|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 5:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Срещите във Варна се закриват!
Автор |
Съобщение |
me_to_u
|
 Добреее-
Дадено:
Трима участника във форума на КФБ
Търсено:
Организиране на регионални срещи на КФБ за гр. Варна
Решение:
1. me_to_u - не организира нищо в този форум, щото не го кефи форума вече
2. beer- -//-
3. NIGHT^WALKER- -//-
Всеки друг от 2***-те регистрирани може да организира каквото си иска и както си иска във Варна.
Не е толкова неразбираемо, нали?
И аз така, поздрави и успех!
П.С. Може да се заключва темичката, няма какво да се каже вече :roll:
|
Пет Авг 11, 2006 11:31 am |
|
 |
Логан
|
Точно това долових и аз......поздравявам те за последният ти пост, защото той показва същината на проблема.....
Решение: 1. me_to_u - не организира нищо в този форум, щото не го кефи форума вече
Защото съгласи се че има разлика в това да излезеш от тук, защото "щото не го кефи форума вече", но друго е за това да се обвинява броя на присъствалите по срещите.......а аз /и не само аз/ разбрах точно това......
Ти си печен тип, защото само ти се осмели да станеш и назовеш нещата точно.....за което те поздравявам......и съжалявам, че не си сред нас.
Обещах повече да не пиша по темата, просто исках да поздравя "me_to_u" за обективността......
|
Пет Авг 11, 2006 11:46 am |
|
 |
doofiat
|
Добре де колеги от Варна, вие знаете ли какво е форум - място,на което хората разискват обща тема. Какво ново искате да има в един форум? Кое да е по-различното. Винаги ще има хора,които да питат нещо,което сме разисквали. Тук си сверяваме часовниците с това,което ни правят в сервизите и си помагаме взаимно. Не се бием в гърдите еееее аз знам много повече от теб и не ме интересуваш оправяй се. Ако искате пишете. Това пак ще повторя си е ваша работа. Но ако ви срещна на пътя,че сте закъсали нещо, аз пак ще ви помогна въпреки,че вие се цепите от нас.
Що се отнася до срещите, аз също не ходя, но не защото не искам, а защото нямам време. Едва виждам семейството си през свободното време. Всяка седмица почти пътувам я до Русе я до Ямбол и няма време.
Но колегите от форума си ги уважавам и ги моля за извинение,че не идвам на срещите.
|
Пет Авг 11, 2006 12:12 pm |
|
 |
Ferrari
|
Ето още един отговор на въпросите на Логан viewtopic.php?t=6663
|
Пет Авг 11, 2006 2:59 pm |
|
 |
NIGHT^WALKER
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 29, 2005 12:08 pm Мнения: 167 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Остана и аз да кажа моето мнение
Смело мога да кажа че веднага след като разбрах за форума ми се искаше да се запозная с хора които имат същото чуство към италянските автомобили както и аз. Написах теми в които да се събираме всички почитатели на италянските марки и не съжалявам за това защото се запознах с много добри хора каращи фиати като me_to_u и beer. Но това стана не заради някой друг ами заради това че аз исках да стане това което рано или касно щеше да стане, но съвет за това ми даде и вече изгонения Иво. В началото форума ми се струваше много добър, смислен, без да има лош тон в него и задоволяваше напълно представите ми за форум. В стечение на обстоятелствата обаче форума започна да се влошава и започна напускането на ценните хора които можеха да помогнат с добри съвети. Започна се смяна на модератори и админи и в крайна сметка започна един вид бащиния. Е за това моето мнение е че аз нямам намерение в един такъв форум да организирам каквото и да е било вече. Ще си ходя на италянските срещи, но те просто няма да се организират чрез този форум. ТОВА НЕ Е ФИАТ ФОРУМА КОЙТО БЕШЕ В НАЧАЛОТО НА МОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ТУКА.
Все ми е едно вече какво ще става от тук на татак с форума и със срещите във Варна. Странното е че започва да ме е срам да съм член на тоя форум.
Знам че сега ще започнете да фърляте камани и по мене ама се ми е едно. Исках да изкажа и моето мнение и моята гледна точка.
PEACE

