|
|
Дата и час: Сря Апр 30, 2025 7:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Вече наистина ще си купя антирадар
Автор |
Съобщение |
cybertrone
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Май 15, 2008 7:19 pm Мнения: 63 Местоположение: София 16 Студентски
|
 Вече наистина ще си купя антирадар
Вече ми писна. За втори път ми пишат акт за превишена скорост. първия път за 63 км, а снощи за 64 км. градско. Аз бях объркал пътя и докато да се ориентирам, тамън си казах "Ето от тука е" и хоп палката.
На всичкото отгоре, копеленцата които ме спряха в Долна митрополия почнаха да се заяждат за какво ли не. Аз си имам всичко и това не ме притесни че ме питаха дали имам триъгълник жилетка, аптечка и тн. Но резервни крушки??? Айде стига. Аз и това имах понеже ми бяха останали като си слагах ксеноновите фарове, но върха беше следната реплика.
"Приятел, ще те спрат от движение заради тези ксенонови фарове" Питам ги защо. отговориха ми по полицейски "ми щото в закона пише че може само бяла или жълта светлина" и аз има кавам "Аами тази каква е? нали е бяла" отговор: "НЕ, бяла е тази" (и ми светва фаровете на патрулката) "а твойта е ксенонова"
Нямам думи.
Въпроса ми колеги е, струва ли си антирадар, в смисъл като пари предполагам че да, тъй като си избиваш парите от актове, но върши ли работа и какво става ако куките го видят, дори и да е пасивен, след като някои се заяждат и за ксенонови фарове.
Иначе знам че пасивните са разрешени от закона, но аз и за фаровете така си мислех и още го знам, но това не ми спестява ядовете с тъпите катажий
Някой имал ли е подобни преживявания?
_________________ http://kolatami.com - покажи своята кола http://lubimi.com - открий, запази и сподели http://kontakt7.com - обяви от ново поколение
FIAT Bravo '97 1.8GT (113 к.с.)
|
Вто Ное 18, 2008 3:07 pm |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
 аз все съм си с него
viewtopic.php?t=21886&highlight=
Върши си работата перфектно и ме спасява отново и отново,последно познат си купил от ЕМ КОМПЛЕКТ и също е доволен.
_________________ някой отиват в рая , някой в ада аз за риба,вече и ловец-абсолютен спец
Brava JTD105
|
Съб Ное 22, 2008 9:19 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Карам с Cobra-ESD8200. Спасявала ме е многократно.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Съб Ное 22, 2008 9:42 am |
|
 |
fiathater
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Апр 21, 2009 5:28 pm Мнения: 8 Местоположение: София 10 Триадица
|
Започват от 145лв нагоре, въпрос на джоб.
_________________ FIAT = Failure in Italian Automotive Technology.
|
Сря Апр 22, 2009 5:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|