|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 4:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Glavata™
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Юни 07, 2006 12:03 am Мнения: 12 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Нали се сещаш ,че за да се случи това трябва да се видиме , или ти си от тия дето наказват с думи ? Та пак те питам - Каде се подвизаваш , че след малко имам 1 излизане , тъкмо да сачетая 2 в 1.
|
Вто Юни 13, 2006 4:50 pm |
|
 |
jamie
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 27, 2005 3:44 pm Мнения: 194 Местоположение: София
|
Abarth. написа: Съсипахте темата на човека :evil:
Човека няма да ми се обиди на мен, а темата явно си е фира и без това с тази нагласа че всичко (хубаво) е без пари.
|
Вто Юни 13, 2006 4:50 pm |
|
 |
jamie
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 27, 2005 3:44 pm Мнения: 194 Местоположение: София
|
Glavata™ написа: Нали се сещаш ,че за да се случи това трябва да се видиме , или ти си от тия дето наказват с думи ? Та пак те питам - Каде се подвизаваш , че след малко имам 1 излизане , тъкмо да сачетая 2 в 1.
Я си стой в гащите че като намериш туй дето го търсиш има да палиш подметките и пак ще ставаш за смях. Пикльо вчерашен 
|
Вто Юни 13, 2006 4:52 pm |
|
 |
Glavata™
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Юни 07, 2006 12:03 am Мнения: 12 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Ако ти беше някой терикат , или най-малкото някой по зрял , нямаше да е нужно да те калесвам 20 мин. да ми дадеш 1 скапан адрес или телефон на магазина , или фирмата , или там каквото и да работиш (ако работиш де) , да дойда да се разбереме като хора , или не толкова като хора , ама се щяхме да се разберем. Като не си някой Teen не виждам проблем в това да общуваш с човек ,който седи срещу теб а не на 5 километра (примерно) и да се изхвърляш като чикия на полирана маса. :?:
|
Вто Юни 13, 2006 5:06 pm |
|
 |
Ferrari
|
Виждате как една тема отива в коша нали?
|
Вто Юни 13, 2006 5:09 pm |
|
|