|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Обособяване на нов раздел "Дизели"
Обособяване на нов раздел "Дизели"
Автор |
Съобщение |
dudulia
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Ное 23, 2005 11:29 pm Мнения: 450 Местоположение: Хасково
|
1 глас против
Просто съм с бензинка.Чета на ред почти всички теми и се ограмотявам по отношение на дизелите,но когато се преместят темите е много вероятно да чета доста по-малко от тях,както и от ваша страна бензиновите.Дано не се получи разделение.Иначе в името на олесненото търсене Ви подкрепям! 
|
Съб Ное 18, 2006 8:29 am |
|
 |
Esper
|
Vladim написа: Интерсно ми е да прочета нещо написано и от хората, които са против... Като гледам има няколко такива. Пишете колеги, не се срамете! 
Сигурно това се газаджиите - бойкотират идеята от завист :mrgreen:
|
Съб Ное 18, 2006 9:02 am |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
Esper написа: Vladim написа: Интерсно ми е да прочета нещо написано и от хората, които са против... Като гледам има няколко такива. Пишете колеги, не се срамете!  Сигурно това се газаджиите - бойкотират идеята от завист :mrgreen:
 Ако газаджиите имаме нещо против, щеше да ви пометеме... мисля че сме най-много
Що не спретнеме една анкета и за това колко сме газаджии, дизелджии и бензинджии... 
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Съб Ное 18, 2006 4:08 pm |
|
 |
Esper
|
Sandeto написа: Esper написа: Vladim написа: Интерсно ми е да прочета нещо написано и от хората, които са против... Като гледам има няколко такива. Пишете колеги, не се срамете!  Сигурно това се газаджиите - бойкотират идеята от завист :mrgreen:  Ако газаджиите имаме нещо против, щеше да ви пометеме... мисля че сме най-много  Що не спретнеме една анкета и за това колко сме газаджии, дизелджии и бензинджии... 
Абе напоследък като гледам колко теми за оратници се напускаха, нищо чудно да ви превземем отвътре.
Това на средата остава на са бензинджиите - тях наистина ще ги похарчим бързо :mrgreen:
Въпреки че е казано:
- Газта за запалки
- Нафтата за печки
- Бензина за автомобили
Даа, май идеята за една анкета не е много лоша. За какви ли глупости нямаше анкети а за горивото - няма.
Но нека да направят нафтова секция пък тогава :mrgreen:
|
Съб Ное 18, 2006 10:04 pm |
|
 |
Roko
|
Аз съм ЗА! Нищо, че съм с бензинка! 
|
Нед Ное 19, 2006 11:41 pm |
|
 |
Na6io
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 13, 2006 5:30 pm Мнения: 90 Местоположение: София 23 Панчарево
|
 Много добра идея.
_________________ Stilo 1.9JTD
|
Пон Ное 20, 2006 8:53 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Глас народен - глас Божи! Новият раздел вече е факт, да му е честито и на новия модератор!
|
Вто Ное 21, 2006 5:53 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
zgabrovski написа: Глас народен - глас Божи! Новият раздел вече е факт, да му е честито и на новия модератор!
Ей сега ша види Nino кон боб яде ли!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Успех!
|
Вто Ное 21, 2006 5:59 pm |
|
 |
Vladim
|
kiro_of_the_day написа: zgabrovski написа: Глас народен - глас Божи! Новият раздел вече е факт, да му е честито и на новия модератор! Ей сега ша види Nino кон боб яде ли!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Успех!
Мале, как го насадих... 
|
Сря Ное 22, 2006 1:30 am |
|
 |
morg
Кара кола
|
Esper написа: Въпреки че е казано: - Газта за запалки - Нафтата за печки - Бензина за автомобили
Според мен трябва да е:
- нафта за зверове
- бензин за тия дето не могат да издържат на нафтата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Сря Ное 22, 2006 2:54 pm |
|
 |
TabE-Marea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 18, 2005 1:31 pm Мнения: 137 Местоположение: Варна
|
Голямо ДА 
Пет Ное 24, 2006 8:28 pm |
|
|