Дата и час: Сря Май 21, 2025 1:56 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Смъкнах(а ми) разхода 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Смъкнах(а ми) разхода
УРААА...Колеги, след известно човъркане из газовата - разхода ми падна сериозно. От 15/100 до до скоро мечтаните 12/100 градско!!!
Оказа се, че след плочката смучело въздух от някъде, затапихме го със силикон, сменихме напуканата гума на плочката и най-накрая си разделих парното от изпарителя. Вече мога да карам без пуснато парно :) :) :)
Това стана преди около 2 седмици, но исках да съм сигурен поне с 2-3 зареждания за разхода, преди да се похваля... Следва една сърдечна операция на Темпрата, но за това - след около месец. Надявам се след "хирургическата" намеса да падне разхода още малко (поне до 10.5 - 11) и да се вдигне малко мощността. Има нещо на единия от цилиндрите, но ще стане ясно скоро какво е точно...

м/у другото, имам си и нов ауспух, така че вече не ме чуват от 3-4 пресечки че идвам :)

Вто Юли 25, 2006 11:55 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: Смъкнах(а ми) разхода
Immortal написа:
Надявам се след "хирургическата" намеса да падне разхода още малко (поне до 10.5 - 11) и да се вдигне малко мощността. Има нещо на единия от цилиндрите, но ще стане ясно скоро какво е точно...

Какво ще да е това чудо, че да смъкне разхода на 10,5-11 предполагам градско. Аз с моето Типо (това от подписа) едва съм го докарала до 10,5 градско и то лятото.... Ако ти с твоя мотор го докараш до същия разход май ще трябва да сменя колата ... :cry:

Вто Юли 25, 2006 6:20 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]