|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Въпрос за смяна на мембрани?
Автор |
Съобщение |
zgabrovski
|
 Въпрос за смяна на мембрани?
Колеги, след една година и около 25000 км, както и цяла зима палене на газ, колата пак започна да прави симптомите от миналата година преди да сменя мембраните на изпарителя, а именно - вдигна разхода с 2/100 и почна трудно да пали (преди - на четвърт оборот). Та в тая връзка - мисля тоя път сам да се заема с операцията "смяна на мембрани". И ето го и въпроса - лесно ли става, нуижно ли е да се източва охл. течност? Изпарителя е BRC, електрически.
|
Съб Сеп 23, 2006 5:05 pm |
|
 |
z
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Дек 30, 2004 4:43 pm Мнения: 73 Местоположение: Русе
|
 Re: Въпрос за смяна на мембрани?
_________________ TEMPRA 1.6 i.e. S
|
Съб Сеп 23, 2006 5:17 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
направи както ти казва пъгси, ще изгубиш 200-300 грама. в най-лошия случай може да ти трябва еврейска звезда, ама ме съмнява мисля брц бяха с гайки. еми това е супер елементарно е, внимавай някоя пружинка да не изхвръкне и ги закачай тези мембрани както си трбва за лостчетата
|
Съб Сеп 23, 2006 5:32 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Благодаря и на теб и на pugsy... Макар че ми е странен начина за отговора в "новия" форум. Предпочитам pugsy да пише тука.
|
Съб Сеп 23, 2006 5:42 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|