|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Офф от Fiat Tipo 1.6 двувалката
Автор |
Съобщение |
stabileNNN
Кара детска количка
|
аЗ мога да кажа същото и за Типото че е като кон с възани крака.затова че 89 и 96 мноо вода е изтекла.
|
Вто Дек 05, 2006 4:03 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
stabileNNN написа: хахаха колеги не се засягаите толко.... аЗ говоря конкретно за Фиат Типо затова и каквото ида ми го хвалите Типо е 89 апък Форда е 96 просто това не е двигател от 89 на Дизеловия Форд и нямат нищо общо със тях....затова че се замислете и над това.годините си вървят и хората мислят двигатели 
Хората може и да мислят ама като гледам Форд са си още на модел "Т"! :mrgreen:
|
Вто Дек 05, 2006 4:03 pm |
|
 |
Red Storm
|
Избери си някакъв Форд,ела на Калояново и ще решим спора за бавното Типо и бързия
Форд.Вземи и камера,за да имаш траен спомен.
|
Вто Дек 05, 2006 4:15 pm |
|
 |
Korun
|
@stabileNNN
Колега ти явно си виждал отблизо Форд, колкото аз съм виждал космическа совалка!!!
Ми те Фордовете от 86 до 95 година имат пълна взаимозаменяемост на двигателите. Едва ли са са нацепили от разработки на нови двигатели.
Пример: Форд Ескорт 1.4 94 година се заменя с двигател 1.6i '86 година без грам доработки. Изпробвано.
|
Вто Дек 05, 2006 7:28 pm |
|
 |
stabileNNN
Кара детска количка
|
колега немога да се съглася със тебе по никакъв начин ...начи само на двигателя дето пише Форд само това им е общото и при това при ДИЗЕЛОВИТЕ агрегати...а земи им прочети историйката..аз си имам такова и затова ти казвам..........
|
Вто Дек 05, 2006 8:03 pm |
|
 |
Korun
|
Ех!! То имането не е като нямането.
По-горе ти го написах - изпробвано е.
Едно е да си го правил, друго е да си чел историйки... :
Пък дизеловите им двигатели ( изключая 1,8 ТD, щото тй е върха на сладоледа в дизеловите технологии :mrgreen: )
Нямат кой знае какви промени, специално при ескорт.
Последна промяна Korun на Вто Дек 05, 2006 8:10 pm, променена общо 1 път
|
Вто Дек 05, 2006 8:08 pm |
|
 |
pugsy
|
то бензиновите работят като дизели и не се разбира кой къв е :?
|
Вто Дек 05, 2006 8:08 pm |
|
 |
Korun
|
Верно бе!!!
Аз затова съм се заблудил...
|
Вто Дек 05, 2006 8:11 pm |
|
 |
stabileNNN
Кара детска количка
|
оиии завълиите...начи 96 и 98 разликата е само 2 год и се намира разликата верно едното е 1.9 ама си има разлика....аааа за бензиновите им 1.6 им е с 105 кончета 1990.това вече мойе да побърка тотално ФИАТЧЕТО :mrgreen:
|
Вто Дек 05, 2006 8:19 pm |
|
 |
Korun
|
Не думай!!
Мислиш ли че не знам колко кончета ( катърчета) е!?!
По една случайност (ама съвсем случайно  ) ги пробвахме с моето "Фиатче".
Абе жесток двигател е тва 1.6 на Форд ...... 3 дължини назад. :mrgreen:
|
Вто Дек 05, 2006 8:23 pm |
|
 |
stabileNNN
Кара детска количка
|
може ама малко трудно ще ме накараш да повярвам  ся нито аз мога да ви обедя че форда в някои неща и по-добър нито вие мое да ме обедите обратното затова че нема какво да спорим 
|
Вто Дек 05, 2006 8:27 pm |
|
 |
Abarth.
|
stabileNNN написа: може ама малко трудно ще ме накараш да повярвам  ся нито аз мога да ви обедя че форда в някои неща и по-добър нито вие мое да ме обедите обратното затова че нема какво да спорим 
Toгава пали джапанките от форума...не ти е тука мястото ;)
|
Вто Дек 05, 2006 9:26 pm |
|
 |
spasov2
|
stabileNNN написа: може ама малко трудно ще ме накараш да повярвам  ся нито аз мога да ви обедя че форда в някои неща и по-добър нито вие мое да ме обедите обратното затова че нема какво да спорим 
Бе нещастник!Ти Типо в мачбоксовете ли имаш или изобщо не си го виждал ами само догатки правиш!Пъргавото Типо би изяло бавната баба Форд!И не съди за истинските автомобили по мачбоксовете!Защото играчката Форд не може да се мери с тази кола никога!НИКОГА!Набий си го в тъпата глава!
|
Вто Дек 05, 2006 9:37 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
spasov2 написа: stabileNNN написа: може ама малко трудно ще ме накараш да повярвам  ся нито аз мога да ви обедя че форда в някои неща и по-добър нито вие мое да ме обедите обратното затова че нема какво да спорим  Бе нещастник!Ти Типо в мачбоксовете ли имаш или изобщо не си го виждал ами само догатки правиш!Пъргавото Типо би изяло бавната баба Форд!И не съди за истинските автомобили по мачбоксовете!Защото играчката Форд не може да се мери с тази кола никога!НИКОГА!Набий си го в тъпата глава!
Недей така бе човек, дай по-спокойно. И аз така мисля, но защо не го пробвате това на някоя права отсечка та да се разбере най-накрая... :mrgreen:
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Вто Дек 05, 2006 9:44 pm |
|
 |
stabileNNN
Кара детска количка
|
еии мноо сте нервни бе по споко ако го раздавате ще бъде по добре  .абе може да се мери той ама арее щом се палите толкова..... така да бъде Фиат Типо(прослувутата кола на Италианската индустрия) 
|
Вто Дек 05, 2006 9:47 pm |
|
|