|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 9:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Завършил ли е ремонта на южния участък от прохода"Шипка
Автор |
Съобщение |
Tornado
|
 Завършил ли е ремонта на южния участък от прохода"Шипка
Колеги някой минавал ли е от там още ли се минава през Бузлуджа.
|
Пет Авг 11, 2006 10:30 pm |
|
 |
Tornado
|
Не е завършил минах от там нарязано е страшно от чешмата до първото разширение преди царския завой.От там нагоре е закърпена почти идеално и може да се кара.Не е както беше явно са запретнали ръкави и яко работят.
|
Нед Авг 13, 2006 2:47 pm |
|
 |
Tornado
|
Пиша и сам си отговарям вече завърши ремонта и е направено добре ще изкара една зима 
|
Вто Авг 29, 2006 7:29 pm |
|
 |
Логан
|
Tornado написа: Пиша и сам си отговарям вече завърши ремонта и е направено добре ще изкара една зима 
Чак не мога да повярвам......минавал съм там безброй пъти...някакъв ужас беше........
|
Вто Авг 29, 2006 9:00 pm |
|
 |
lllubo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 10:00 am Мнения: 145 Местоположение: София
|
ама те само са кърпели, така ли? аз бях останал с впечатление че изцяло ще го преасфалтират. Като минавах последно през юни месец там никъде нямаше метър здраво парче асфалт
_________________ Audi 1.8S
|
Чет Авг 31, 2006 12:11 pm |
|
 |
BBorisoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:21 pm Мнения: 102 Местоположение: Свищов
|
Tornado написа: Пиша и сам си отговарям вече завърши ремонта и е направено добре ще изкара една зима 
Здравейте !
Понеже ми предстой да пътувам през предстоящият зимен сезон между северна и южна БГ, да питам - от къде е по-добре да се минава - през Шипка или през Прохода на Републиката ? През Шипка не съм минавал никога. В какво състояние е след "ремонта" ? Ако някой има поглед върху двата прохода - нека сподели от къде е по-дбре да се минава през ЗИМНИЯ сезон.
През Прохода на Републиката - минавам относително редовно. Южната страна е ок.
Поздрави, Б.Борисов
_________________ Fiat Tipo 1.6 AGT
|
Съб Окт 28, 2006 6:20 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
BBorisoff написа: Tornado написа: Пиша и сам си отговарям вече завърши ремонта и е направено добре ще изкара една зима  Здравейте ! Понеже ми предстой да пътувам през предстоящият зимен сезон между северна и южна БГ, да питам - от къде е по-добре да се минава - през Шипка или през Прохода на Републиката ? През Шипка не съм минавал никога. В какво състояние е след "ремонта" ? Ако някой има поглед върху двата прохода - нека сподели от къде е по-дбре да се минава през ЗИМНИЯ сезон. През Прохода на Републиката - минавам относително редовно. Южната страна е ок. Поздрави, Б.Борисов
Е шипка през зимата - колега не се излагай. Въобще недей пробва освен ако времето не е като в днешните дни. Даже ако не се лъжа точно в началото откъм Габрово има знак че при зимни условия да не се минава.
Така че Прохода на Републиката.
Честно казано прохода едва ли ще те впечатли - като имам предвид преди това по какъв път ще караш от Свищов до Полски Тръмбеш.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Съб Окт 28, 2006 6:46 pm |
|
 |
BBorisoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:21 pm Мнения: 102 Местоположение: Свищов
|
Punto SX написа: Е шипка през зимата - колега не се излагай. Въобще недей пробва освен ако времето не е като в днешните дни. Даже ако не се лъжа точно в началото откъм Габрово има знак че при зимни условия да не се минава. Така че Прохода на Републиката.
Сърдечно благодаря, колега Punto SX ! Вече немам колебения - пътят ще е през Прохода на Републиката.
Значи скоро няма да видя прохода Шипка :)
Поздрави, Б. Борисов
_________________ Fiat Tipo 1.6 AGT
|
Съб Окт 28, 2006 8:40 pm |
|
 |
doofiat
|
BBorisoff написа: Punto SX написа: Е шипка през зимата - колега не се излагай. Въобще недей пробва освен ако времето не е като в днешните дни. Даже ако не се лъжа точно в началото откъм Габрово има знак че при зимни условия да не се минава. Така че Прохода на Републиката.
Сърдечно благодаря, колега Punto SX ! Вече немам колебения - пътят ще е през Прохода на Републиката. Значи скоро няма да видя прохода Шипка  Поздрави, Б. Борисов
Определено Прохода на Републиката е по-добрия вариант!
През Шипка свят ще ти се завие 
|
Нед Окт 29, 2006 10:47 am |
|
 |
Tornado
|
А през прохода на Републиката ще ти се скапе окачването.И ще ти писне от турски и румънски влекачи които изсипват стоката си по завоите и не можеш да ги изпревариш защото поддържат скорост като на лек автомобил.
|
Нед Окт 29, 2006 7:18 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Tornado написа: А през прохода на Републиката ще ти се скапе окачването.И ще ти писне от турски и румънски влекачи които изсипват стоката си по завоите и не можеш да ги изпревариш защото поддържат скорост като на лек автомобил.
И ако си "влюбен" в шофирането определено "Шипка" е по добре със завоите си
_________________ COUPE pinin farina 2.0 16V
|
Нед Окт 29, 2006 9:24 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|