[Skype - FIAT_FREAK
|
Пет Авг 11, 2006 4:52 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 мнение за среши
За срешите кадето и даса не може един да реши дали ще има или не
всеки може да организира срещи стига да съумее да събере достатъчно привърженици -ентусиясти.
това е мнение .
Трудно се събират хора за срещи така е и в други форуми .
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Пет Авг 11, 2006 8:36 pm |
|
 |
doofiat
|
Колеги от Варна, не се озлобявайте срещу форума. Не знам дали и вие знаете за какво се цупите като малки деца, но аз бащиния не съм забелязъл. И какво разбирате под бащиния???? Не се правете на мъченици. Като толкова много не ви харесва форума, не пишете и толкова. Какво занимавате хората с вашите глупости и комплекси. Благодаря Ви за всичко,което сте ме съветвали, но не разбирам какво целите с това си поведение? Как ще ви позволи съвестта да гледате колега, който отчайващо търси съвет за колата си, да го оставите да се мъчи и да си мълчите?!
|
Пет Авг 11, 2006 9:31 pm |
|
 |
me_to_u
|
doofiat написа: за какво се цупите като малки деца
Сега, темата се изчерпа отдавна, още повече, не е в правилния раздел (ето, правя се на модератор в сянка и нарушавам правилата). doofiat, не си позволявай да характеризираш хора, които дори и не познаваш. Кого занимавам с моите глупости си е моя работа, няма ти да ми даваш наклон на х.я, нали се сещаш, че няма да стане. Хората си казаха мнението, за което имат право. Никой не е обидил никого конкретно, както правиш ти. Задръж си забележките по личен адрес, моля. Комплексите и глупостите си ги характеризирай на познатите ти хора, психологическите ти профили, които правиш не са ти силната страна. Хайде поеми дъх и се отпусни, преди да изпращаш такива послания по личен адрес. И понеже усещам коша, само да почертая, нямам никакво намерение да си трия постовете, да плюя по форума или хората, които членуват. Счетох за нужно да си изкажа причините, поради които от ежедневно забавление, форума за мен се е превърнал в нещо друго. Никого не съм карал да променя нищо. Не ме замесвайте в такива излияния на нежности и защити, на кого щял съм да откажа помощ и ала-бала.
|
Пет Авг 11, 2006 11:24 pm |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
На мен ми разправяш да не си го слагам много присърце!Пък виж ти ко правиш сега,няма смисъл от излишни обяснения-кой каквото иска да си мисли!Аз,ти и още доста хора знаят истината-която е отвратителна!
Междудругото и аз 5 пъти влизам-почвам да пиша и се отказвам!!!Няма смисъл-овчедушието е нелечимо!

|
Пет Авг 11, 2006 11:54 pm |
|
 |
doofiat
|
me_to_u написа: doofiat написа: за какво се цупите като малки деца Сега, темата се изчерпа отдавна, още повече, не е в правилния раздел (ето, правя се на модератор в сянка и нарушавам правилата). doofiat, не си позволявай да характеризираш хора, които дори и не познаваш. Кого занимавам с моите глупости си е моя работа, няма ти да ми даваш наклон на х.я, нали се сещаш, че няма да стане. Хората си казаха мнението, за което имат право. Никой не е обидил никого конкретно, както правиш ти. Задръж си забележките по личен адрес, моля. Комплексите и глупостите си ги характеризирай на познатите ти хора, психологическите ти профили, които правиш не са ти силната страна. Хайде поеми дъх и се отпусни, преди да изпращаш такива послания по личен адрес. И понеже усещам коша, само да почертая, нямам никакво намерение да си трия постовете, да плюя по форума или хората, които членуват. Счетох за нужно да си изкажа причините, поради които от ежедневно забавление, форума за мен се е превърнал в нещо друго. Никого не съм карал да променя нищо. Не ме замесвайте в такива излияния на нежности и защити, на кого щял съм да откажа помощ и ала-бала.

|
Съб Авг 12, 2006 12:19 am |
|
 |
Ferrari
|
Айде прекратяваме огъня. Темата отдавна е за коша.
|
Съб Авг 12, 2006 10:14 am |
|
|