|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Офф от Fiat Tipo 1.6 двувалката
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
stabileNNN написа: Abarth карам Форд 1.8TDI 1996 Live TDI  .....така е винаги има различни мения и предпочитания.......
Айде изкарвай го да видиме колко върви...срещу типо 1.6 двувалка с тропащи лагери ;)
|
Сря Дек 06, 2006 6:32 pm |
|
 |
Abarth.
|
daniv написа: абе колеги тоя каде вари да се вари с фиат тва тря да е пален психопат  ако иска да вземи този форт толко ще направим един старт аама ще сложим и пари за да го помни по далго време 
За мене ли говориш бе?
|
Сря Дек 06, 2006 6:34 pm |
|
 |
daniv
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Юни 12, 2006 7:31 pm Мнения: 34 Местоположение: Харманли
|
abarth говорех за stabileNNN
|
Сря Дек 06, 2006 7:21 pm |
|
 |
stabileNNN
Кара детска количка
|
Abarth хахахаха не ме расмиваи бее ходи си оправи капризните ви Предници че некаде мое ти фръкнат колелетата.......и след това мое да чуиш как Мърка двигателчето. 
|
Сря Дек 06, 2006 7:26 pm |
|
 |
Abarth.
|
stabileNNN написа: Abarth хахахаха не ме расмиваи бее ходи си оправи капризните ви Предници че некаде мое ти фръкнат колелетата.......и след това мое да чуиш как Мърка двигателчето. 
Aз предницата съм си я оправил,ти не бери грижа ;) Аре бе нали караш самолет,дай да го видиме срещу фиат със счупен мотор  Дали форда е твой или на бащати? 
|
Сря Дек 06, 2006 11:03 pm |
|
 |
stabileNNN
Кара детска количка
|
хахахаха Баща ми само го карам с него до работата......ако имам път към Софиата ще пиша...но до тогава мое да е с барнът двигател 
|
Чет Дек 07, 2006 9:50 pm |
|
 |
pugsy
|
леле форд дизел с барнат двигател :mrgreen: като изпревараш няма да се прибираш веднага,а след 2-3 секунди,даммм пак е нещо
|
Чет Дек 07, 2006 10:17 pm |
|
 |
Abarth.
|
stabileNNN написа: хахахаха Баща ми само го карам с него до работата......ако имам път към Софиата ще пиша...но до тогава мое да е с барнът двигател 
Оди си учи уроците и успокой страстите ;)
|
Пет Дек 08, 2006 2:12 am |
|
|