|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 4:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
офф от "Продавам бравото"
Автор |
Съобщение |
VeSSkO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 7:07 pm Мнения: 198 Местоположение: Козлодуй
|
Всеки така говори ... еди си какъв двигател - еди си какви пари
Не е така ... състоянието на колата прави цената, а не мотора.
Всеки мотор си има предимства и недостатъци, в случая недостатък ми е мощността, както е отбелязал колегата. Но пък не вярвам с Браво с мощен двигател да имаш разхода на гориво, който имам аз например.
Купи си Браво за 4200 и после ела да погледнеш това дето няма да казвам колко ми е излезнало реално, за да не ми се смеете :mrgreen: а и няма смисъл, защото много хора просто няма да повярват.
и както съм написал още в първия си пост в тази тема - смятам, че цената е адекватна.
_________________ Bravo HGT
VsK™
|
Пон Сеп 18, 2006 1:35 am |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 20, 2006 4:40 pm Мнения: 140 Местоположение: София
|
Колега не се сърди де  Аз просто смятан, че е по добре човек да си вземе кола с по-мощен мотор!Иначе колата ти може да е наистина много запазена и добра, но аз лично предпочетам коли с по - мощни двигатели!Аз лично също си търся Браво, но честно казано карал съм с 1.4 ,1.6 и 1.8 двигатели и 1.4 ми се струва слабичък!Пак казвам това е мое мнение, все пак не сме на състезание, но е по-добре да е по-мощна колата!Нали знаеш една мощна кола можеш да я караш както бързо така и бавно, но една слабичка няма как да я караш бързо  Е аз се поувлякох малко в разсъжденията!Успех в продажбата
|
Пон Сеп 18, 2006 10:28 am |
|
 |
VeSSkO
Кара Фиатче 126
|
Няма проблем, нали затова е форум  да обсъждаме ...
VsK™
|
Пон Сеп 18, 2006 11:51 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Да, но не е толерантно да се дава препоръка помагаща за непродаването на автомобила. Аз като собственик на такъв автомобил го приемам за неадекватно защото знам, че един добре технически изправен автомобил неструва 4200.
Вто Сеп 19, 2006 10:14 am |
|
 |
KPAHK
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 2:25 pm Мнения: 78 Местоположение: София 15 Младост
|
ХЕХЕ
струва - не струва
една стока струва точно толкова колкото е готов да плати някой за нея, а не колко му се иска на продавача или колко някой друг си бил кипил подобна
Факт е че за тая цифра няма мераклии, както е и факт че ако беше моя нямаше да я продам за 4к.
хайде със здраве :mrgreen:
Вто Сеп 19, 2006 10:41 am |
|
 |
doofiat
|
pifakiz написа: Колега не се сърди де  Аз просто смятан, че е по добре човек да си вземе кола с по-мощен мотор!Иначе колата ти може да е наистина много запазена и добра, но аз лично предпочетам коли с по - мощни двигатели!Аз лично също си търся Браво, но честно казано карал съм с 1.4 ,1.6 и 1.8 двигатели и 1.4 ми се струва слабичък!Пак казвам това е мое мнение, все пак не сме на състезание, но е по-добре да е по-мощна колата!Нали знаеш една мощна кола можеш да я караш както бързо така и бавно, но една слабичка няма как да я караш бързо  Е аз се поувлякох малко в разсъжденията!Успех в продажбата
Виж на една жена не й трябва повече от 1.4. Колата е перфектна.
|
Вто Сеп 19, 2006 12:09 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
хей колеги ние превърнахме темата в страшна афера май  Дано колегата да си продаде колата, да и вземе толкова колкото иска!И на мен ми се вижда много запазена и сто процента ще си струва парите ако някой я купи.Аз просто изказах мнение отностно двигателя 1.4 12V.Дано по този начин да не съм попречил на продажбата!Е хайде със здраве на всички и много безаварийни километри!И радвайте се ,че карате такива прекрасни автомобили с марка "ФИАТ"!!!Хайде чао от мен!
|
Вто Сеп 19, 2006 12:23 pm |
|
 |
zaples
Регистриран на: Сря Юни 29, 2005 8:32 pm Мнения: 4 Местоположение: София
|
VeSSkO написа: Всеки така говори ... еди си какъв двигател - еди си какви пари Не е така ... състоянието на колата прави цената, а не мотора. Всеки мотор си има предимства и недостатъци, в случая недостатък ми е мощността, както е отбелязал колегата. Но пък не вярвам с Браво с мощен двигател да имаш разхода на гориво, който имам аз например. Купи си Браво за 4200 и после ела да погледнеш това дето няма да казвам колко ми е излезнало реално, за да не ми се смеете :mrgreen: а и няма смисъл, защото много хора просто няма да повярват. и както съм написал още в първия си пост в тази тема - смятам, че цената е адекватна.
