се оправдава с проблеми в колата :wink: :)

Сря Дек 06, 2006 3:33 am
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Fire 999 написа:
pifakiz написа:

Така е, аз за последно "драх" една Фиеста 1.1 карбуратор :shock: с Уно-то(1.0 Моно-инжекцион) 8) :) .

Приятелчето се беше навило много да се "пускаме", а на мен хич не ми беше до "дръпки", но накрая ме нави, а после взе да се оправдава с проблеми в колата :wink: :)

Ха така колега - само ФИАТ!
Купили сме си "ФИАТ" за да не ни е яд :D

Сря Дек 06, 2006 9:36 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Abarth карам Форд 1.8TDI 1996 Live TDI :D.....така е винаги има различни мения и предпочитания.......

Сря Дек 06, 2006 1:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аве пич стига спами тая тема!!!

Цитат:
Abarth карам Форд 1.8TDI 1996 Live TDI .....така е винаги има различни мения и предпочитания.......

Освен това погледни точно какво караш - Volkswagen или Ford, защото Ford 1.8 TDI няма!!! Има 1.8 TD....... :evil:

Последна промяна Korun на Сря Дек 06, 2006 1:35 pm, променена общо 2 пъти

Сря Дек 06, 2006 1:25 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
абе колеги тоя каде вари да се вари с фиат тва тря да е пален психопат :P ако иска да вземи този форт толко ще направим един старт аама ще сложим и пари за да го помни по далго време Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Сря Дек 06, 2006 1:32 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Korun има има само че моето е с двигател на Mondeo заводски и е 1.8 Live TDI

Сря Дек 06, 2006 1:53 pm
Профил
UNREAD_POST 
и типото ми е LIVE версия даже и чурулика като го понастъпиш

Сря Дек 06, 2006 2:07 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
аа да не чуролика като туко що заплодено Канарче........ :D :D

Сря Дек 06, 2006 2:18 pm
Профил
UNREAD_POST 
stabileNNN написа:
аа да не чуролика като туко що заплодено Канарче........ :D :D

канарче ли е,папагал ли е не знам ама чурулика нещо :mrgreen:

Сря Дек 06, 2006 2:20 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
тои както чуролика мое и да прегракни.нищо се незнае

Сря Дек 06, 2006 2:45 pm
Профил
UNREAD_POST 
то форд си излиза прегракнал от завода :mrgreen:

Сря Дек 06, 2006 4:35 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща