Дата и час: Чет Юли 10, 2025 8:11 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
анкета за 2 форума или как да бъде 

ДА ИМА ЛИ ДВА ФОРУМА ИЛИ ЕДН
Анкетата свършва на Пон Сеп 25, 2006 10:02 pm
ЕДИН 94%  94%  [ 30 ]
ДВА 6%  6%  [ 2 ]
Общо гласове : 32

анкета за 2 форума или как да бъде 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Вярно.

Пет Сеп 22, 2006 11:09 pm
Профил
UNREAD_POST 
Nikcho написа:
ЕДИН........На мен този си ми стига:) Макар да не ходя по срещи и по форум събирания, чувствам хората от тук като приятели и сродни души-готови да помагат когато се наложи!!!

Значи важното е инфо на далавера , а че някой те подритва отзад за удоволствие не ти пречи. Така ли???От преторианската гвардия ли си или със собствено достойнство и как оцени хората без да ги познаваш ? Нищо лично просто питам. Peaсe

Пет Сеп 22, 2006 11:23 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Пише се Peace.Теб ритали ли са те по задника тука?

Пет Сеп 22, 2006 11:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
atos написа:
Nikcho написа:
ЕДИН........На мен този си ми стига:) Макар да не ходя по срещи и по форум събирания, чувствам хората от тук като приатели и сродни души-готови да помагат когато се наложи!!!
Значи важното е инфо на далавера , а че някой те подритва отзад за удоволствие не ти пречи. Така ли???От преторианската гвардия ли си или със собствено достойнство и как оцени хората без да ги познаваш ? Нищо лично просто питам. Pease

Добре де с какво си бил подритван колега? Аз съм готов да му помогна и да не го познавам затова сме тук а не заради инфото.

Пет Сеп 22, 2006 11:28 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
atos написа:
Nikcho написа:
ЕДИН........На мен този си ми стига:) Макар да не ходя по срещи и по форум събирания, чувствам хората от тук като приатели и сродни души-готови да помагат когато се наложи!!!
Значи важното е инфо на далавера , а че някой те подритва отзад за удоволствие не ти пречи. Така ли???От преторианската гвардия ли си или със собствено достойнство и как оцени хората без да ги познаваш ? Нищо лично просто питам. Pease

Инфо на далавера е грубо казано!!! Когато нещо ми трябва-питам и ако някой знае и иска ми помага и ми дава отговор на въпроса и проблема. И обратно, когато мога аз давам съвети и помагам:) Колкото от случката днес съм си казал мнението от отдавна в раздела "Предложения за форума" и още сутринта в старият адрес в clubs.dir.bg!!!!!!!!!!!!!! Първо прочети, после се заяждай :wink:

Съб Сеп 23, 2006 12:07 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
А и м/удругото зашо пък да няма втори форум. Нека има, нека има повече и разнообразни мнения. Никой не е заробен тук:) Нека има втори - конкуренцията е добро нещо, а и колкото повече мнения има по даден въпрост, толкова по-голям е шанса, за добро решение на въпроса:)Че ние си имаме два синода, та два форума ли няма да си направим:):):):) АЙде със здраве:)

Съб Сеп 23, 2006 12:29 am
Профил
UNREAD_POST 
Конкуренцията ражда качеството. Много ме е яд за тези търкания, но да се надяваме че всичко накрая ще се оправи за доброто на всички

Съб Сеп 23, 2006 10:54 am
UNREAD_POST 
И тази тема е за кофата! Както и има още една в раздел: "Предложения за форума"

Съб Сеп 23, 2006 1:55 pm
UNREAD_POST 
Sven написа:
И тази тема е за кофата! Както и има още една в раздел: "Предложения за форума"

Отива в кофата!

Съб Сеп 23, 2006 2:31 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2