Приятел ,неискам да те разочаровам но тези пари наистина едва ли ще ги вземеш .Наскоро продадох моето Bravo което все пак си беше 1.6 с климатик и газов инжекцион ,сменени консумативи,платено пълно каско,след абсолютно основен ремонт на двигателя и ходовата част и видях бая зор докато му взема парите.
И аз така като тебе разчитах ,че някои ще оцени това което съм правил по колата достоино ,но уви ....започнах от 6 000лв. и го дадох за 4 000 лв .
доста ограничен е пазара на тези коли ,още повече твоето е 1.4 и всеки би предпочел да го вкара на инвалид!
Успех все пак 
|
Вто Сеп 19, 2006 5:40 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
колегата е прав точно състоянието на колата прави колата !! кел файда като си купиш кола от Германия за 3000 лева и после налееш още 3 и пак си е барака :mrgreen:
за последно един баровец искаше така на един сфетофар да ми купува колата вика само кажи колко и я взимам ,след като чу 10 се плесна по челото и вика еми много ,колата струва толкова колкото аз я продава и това е !
колега успех в продажбата ,колата е чудесна !
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Вто Сеп 19, 2006 6:19 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
всъщност ти си напълно прав!Така един приятел си купи Волво 440 уж перфектно, но му излезе солено.Беше решил да го продава ,но като видя на какви цени вървят колите като неговата ми каза: тази кола си е "вечно моя"!!!И е напълно обяснимо!След като вкараш например 3 хиляди да я ремонтираш ,че да заприлича на нещо и ти дават толкова за нея след това никой няма да иска да я продаде!Та такъв е случаят явно с Бравото на колегата!Но все пак това е от негова гледна точка - а от гледна точка на копувачите всеки би си казал "защо да плащам 6000 лв. за това Браво, като мога да си взема същото за около 4500 по автокъщите"!Е да но никой не знае на какво ще попадне!Според мен при колата и при жената всичко е на късмет  Хвърляш се, взимаш я ,а пък после...каквото сабя покаже  Дано не ми се разсърдят дамите ,но това си е живата истина  Така , че всичко е относително!!!Е хайде чао от мен и успех на всички с колите и с жените 
|
Вто Сеп 19, 2006 8:44 pm |
|
 |
VeSSkO
Кара Фиатче 126
|
5200лв 
VsK™
|
Сря Сеп 27, 2006 11:38 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
VeSSkO написа: Всеки така говори ... еди си какъв двигател - еди си какви пари Не е така ... състоянието на колата прави цената, а не мотора. Всеки мотор си има предимства и недостатъци, в случая недостатък ми е мощността, както е отбелязал колегата. Но пък не вярвам с Браво с мощен двигател да имаш разхода на гориво, който имам аз например. Купи си Браво за 4200 и после ела да погледнеш това дето няма да казвам колко ми е излезнало реално, за да не ми се смеете :mrgreen: а и няма смисъл, защото много хора просто няма да повярват.и както съм написал още в първия си пост в тази тема - смятам, че цената е адекватна. вярваме ти, и знаеме много добре какво е да поддържаш кола, която се кара с ..любов!
иначе е те тук е истината от гл. т. на продавача, малко по надолу е гл. т. на купувача "една кола струва толкова, колкото дават за нея". Мисля на всички е ясно че истината е явно някъде по средата! Защо трябва във всяка тема продава да се пише все едно и също! Това е цаната на продавача, някой ако ще купува надали ще се пазари във форума, а ще отиде на място, ако пък парата му трябва спешно, ще си я пусне на 4 х.лв.!
|
Сря Сеп 27, 2006 12:34 pm |
|
 |
Kuku
|
По принцип това, че една кола е излезнала на собственика си двойно повече пари, отколкото я е купил, НЕ Е гаранция за добро състояние :roll: :idea:
Говоря по принцип, не за конкретния автомобил 
|
Чет Сеп 28, 2006 2:20 pm |
|
 |
VeSSkO
Кара Фиатче 126
|
5200лв с музиката
Договаряне за оригиналната музика.