Дата и час: Пет Сеп 05, 2025 10:06 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Поръчване на стикери! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Аз също-о-о-о-о!
Моля ако има 2 повече за вътрешно залепяне да отделите и за мен. Нов съм тук, но искам и аз да се включа. От София съм. Кажете как, на кого или въобще какъв е начинът да платя. Благодаря предварително.

Пон Яну 23, 2006 8:01 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: Аз също-о-о-о-о!
mme написа:
Моля ако има 2 повече за вътрешно залепяне да отделите и за мен. Нов съм тук, но искам и аз да се включа. От София съм. Кажете как, на кого или въобще какъв е начинът да платя. Благодаря предварително.

Аз имам 6 стикера. Ако някой желае да ми пише на лично. Стикерите са вътрешни

Пон Яну 23, 2006 11:58 pm
UNREAD_POST 
Вече ми остана само 1. Другите ги обещах.

Вто Яну 24, 2006 10:31 am
UNREAD_POST 
Колеги, стикерите които направих се различават от тези на Явор !!! технологията която Явор ползва е малко по-скъпа, но за мен е по-ефектна. Оригиналите са същите ( от един файл поръчваме и двамата ) но при мен липсва бялата подложка и на двата вариянта (за вътрешно и за външно лепене). Наложиха се извесни корекции в самия файл, за постигане на максимален ефект, но като цялостна визия стикерите са еднакви. В момента имам по 21 бр. от стикерите. ако има желаещи мога да ги предоставя. Тази партиде е без пари !!!! това е само за тест на технологиата и плотерите... В момента в който се уточни как ще се печатат и на каква машина ще кажа и окончателната цена.
Тестовите бройки са на 3М фолио, което е много устойчиво на влияния и запазва цветовете до няколко години, но е наи-скъпия материял на пазара. Като добавя и белия фон цената може и да се окаже по-скъпа от тази на Явор. За това поръчвайте при него стикерите :)
а когато избистрим техническите въпроси, ще може и от София да се "снабдявате"

Сря Яну 25, 2006 2:35 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги и аз имам 6-7 и за вътрешно, и за външно - от същите, според мен стоят добре, макар с бялата подложка да са по-добре.

Сря Яну 25, 2006 2:49 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Mnogo li shte e nahalno da poiskam 1? Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Кирилица!

Чет Яну 26, 2006 11:08 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
tonychka написа:
Mnogo li shte e nahalno da poiskam 1? Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Кирилица!

не е нахално. само да се разберем и ще имаш стикерите.

Пиши на кирилица моля !
Х 1/9

Чет Яну 26, 2006 11:24 am
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Искам два за вътре и два за отвън. Колко пари трябва да пратя на Явор? По пощата, в плик на адреса или по друг начин. Как мога да стана член на клуба?

Пет Фев 10, 2006 11:23 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Искам 3 за външно лепене
Ако някой може да помогне ще съм благодарен :2.gif:

Съб Фев 11, 2006 11:22 am
Профил
UNREAD_POST 
Ентусиаст съм да си сложа подобен стикер на автомобила, но не ми харесва ... не ми харесва самата графична изработка, просто няма стил, Times New Roman върху BG знаме ... самия текст е трудно четим и претрупан в това малко за него пространство ... не искам да ми се обижда никой, просто изразявам мнение ...

Съб Фев 11, 2006 12:00 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
wwweb написа:
Ентусиаст съм да си сложа подобен стикер на автомобила, но не ми харесва ... не ми харесва самата графична изработка, просто няма стил, Times New Roman върху BG знаме ... самия текст е трудно четим ... не искам да ми се обижда никой, просто изразявам мнение ...

дизайна и на Ланча клуба е подобен, даже същия... стилистиката е една и мисля че това е заложено като главна идея...
според мен е добре... за 5 думички незнам какъв по-добър дизайн? :)

Съб Фев 11, 2006 12:08 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
1:1 с подменени лога ... не разбирам защо е трябвало да са същите ... ще трябва да съм на 20см от него за да разбера кой от кой клуб е .... според мен трябва да се създаде стил на самия клуб (тук вече идва моментът с лиспата на лого) и чак тогава да се стигне до изработка на стикер ... като видите стикер или емблема на Fiat, не са Ви необходими тези 20см за да разберете за какво иде реч, нали?

Май го ударихме на offtopic ....

Съб Фев 11, 2006 12:23 pm
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Яворе здравей! Искам да поръчам няколко стикера за вътрешно залепване, така че се интересувам актуална ли е банковата сметка и кода и в крайна сметка това ли е най-удобния вариант за теб за разплащане.

Пон Фев 13, 2006 2:41 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Някой има ли стикери за вътрешно и въмшно лепене за Фиат
Колеги някои има ли стикери с логото на Фиат за вътр.лепене искам да си купя 2 за вътр.лепене и един за външно,питах вече Явор но той ми каза е нямал и събирал бройки за да ги отпечата, ако някой има в повече нека да ми пише на лично, да се раберем по какъв начин да му пратя парички!

Мерси колеги поздрави от Варна :dance:

Пет Фев 17, 2006 3:09 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: Някой има ли стикери за вътрешно и въмшно лепене за Фиа
vales2006 написа:
Колеги някои има ли стикери с логото на Фиат за вътр.лепене искам да си купя 2 за вътр.лепене и един за външно,питах вече Явор но той ми каза е нямал и събирал бройки за да ги отпечата, ако някой има в повече нека да ми пише на лично, да се раберем по какъв начин да му пратя парички!

Мерси колеги поздрави от Варна :dance:

Ето тук http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=4077&highlight=
колегата x1/9 каза, че имал 20 :shock: - свържи се с него.

Пет Фев 17, 2006 3:20 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща