|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Спам от "Български автофоруми"
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
 Re: Български автофоруми
|
Съб Окт 21, 2006 4:23 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Abarth. написа: А fiatbg.net ???
Ооо... груб пропуск  на първо място трябва, как  то си е сериозна работа!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Съб Окт 21, 2006 4:25 pm |
|
 |
Nino
|
Mazgarev написа: Abarth. написа: А fiatbg.net ??? Ооо... груб пропуск  на първо място трябва, как  то си е сериозна работа!
СМЕХХХ!!!!!!  ТВА НАИСТИНА МЕ РАЗВЕСЕЛИ!
|
Съб Окт 21, 2006 4:32 pm |
|
 |
phoenix
|
аве то смешно, ама сега като знам хората, как ще се изкриви темата.......
|
Съб Окт 21, 2006 4:41 pm |
|
 |
Nino
|
phoenix написа: аве то смешно, ама сега като знам хората, как ще се изкриви темата.......
Ми да я кривят къф е проблема... или някои вече си мислят, че за да игнорирам въпросното "клубче по интереси" съм постнал темата.Ами НЕ!
Тя си съществува в "шкода форума".. от там съм я пейстнал.Ко имат претенции в шкода клубът -> МОЛА-МОЛА! :mrgreen:
http://www.skodaowner.org/forum/viewtopic.php?t=2587
|
Съб Окт 21, 2006 4:47 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
И все пак е автофорум...не трябваше ли да го има? :?
_________________ N.Y. State of Mind
|
Съб Окт 21, 2006 6:12 pm |
|
 |
Abarth.
|
Mazgarev написа: Abarth. написа: А fiatbg.net ??? Ооо... груб пропуск  на първо място трябва, как  то си е сериозна работа!
Я малко се поуспокой бре пенсионер 
Последна промяна Abarth. на Съб Окт 21, 2006 6:43 pm, променена общо 1 път
|
Съб Окт 21, 2006 6:30 pm |
|
 |
Nino
|
sachma написа: И все пак е автофорум...не трябваше ли да го има? :?
sachma, ако няма какво да казваш не го казвай тук! Защо правите от нищо нещо..... или БАЙНО не виждаш от коя дата е поста в шкода форума.
Ето пак да поогледаш->
http://www.skodaowner.org/forum/viewtopic.php?t=2587
Може би мислейки непрекъснато и непрестанно за клубчето което споменах, трябваше да редактирам?
Пак повтарям, съвсем случайно открих въпросният линк и съм го постнал тук, не да избивам комплеските някому, а за да са информирани хората.
Последна промяна Nino на Нед Окт 22, 2006 12:14 am, променена общо 2 пъти
|
Съб Окт 21, 2006 6:55 pm |
|
 |
Abarth.
|
Nino написа: sachma написа: И все пак е автофорум...не трябваше ли да го има? :? sashma, ако няма какво да казваш не го казвай! Защо правите от нищо нещо..... или БАЙНО не виждаш от коя дата е поста в шкода форума. Ето пак да поогледаш-> http://www.skodaowner.org/forum/viewtopic.php?t=2587Може би мислейки непрекъснато и непрестанно за клубчето което споменах, трябваше да редактирам? Пак повтарям, съвсем случайно открих въпросният линк и съм го постнал тук, не да избивам комплеските някому, а за да са информирани хората.
Айде стига злоба 
|
Съб Окт 21, 2006 6:59 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Nino написа: sachma написа: И все пак е автофорум...не трябваше ли да го има? :? sashma, ако няма какво да казваш не го казвай! Защо правите от нищо нещо..... или БАЙНО не виждаш от коя дата е поста в шкода форума. Ето пак да поогледаш-> http://www.skodaowner.org/forum/viewtopic.php?t=2587Може би мислейки непрекъснато и непрестанно за клубчето което споменах, трябваше да редактирам? Пак повтарям, съвсем случайно открих въпросният линк и съм го постнал тук, не да избивам комплеските някому, а за да са информирани хората.
Ами дали имам нещо да казвам или не аз си знам, а датата също съм видял откога е, не бой се.Ама ти ако искаше да информираш хората както казваш, щеше да напишеш и другия форум...И ако искаше да не се заяждаш де, БАЙНО...
_________________ N.Y. State of Mind
|
Съб Окт 21, 2006 7:00 pm |
|
 |
Nino
|
ЕЙ, както би казал ВИРУСАЛФА от алфа-форума, "АМАН ОТ КЛЕПАРИ БЕ"!
Моля модератора да заключи тази тема щот' не ми се ще пак карминьоли да стават.
Последна промяна Nino на Нед Окт 22, 2006 12:10 am, променена общо 1 път
|
Нед Окт 22, 2006 12:08 am |
|
 |
phoenix
|
все пак мисля че идеята на НИНО е добра и би спестила доста време на някой който е широко скроен и се интересува от коли, не само от фиат...... Въпреки че наистина се изкривява първоначалната му идея, мисля че е най добре да се изтрие спама и да се допълва темата с други форуми за коли, което би било наистина полезно, дори може да се направи важна тема, фиат и всички останали........трябва да се гордеем от форума не да се дъвчем тука.
Към НИНО, имаш бира от мен  и нека някой да разкара спама
|
Нед Окт 22, 2006 12:10 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|