|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 11:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
problem sas tocite na fiat coupe
Автор |
Съобщение |
nenasiten
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Мар 10, 2007 8:25 pm Мнения: 9 Местоположение: Белица
|
 problem sas tocite na fiat coupe
zna4i moq problem e takyv: Akumolatora mi e 4isto nov kogato pusna farovete ili pak parnoto ili pak natisna klaksona mi se gubqt tocite i kogato po4ti zagasva.İ sled tva se opitvam da q zapalq no ne moje tva moje li da byde ot dinamoto shtoto nqkoi mi kazvat taka ako nqkoi mi pomogne shte sam mnogo dovolen
Писането на кирилица в този форум е задължително! Поправи мненията си, за да не идат в коша!
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=13893
_________________ ami kvo da vi kaja manqk sam na FİAT
|
Нед Мар 18, 2007 5:15 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
 Re: problem sas tocite na fiat coupe
nenasiten написа: zna4i moq problem e takyv: Akumolatora mi e 4isto nov kogato pusna farovete ili pak parnoto ili pak natisna klaksona mi se gubqt tocite i kogato po4ti zagasva.İ sled tva se opitvam da q zapalq no ne moje tva moje li da byde ot dinamoto shtoto nqkoi mi kazvat taka ako nqkoi mi pomogne shte sam mnogo dovolen
Според мене, основната причина е, че пишеш на латиница. Проблемите с "тоците" се оправят много бързо, като минеш на кирилица. 
|
Нед Мар 18, 2007 5:42 pm |
|
 |
nenasiten
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Мар 10, 2007 8:25 pm Мнения: 9 Местоположение: Белица
|
 zdr priqtel
zdr priqtel mnogo dobre znam kak da pisha no sega sam vav 4ujbina i ako mojeh da namerq nqkva klaviatura na kirilica shteshe da e mnogo dobre za tui 4e ili dai syvet za problema ili molq te ako ne znaesh po dobre si myl4i nooo pone mersi za syveta 4aoo
_________________ ami kvo da vi kaja manqk sam na FİAT
|
Нед Мар 18, 2007 5:51 pm |
|
 |
Tornado
|
 Re: zdr priqtel
nenasiten написа: zdr priqtel mnogo dobre znam kak da pisha no sega sam vav 4ujbina i ako mojeh da namerq nqkva klaviatura na kirilica shteshe da e mnogo dobre za tui 4e ili dai syvet za problema ili molq te ako ne znaesh po dobre si myl4i nooo pone mersi za syveta 4aoo
Няма значение къде си затова има и Кредор горе в дясно над полето за писане.Така,че можеш да ползваш каквато клавиатура имаш с кредора.
|
Нед Мар 18, 2007 6:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|