|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 1:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
 София-Златоград
Ще карам нова година в родния град на Делю Хайдутин.
Знам, че е рано (щото до тогава може пак да завали), но някой има ли наблюдения за пътя дали е почистено.
Мисля да мина през София, Пловдив, Кърджали и после през Подкова, а не през Джебел.
Също така Самоков-Боровец-Долна баня.
|
Вто Дек 27, 2005 11:59 am |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Тъкмо се връщам от Мала Църква, което е по пътя Самоков - Боровец. Минах по Самоковско шосе на отиване и се върнах през Белчин баня и Алино. Мисля, че вторият път е за предпочитане, сравнително добър е, движението е много слабо и почти няма завои. Първият е по-тесен и може би по-кратък с около 5 км, което не е болка за умиране. И двата пътя бяха почистени и нямаше големи дупки. Приятен път!
_________________ Alles in Ordnung
|
Пет Дек 30, 2005 7:50 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Докладвам.
Минах Кюстендил-Дупница-Самоков-Боровец-Долна баня-Пазарджик-Асеновград-Кърджали-
Джебел-Златоград и обратно естествено. Пътят горе долу се търпи, дори като за България е добре.
Трябва да се внимава в прохода между Асеновград и Кърджали правят ремонт и има изненади, и
необозначени опастности. В обхвата на Кърджалийското пътно управление пътищата са доста добри и
се изграждат нови и се подобряват старите непрекъснато.
Златоград - Смолян - пътят е неподържан от много години, но се минава. Естествено дупки и неравности бол.
Ходете в Златоград не е за изпускане нито виното, нито Кабак гайдата.
|
Вто Яну 03, 2006 11:16 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|